ekuponok.com
Főoldal Üzletek Háda Webshop Kuponok

Háda Webshop Kedvezmények 70% - Október 2022

FAQ for Háda Webshop

Milyen fizetési módokat fogad el a Háda Webshop?

Háda Webshop utánvétet fogad el: Ha a megrendelt terméket a futárszolgálaton keresztül szállítják, a megrendelés végső összegét a felhasználó a megrendelt termék kézhezvétele után készpénzben fizetheti ki a futárcégnek. A címzett hitelkártyával is fizethet utánvéttel a futár mobil terminálján, és a futár megkapja a nyugtát. A fizetéshez a következő hitelkártyák használhatók: MasterCard, Maestro, Visa, American Express. Online hitelkártya: A felhasználók dönthetnek úgy, hogy hitelkártyával fizetik a megrendelés teljes értékét online a pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül, amelyet a szolgáltató használ.

Mennyibe kerül a szállítás, amikor Háda Webshop-ban vasarolok?

Szállítási költség (ha a szállítási cím Magyarországon van): ha a kézbesítés és átvétel a GLS csomagolási ponton: 10 000 Ft alatti megrendelések esetén: 1 290 Ft, ha a megrendelés 10,0000-20 000 Ft közötti: 990 Ft, a megrendelés meghaladja a 20 000-et: Háda Webshop viseli a fuvardíjat. A végső fizetendő összeg a megrendelés összesítője és a visszaigazoló levél alapján minden díjat tartalmaz.

Háda Webshop elfogadja a készpénzes fizetéseket?

Háda Webshop elfogadja a következő fizetési módokat: utánvéttel: Ha a megrendelt terméket futárszolgálaton keresztül szállítják, a felhasználó a megrendelés végső összegét készpénzben kifizetheti a futárcégnek a megrendelt termék kézhezvétele után. A címzett hitelkártyával is fizethet utánvéttel a futár mobilterminálján, és a futár megkapja a nyugtát. A fizetéshez a következő hitelkártyákat lehet használni: MasterCard, Maestro, Visa, American Express. Online hitelkártya: A felhasználók választhatják, hogy hitelkártyával fizetik -e meg a rendelés teljes értékét online a szolgáltató által használt pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszeren keresztül.

Mennyibe kerül a Háda Webshop szállítási költsége?

Ha a GLS csomagküldő pontján kézbesíti és átveszi: 10.000 Ft alatti megrendelések esetén: 1290 Ft; ha a megrendelés 10.0000-20.000 Ft között van: 990 Ft; ha a megrendelés meghaladja a 20.000-et, a Háda Webshop viseli a szállítmányt, azaz a fuvardíj 0 Ft. Ha hibák vagy hibák vannak az online áruház termékeiben vagy áraiban, a Háda Webshop fenntartja a jogot azok kijavítására.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Háda Webshop honlapját?

Igen. Az ügyfelek vásárlásának megkönnyítése érdekében a Háda Webshop tagregisztrációs szolgáltatást nyújt. A legújabb Háda Webshop Kuponok verzióját mindaddig megszerezheti, amíg e-mailben regisztrálja a Háda Webshop honlapját, és lemondhatja ezt a szolgáltatást is.

Hogyan lehet online használni a Háda Webshop kuponjaikat?

Helyezzen be egy vagy több árút a bevásárlókocsijába, kattintson a fizetésre, és töltse ki a Háda Webshop Kuponkódok-ét a megadott helyre. De meg kell erősítenie, hogy a Háda Webshop Kuponkódok-e megfelel-e az Ön jelenlegi megrendelésének, különben a megrendelését az eredeti áron fizetni fog, és nem élvezheti a kedvezményt.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Háda Webshop-nál?

Minden Háda Webshop Kuponok más lejárati idővel rendelkezik. Kiválaszthatja a Háda Webshop Kuponok-et, amelyet használni szeretne a fizetéskor. Van néhány Háda Webshop Kuponok is, amelyek korlátozzák a felhasználás körét, ezért azt is ezen a körön belül kell használnia. Például, ha egy bizonyos típusú termék elfogyott, akkor a Háda Webshop Kuponok érvénytelen lesz.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Háda Webshop kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.