ekuponok.com
Főoldal Üzletek HangszerPlaza Kuponok

HangszerPlaza Kedvezmények 70% - December 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes HangszerPlaza kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for HangszerPlaza

  Milyen szolgáltatásokat nyújt a HangszerPlaza?

  A HangszerPlaza a következő magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtja kedves vásárlóinak: kiváló minőségű alkatrészek használata egyedi professzionális audiokábelek előállításához, élettartamra szóló garancia, puha és kemény (konténerek, polcok) gyártása hangszerekhez, hangtechnika, világítóberendezések, egydobozok, akusztika és elektronikus műszerek, hang- és világítóberendezések javítása, hangszórók javítása, személyes DAW számítógépek összeállítása és telepítése stúdiómunkára, zeneszerkesztésre és hangfeldolgozásra, digitalizálja a kazettákat CD-kre, zajszűréssel és elsajátítás, társaságban Élő zene biztosítása rendezvényeken, zártkörű rendezvényeken, zenekarokon és DJ-esküvőkön, színpadi, színpadi szövetművészet, színpadi világítóeszköz-kölcsönzés, építészeti és egyéb hangrendszer-tervezés, építés és installáció, hangszeroktatás.

  Meddig tart a HangszerPlaza termekei jótállási ideje?

  A HangszerPlaza garanciát vállal a törvényeknek megfelelően. A konkrét jótállási idő az eladási ártól függ: 10 000-100 000 Ft-ig: 1 év, 100 000-250 000 Ft-ig: 2 év, 250 000 Ft-nál többet: 3 év. Ha a gyártó jótállási ideje ennél hosszabb, akkor a termék kedvezőbb jótállási idővel rendelkezik a fogyasztók számára. Ha a termék nem működik, további információkat kaphat a kezeléséről a készülékhez mellékelt jótállási jegyen megadott címen és telefonszámon, valamint a HangszerPlaza egyik kapcsolattartási módszerén keresztül. A termék garanciális szervizbe történő szállításának költségeit az ügyfél viseli. A hibás eszközt közvetlenül az online áruházuk szervizpontjára is visszaküldheti.

  Melyik futárcég szállítja HangszerPlaza megrendelését?

  HangszerPlaza online áruházi megrendeléseit a DPD és a GLS futárszolgálatok teljesítik. A csomagot hétköznap 08:00 és 17:30 között szállítják. Ha ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, akkor ajánlatos szállítási címként megadni cégének címét (ha lehetséges). A futárszolgálat kétszer is megpróbál szállítani. A be nem kapott csomag szállítási költségét az ügyfél viseli! Ingyenes szállítás országszerte 25 000 Ft feletti megrendelések esetén! A 25 000 Ft alatti megrendeléseknél a belföldi szállítási díj egységesen 1290 Ft lesz. A szállítás dátumát mindig előzetesen egyeztetjük az ügyféllel. A HangszerPlaza budapesti vagy pécsi üzleteibe is eljuthat, hogy átvegye a megrendelt termékeket.

  HangszerPlaza milyen fizetési módokat fogad el?

  A megrendelt termékekért sokféleképpen fizethet: készpénzzel vagy hitelkártyával személyesen Üzletükbe, expressz utánvéttel, utalással a Hangszer Pláza Kft bankszámlájára, a teljes fizetendő összeg a megrendelés alapján felszámított összes díjat tartalmazza összefoglaló és megerősítő levél. Házhoz szállítás esetén a számlát és a garanciát a csomag tartalmazza. A HangszerPlaza ügyfélszolgálata minden esetben telefonon vagy e-mailben megerősíti, amikor teljesítheti a megrendelést. A teljesítés általános határideje legfeljebb 5 munkanap a visszaigazolás dátumától számítva. A kézbesítés általában a megrendelés visszaigazolását követő másnap, de bizonyos esetekben - ha speciális vagy egyedi termékeket rendelnek, vagy a termék elérhetőségétől függően - a szállítás 5-14 napot vehet igénybe.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a HangszerPlaza honlapját?

  Igen. Ha regisztrál a HangszerPlaza tagjává, bármikor megszerezheti a HangszerPlaza Kuponkódok legfrissebb verzióját, trendjeit, előnyeit és stb. Természetesen, ha nem szeretne továbbra is a HangszerPlaza tagja lenni, bármikor lemondhatja az előfizetését.

  Hogyan lehet online használni a HangszerPlaza kuponjaikat?

  Saját HangszerPlaza Kuponkódok-ét megtalálhatja a ekuponok.com oldalán, és kényelmesebb belépni a HangszerPlaza honlapjára a ekuponok.com webhelyéről. Mutatva a HangszerPlaza Kuponkódok-ét a fizetéskor, a rendszer észleli a Kuponok -ét, majd alkalmazza a megrendelésére.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a HangszerPlaza-nál?

  Az ügyfelek ellenőrizhetik a megfelelő használat időszerűségét és hatókörét a HangszerPlaza Kuponkódok megfelelő weboldalán. Annak érdekében, hogy ne maradjon le minden, az Ön számára előnyös ajánlatról, javasolják, hogy időben használja fel a HangszerPlaza Kuponok-ét, nehogy a lejárta után nem tudja tovább használni.

  További Akciók, mint HangszerPlaza Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Élvezz Akár 45% Leárazást Novemberi Kiemelt Akciós Kínálatunk Termékekre HomeTools Oldalon

   Minden Hometools Kupon Lejár 6-12-22
  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 25%-t Könyvesbolt Termékekre Anima Oldalon

   Minden Anima Kupon Lejár 6-12-22
  • Ajánlatok

   Ingyenes Szállítás A Blitzwolf.hu Oldalon

   Minden Blitzwolf Kupon Lejár 31-12-22
  • Ajánlatok

   BAMBINOSNUG GYEREKRUHA SZETT 13.579,00Ft-ért 1ashop Oldalon

   Minden 1ashop Kupon Lejár 4-12-22
  • Ajánlatok

   Kiárusítás Akár – 30% Akciók A Zenzero Oldalon

   Minden Zenzero Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   40% Off IObit Offer

   Minden IObit Kupon Lejár 31-12-22
  • Ajánlatok

   Élvezz Akár 40% Leárazást Kedvezmények Termékeink Termékekre Zero Bistrooldalon

   Minden Zero Bistro Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   50% Megtakarítás A Megrendelésen A Kiválasztott Rendelésekre A Londoni állatkert Ajándékboltjában

  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 90%-t Vasárnapi Ajánlatok, 2022.11.20-tól Termékekre Aldi Oldalon

   Minden Aldi Kupon Lejár 3-12-22

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb HangszerPlaza kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.