ekuponok.com

H&M kupon és kupon 80% - Január 2022

FAQ for H&M

Hová szállít a H&M?

H&M csak Magyarországon megrendelt termékeket rendel 18 éven felüli személyektől egy magyarországi címre. Minden megrendelésért szállítási díjat számítanak fel. Ha házhoz szállításról van szó, akkor 890 Ft. Ingyenes kiszállítás a 12.000 Ft feletti klubtag -megrendelésekhez, és ingyenes szállítás a Plus klubtagok minden megrendeléséhez. H&M partner expressz szolgáltatás Magyarországon: DPD, a csomag kézbesítését követő 3-4 munkanapon belül kézbesítik megrendelését.

Milyen fizetési módokat fogad el a H&M?

Válassza ki, hogyan szeretne fizetni a H&M termékért: készpénz, hitelkártya vagy ajándékkártya. Fizetéskor kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő fizetési módot. H&M nem fogad el előre fizetést. A megrendelés után készpénzben fizet a megrendelés kézhezvétele után. A megrendelés összegét kifizetheti a futárszolgálat munkatársainak. H&M elfogad Mastercard, Maestro vagy Visa kártyákat. Az Ön biztonsága érdekében minden tranzakció titkosítva van. Kártyáját csak a megrendelt áru kiszállításakor terheljük meg.

H&M elad ajándékutalványokat?

Adj divatot! Talán a szeretett egy új stílust próbál ki, vagy megfelel a kedvenc megjelenésének. Természetesen az ajándék egy valóra vált álom! H&M ajándékkártyája bármelyik üzletben vagy online áruházban beváltható. Lepjen meg valakit egy nagyon jó ajándékkal! Akár online, akár kedvenc H&M boltjában használja, divatvilága már az Öné. Ezt az ajándékkártyát teljes vagy részleges fizetésre használhatja. A szükséges összeget levonjuk a kártyáról, és csak a fennmaradó összeg jelenik meg a nyugtán. Ha értéket szeretne adni az ajándékutalványnak, látogasson el bármelyik H&M üzletbe Magyarországon. Az ajándékutalvány a vásárlás dátumától számított 2 évig érvényes.

Milyen előnyökkel jár a H&M klubtagjai számára?

H&M klubtagjai élvezhetik az előnyöket, beleértve: minden 1 forintot, amelyet 1 pont megszerzésére költöttek, H&M teljes digitális klubtagságát az alkalmazásban, üdvözlő kedvezmény: 10% kedvezmény a következő vásárláshoz Kedvezmények , jutalmakat kap, minden 250 gyűjtött pontért 750 Ft jutalmat kap, ingyenes szabványos szállítást a 12.000 Ft feletti rendelésekhez, korai hozzáférést az online kedvezményekhez, ajánlatokhoz és kedvezményekhez, egyedi árakat csak a klubtagoknak, vásárlói eseményeket, születésnapi ajánlatokat , A klubtagság természetesen ingyenes!

E-mail címmel kell regisztrálnom a H&M honlapját?

Igen. Ha tagi juttatásokat szeretne kapni, regisztrálnia kell a H&M weboldalát. A regisztrációs felület megtalálható a H&M honlapján. A regisztráció után megkapja a H&M kupon legfrissebb információit.

Hogyan lehet online használni a H&M kuponjaikat?

Kövesse az alábbi lépéseket a H&M szelvényeinek használatához: adja hozzá kedvenc termékeit a bevásárlókosárhoz hm.com-on, majd kattintson a bejelentkezéshez vagy egy új fiók létrehozásához, aztán térjen vissza a bevásárlókosárba, hogy kiválassza a megvásárolni kívánt H&M termékeit (egyetlen termék, több megrendelést is leadhat együtt), átirányít a fizetési oldalra, a fizetési oldalon válassza ki a H&M akciók-ét a fizetési oldalon, és hajtsa végre a fizetést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a H&M-nál?

H&M kuponjának meghatározott lejárati dátummal rendelkezik. Ha azonban a H&M akciók egy adott termékre vonatkozik, és az időkorlát nem jelenik meg, akkor az addig érvényes, amíg a termék el nem fogy.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb H&M kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.