ekuponok.com
Főoldal Üzletek Háda Webshop Kuponok

Háda Webshop Kedvezmények 70% - Január 2023

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Háda Webshop kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Háda Webshop

  Milyen fizetési módokat fogad el a Háda Webshop?

  Háda Webshop utánvétet fogad el: Ha a megrendelt terméket a futárszolgálaton keresztül szállítják, a megrendelés végső összegét a felhasználó a megrendelt termék kézhezvétele után készpénzben fizetheti ki a futárcégnek. A címzett hitelkártyával is fizethet utánvéttel a futár mobil terminálján, és a futár megkapja a nyugtát. A fizetéshez a következő hitelkártyák használhatók: MasterCard, Maestro, Visa, American Express. Online hitelkártya: A felhasználók dönthetnek úgy, hogy hitelkártyával fizetik a megrendelés teljes értékét online a pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül, amelyet a szolgáltató használ.

  Mennyibe kerül a szállítás, amikor Háda Webshop-ban vasarolok?

  Szállítási költség (ha a szállítási cím Magyarországon van): ha a kézbesítés és átvétel a GLS csomagolási ponton: 10 000 Ft alatti megrendelések esetén: 1 290 Ft, ha a megrendelés 10,0000-20 000 Ft közötti: 990 Ft, a megrendelés meghaladja a 20 000-et: Háda Webshop viseli a fuvardíjat. A végső fizetendő összeg a megrendelés összesítője és a visszaigazoló levél alapján minden díjat tartalmaz.

  Háda Webshop elfogadja a készpénzes fizetéseket?

  Háda Webshop elfogadja a következő fizetési módokat: utánvéttel: Ha a megrendelt terméket futárszolgálaton keresztül szállítják, a felhasználó a megrendelés végső összegét készpénzben kifizetheti a futárcégnek a megrendelt termék kézhezvétele után. A címzett hitelkártyával is fizethet utánvéttel a futár mobilterminálján, és a futár megkapja a nyugtát. A fizetéshez a következő hitelkártyákat lehet használni: MasterCard, Maestro, Visa, American Express. Online hitelkártya: A felhasználók választhatják, hogy hitelkártyával fizetik -e meg a rendelés teljes értékét online a szolgáltató által használt pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszeren keresztül.

  Mennyibe kerül a Háda Webshop szállítási költsége?

  Ha a GLS csomagküldő pontján kézbesíti és átveszi: 10.000 Ft alatti megrendelések esetén: 1290 Ft; ha a megrendelés 10.0000-20.000 Ft között van: 990 Ft; ha a megrendelés meghaladja a 20.000-et, a Háda Webshop viseli a szállítmányt, azaz a fuvardíj 0 Ft. Ha hibák vagy hibák vannak az online áruház termékeiben vagy áraiban, a Háda Webshop fenntartja a jogot azok kijavítására.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Háda Webshop honlapját?

  Igen. Az ügyfelek vásárlásának megkönnyítése érdekében a Háda Webshop tagregisztrációs szolgáltatást nyújt. A legújabb Háda Webshop Kuponok verzióját mindaddig megszerezheti, amíg e-mailben regisztrálja a Háda Webshop honlapját, és lemondhatja ezt a szolgáltatást is.

  Hogyan lehet online használni a Háda Webshop kuponjaikat?

  Helyezzen be egy vagy több árút a bevásárlókocsijába, kattintson a fizetésre, és töltse ki a Háda Webshop Kuponkódok-ét a megadott helyre. De meg kell erősítenie, hogy a Háda Webshop Kuponkódok-e megfelel-e az Ön jelenlegi megrendelésének, különben a megrendelését az eredeti áron fizetni fog, és nem élvezheti a kedvezményt.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Háda Webshop-nál?

  Minden Háda Webshop Kuponok más lejárati idővel rendelkezik. Kiválaszthatja a Háda Webshop Kuponok-et, amelyet használni szeretne a fizetéskor. Van néhány Háda Webshop Kuponok is, amelyek korlátozzák a felhasználás körét, ezért azt is ezen a körön belül kell használnia. Például, ha egy bizonyos típusú termék elfogyott, akkor a Háda Webshop Kuponok érvénytelen lesz.

  További Akciók, mint Háda Webshop Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Beépíthető Gépek A Sütéstől A Mosogatásig 34.900Ft-tól

   Minden Konyha Kupon Lejár 9-2-23
  • Ajánlatok

   Akció Akár – -70% Egyes Termékekre Az Aboutyou.Hu Oldalon

   Minden AboutYou Kupon Lejár 29-3-23
  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 5%-t Selfie Stick Termékekre Blitzwolf Oldalon

   Minden Blitzwolf Kupon Lejár 7-2-23
  • Ajánlatok

   Élvezz Gate Opener Shop Terméket Legolcsóbban 127900Ft-tól DigitalMind Oldalon

   Minden DigitalMind Kupon Lejár 10-2-23
  • Ajánlatok

   Élvezz Bambusz Sebtapaszok Terméket Legolcsóbban 2.699Ft-tól Nowastehome Oldalon

   Minden Nowastehome Kupon Lejár 7-2-23
  • Ajánlatok

   Szerezz Bellagio Aquaclean Bútorszövet Terméket 13.000Ft-tól Markomp Oldalon

   Minden Markomp Kupon Lejár 7-2-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Háda Webshop kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.