ekuponok.com
Főoldal Üzletek Heavy Tools

Heavy Tools Kuponok és Kedvezmények - Június 2021

FAQ for Heavy Tools

Támogatja a Heavy Tools az ingyenes szállítást?

Ha a vásárlás összege eléri a 15.000 Ft-ot, ingyenes szállítás áll rendelkezésre, és a Heavy Tools nem számít fel díjat. Ha a vásárlás értéke nem éri el a 15 000 forintot, akkor jelenleg három lehetséges helyzet áll fenn: ha a csomag pontos kézbesítésének átvétele mellett dönt, akkor 990 forintot számítanak fel. Házhoz szállítás esetén 990 Ft díjat számítanak fel. Foxpost csomagológép: 890 Ft-ot számítanak fel. 15 000FT alatt ez a legolcsóbb szállítási lehetőség!

Milyen fizetési módot kínál a Heavy Tools?

Hitelkártyás fizetéssel kényelmesen és biztonságosan vásárolhat Heavy Tools üzletében. A kiválasztott áruk megrendelése után a K&H Bank weboldalára kerül, ahol bankkártyával fizethet a bank által jelenleg használt, a legbiztonságosabbnak tartott titkosított tranzakción keresztül. A K&H Bank elfogad VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat. A kizárólag elektronikus célokra használt bankkártyákat csak a kibocsátó bank engedélyével lehet felhasználni! kérik, vegye fel a kapcsolatot bankjával, hogy megtudja, használható-e kártyája online vásárlásokhoz.

Van Heavy Tools tagsági terve?

Igen, kérjen Heavy Tools tagsági kártyát: regisztráljon vagy jelentkezzen be profiljába! rendelést leadni! Az \"Adatok megadása\" menüpontban jelölje be a tagsági kártya igénylésének jelölőnégyzetét. A Heavy Tools regisztrálja a tagsági kártyáját a rendszerben, majd elküldi a műanyag kártyát a megrendelt csomagolással együtt, vagy külön levélben küldi el Önnek. Az értéksáv szerint kedvezményes áron vásárolhatja meg termékeiket. A kártyán összegyűjtött vásárlási összeg alapján a következő kedvezményeket élvezheti: 30 000 Ft-59 999 Ft 5% kedvezmény, 60 000-89 999 Ft 6% kedvezmény, 90 000-119 999 Ft 7% -os kedvezmény, 120 000 Ft-149 999 Ft 8 % kedvezmény, 150 000-179 9999 Ft 9% kedvezmény, 10 000% kedvezmény 180 000 Ft-tól.

Hol kaphatok ajándékkártyát Heavy Tools-ben?

Heavy Tools ajándékkártyája megvásárolható a weboldalon felsorolt ​​márkaboltban. Az ajándékkártyákat csak a weboldalon felsorolt ​​márkás üzleteinkben lehet megvásárolni. Miközben befizetik az összeget a nehéz szerszámos ajándékkártyára, feltöltenek bármilyen összeget, amelyet a márkaboltban megadott. Az ajándékkártya többször használható a nehéz szerszámmárkájukban, és legfeljebb újratölthető. A fizetés teljesítésekor a rendszerük levonja az adott vásárlás összegét a kártyán lévő egyenlegből.