ekuponok.com
Főoldal Üzletek HangszerPlaza

HangszerPlaza Kedvezmények 60% - Július 2022

 • Ajánlatok

  Monamenagementmaison Kiárusítási Ajánlatok: Vásároljon és Takarítson Meg Akár 60%-ot

  Lejár 31-12-22
 • Ajánlatok

  Szerezzen Akár 50% Kedvezményt A Ma-serre-de-jardin

  Lejár 23-12-22
 • Ajánlatok

  Kupon – 15% Kedvezmény A Ruhákra és Cipőkre Az Aboutyou Oldalon

  Lejár 1-10-22
 • Ajánlatok

  Kap 45% Kedvezmény A HangszerPlaza Akciók + Ingyenes Szállítás

  Lejár 1-10-22
 • Ajánlatok

  A Megtalálja 35% Ki Van Kapcsolva, Ha A HangszerPlaza Szót Barátaidhoz Utalod

  Lejár 1-10-22
 • Ajánlatok

  Kérjen Egy Barátot, Vesz 15% A HangszerPlaza Megrendelésnél

  Lejár 1-10-22
 • Ajánlatok

  Mesés Megtakarítás! Akár 25% Ki A W/ HangszerPlaza Kuponok Nélkül

  Lejár 1-10-22
 • Ajánlatok

  HangszerPlaza Promóciós Kód: : Akár 25% Kedvezmény Minimum Nélkül

  Lejár 1-10-22

FAQ for HangszerPlaza

Milyen szolgáltatásokat nyújt a HangszerPlaza?

A HangszerPlaza a következő magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtja kedves vásárlóinak: kiváló minőségű alkatrészek használata egyedi professzionális audiokábelek előállításához, élettartamra szóló garancia, puha és kemény (konténerek, polcok) gyártása hangszerekhez, hangtechnika, világítóberendezések, egydobozok, akusztika és elektronikus műszerek, hang- és világítóberendezések javítása, hangszórók javítása, személyes DAW számítógépek összeállítása és telepítése stúdiómunkára, zeneszerkesztésre és hangfeldolgozásra, digitalizálja a kazettákat CD-kre, zajszűréssel és elsajátítás, társaságban Élő zene biztosítása rendezvényeken, zártkörű rendezvényeken, zenekarokon és DJ-esküvőkön, színpadi, színpadi szövetművészet, színpadi világítóeszköz-kölcsönzés, építészeti és egyéb hangrendszer-tervezés, építés és installáció, hangszeroktatás.

Meddig tart a HangszerPlaza termekei jótállási ideje?

A HangszerPlaza garanciát vállal a törvényeknek megfelelően. A konkrét jótállási idő az eladási ártól függ: 10 000-100 000 Ft-ig: 1 év, 100 000-250 000 Ft-ig: 2 év, 250 000 Ft-nál többet: 3 év. Ha a gyártó jótállási ideje ennél hosszabb, akkor a termék kedvezőbb jótállási idővel rendelkezik a fogyasztók számára. Ha a termék nem működik, további információkat kaphat a kezeléséről a készülékhez mellékelt jótállási jegyen megadott címen és telefonszámon, valamint a HangszerPlaza egyik kapcsolattartási módszerén keresztül. A termék garanciális szervizbe történő szállításának költségeit az ügyfél viseli. A hibás eszközt közvetlenül az online áruházuk szervizpontjára is visszaküldheti.

Melyik futárcég szállítja HangszerPlaza megrendelését?

HangszerPlaza online áruházi megrendeléseit a DPD és a GLS futárszolgálatok teljesítik. A csomagot hétköznap 08:00 és 17:30 között szállítják. Ha ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, akkor ajánlatos szállítási címként megadni cégének címét (ha lehetséges). A futárszolgálat kétszer is megpróbál szállítani. A be nem kapott csomag szállítási költségét az ügyfél viseli! Ingyenes szállítás országszerte 25 000 Ft feletti megrendelések esetén! A 25 000 Ft alatti megrendeléseknél a belföldi szállítási díj egységesen 1290 Ft lesz. A szállítás dátumát mindig előzetesen egyeztetjük az ügyféllel. A HangszerPlaza budapesti vagy pécsi üzleteibe is eljuthat, hogy átvegye a megrendelt termékeket.

HangszerPlaza milyen fizetési módokat fogad el?

A megrendelt termékekért sokféleképpen fizethet: készpénzzel vagy hitelkártyával személyesen Üzletükbe, expressz utánvéttel, utalással a Hangszer Pláza Kft bankszámlájára, a teljes fizetendő összeg a megrendelés alapján felszámított összes díjat tartalmazza összefoglaló és megerősítő levél. Házhoz szállítás esetén a számlát és a garanciát a csomag tartalmazza. A HangszerPlaza ügyfélszolgálata minden esetben telefonon vagy e-mailben megerősíti, amikor teljesítheti a megrendelést. A teljesítés általános határideje legfeljebb 5 munkanap a visszaigazolás dátumától számítva. A kézbesítés általában a megrendelés visszaigazolását követő másnap, de bizonyos esetekben - ha speciális vagy egyedi termékeket rendelnek, vagy a termék elérhetőségétől függően - a szállítás 5-14 napot vehet igénybe.

E-mail címmel kell regisztrálnom a HangszerPlaza honlapját?

Igen. Ha regisztrál a HangszerPlaza tagjává, bármikor megszerezheti a HangszerPlaza Kuponkódok legfrissebb verzióját, trendjeit, előnyeit és stb. Természetesen, ha nem szeretne továbbra is a HangszerPlaza tagja lenni, bármikor lemondhatja az előfizetését.

Hogyan lehet online használni a HangszerPlaza kuponjaikat?

Saját HangszerPlaza Kuponkódok-ét megtalálhatja a ekuponok.com oldalán, és kényelmesebb belépni a HangszerPlaza honlapjára a ekuponok.com webhelyéről. Mutatva a HangszerPlaza Kuponkódok-ét a fizetéskor, a rendszer észleli a Kuponok -ét, majd alkalmazza a megrendelésére.

Mennyi ideig érvényes a kupon a HangszerPlaza-nál?

Az ügyfelek ellenőrizhetik a megfelelő használat időszerűségét és hatókörét a HangszerPlaza Kuponkódok megfelelő weboldalán. Annak érdekében, hogy ne maradjon le minden, az Ön számára előnyös ajánlatról, javasolják, hogy időben használja fel a HangszerPlaza Kuponok-ét, nehogy a lejárta után nem tudja tovább használni.

További Akciók, mint HangszerPlaza Kedvezmény Kódok

 • Ajánlatok

  Digitalko Kedvezményes Kód: Kapj Akár 90% Kedvezményes Lamart Tefal Bergner MPM Teáskanna Edény Webáruház

  Minden Digitalko Kupon Lejár 14-7-22
 • Ajánlatok

  E-Byte Kuponkódok: Szerezz Vásárlás Menete Terméket 1000Ft-tól E-byte Oldalon

  Minden E-Byte Kupon Lejár 11-7-22
 • Ajánlatok

  COACH Kupon Kedvezmény: COACH Akciós: Akár 35% Kedvezmény A Kiválasztott Termékekre

  Minden COACH Kupon Lejár 31-12-23
 • Ajánlatok

  Espressoshop Kupon Kedvezmény: Élvezz Illy Terméket Legolcsóbban 3170Ft-tól Espressoshop Oldalon

  Minden Espressoshop Kupon Lejár 16-7-22

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb HangszerPlaza kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.