ekuponok.com
Főoldal Üzletek Gymstore kupon

Gymstore kupon és kuponkód 60% - December 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Gymstore kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Gymstore

  Milyen fizetési módok lehetségesek Gymstore-nél?

  A Gymstore-nál választhat átutalásos fizetést (kezelési költség nélkül), utánvétes fizetést (kosárérték alapján, de minimum 300 Ft), bankkártyás utánvétes fizetést (kosárérték alapján, de minimum 450 Ft). Fizessen kártyával, vagy fizethet online PayPal számlájával (kosárérték alapján, de minimum 400 Ft). Mindegyik fizetési módnak megvannak a maga előnyei, és az ügyfelek választhatnak egyet a fizetési módok közül.

  Van lehetőség ingyenes szállításra a Gymstore-nél?

  A cég összesen hat szállítási móddal rendelkezik, ezek: Normál Expressz szolgáltatás (1.390 Ft-tól), Prémium Expressz szolgáltatás (1.890 Ft-tól), szállítás csomagpontig (1.390 Ft-tól), szállítás GLS Csomagpontra (1.590 Ft-tól), szállítás FOXPOST csomagautomatákba (1290 Ft-tól), személyes átvétel esetén ingyenes szállítás a Gymstore átvételi pontjaira, és a rendelés összegének nincs korlátozása. Ingyenes kiszállítás minden 20.000 Ft feletti rendelés esetén.

  Kínál a Gymstore garanciális szolgáltatást?

  Ha a kiszállítástól számított hat hónapon belül bizonyítja, hogy a terméket a Gymstore-nál vásárolta, nincs más feltétele a tartozékokra vonatkozó garanciális igényének érvényesítésére, mint a hiba bejelentése. A cég egyúttal felhívja a figyelmet, hogy a szerződés megkötését követő két éven túl a tartozékszavatossági jogait már nem érvényesítheti.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Gymstore honlapját?

  Igen. A rejtettebb előnyök igénybevételéhez regisztráljon a Gymstore tagjává. A tagok bármikor és bárhol megkaphatnak információt a kupon-ről és a divat trendjeiről a Gymstore -tól.

  Hogyan lehet online használni a Gymstore kuponjaikat?

  A Gymstore megkönnyíti az ügyfelek számára a termékek vásárlását, így a Gymstore Akciók-e egyszerűen használható. A felhasználás módja az, hogy kitölti vagy megmutatja a Gymstore Akciók-ét a fizetési oldalon, és a rendszer automatikusan felhasználja a megrendelésére.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Gymstore-nál?

  Úgy gondolja, hogy mindenki megérti a Gymstore Akciók használatát az érvényességi időn belül. Néhány vásárló azonban megzavarodhat a rögzített termékekre alkalmazó Gymstore Akciók miatt, amely csak az áruk elfogyása előtt hatékony.

  További Akciók, mint Gymstore Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Arcápolás Intenzív Hidratálás Hydraphase 6737Ft-tól

   Minden Gyógyline Kupon Lejár 19-12-22
  • Ajánlatok

   Kapj Zabla Pálcás Oliven Vörösréz Szájrész Rozsdamentes Terméket Legalacsonyabban 6230Ft-tól KLP Lovasfelszerelés Oldalon

  • Ajánlatok

   Kapj Vásárlási Feltételek Terméket Legalacsonyabban 6.040Ft-tól Konyhavarázsshop Oldalon

  • Ajánlatok

   Kapj 15% Kedvezményes Angyalos Könyvek

  • Ajánlatok

   Szerezz Christmas Gifts Karácsonyfa Szoknya 100 Cm Terméket 950Ft-tól Kütyümánia Áruház Oldalon

   Christmas

  • Ajánlatok

   Élvezz Átjátszó állomás Terméket Legolcsóbban 059000Ft-tól Radio Systems Oldalon

   Minden Radio Systems Kupon Lejár 13-12-22
  • Ajánlatok

   Nagy Megtakarítás 24% A Legújabb Kuponkódokkal

   Minden Rosewe Kupon Lejár 28-2-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Gymstore kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.