ekuponok.com
Főoldal Üzletek Heavy Tools

Heavy Tools Kedvezmények 50% - Január 2022

FAQ for Heavy Tools

Támogatja a Heavy Tools az ingyenes szállítást?

Ha a vásárlás összege eléri a 15.000 Ft-ot, ingyenes szállítás áll rendelkezésre, és a Heavy Tools nem számít fel díjat. Ha a vásárlás értéke nem éri el a 15 000 forintot, akkor jelenleg három lehetséges helyzet áll fenn: ha a csomag pontos kézbesítésének átvétele mellett dönt, akkor 990 forintot számítanak fel. Házhoz szállítás esetén 990 Ft díjat számítanak fel. Foxpost csomagológép: 890 Ft-ot számítanak fel. 15 000FT alatt ez a legolcsóbb szállítási lehetőség!

Milyen fizetési módot kínál a Heavy Tools?

Hitelkártyás fizetéssel kényelmesen és biztonságosan vásárolhat Heavy Tools üzletében. A kiválasztott áruk megrendelése után a K&H Bank weboldalára kerül, ahol bankkártyával fizethet a bank által jelenleg használt, a legbiztonságosabbnak tartott titkosított tranzakción keresztül. A K&H Bank elfogad VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat. A kizárólag elektronikus célokra használt bankkártyákat csak a kibocsátó bank engedélyével lehet felhasználni! kérik, vegye fel a kapcsolatot bankjával, hogy megtudja, használható-e kártyája online vásárlásokhoz.

Van Heavy Tools tagsági terve?

Igen, kérjen Heavy Tools tagsági kártyát: regisztráljon vagy jelentkezzen be profiljába! rendelést leadni! Az "Adatok megadása" menüpontban jelölje be a tagsági kártya igénylésének jelölőnégyzetét. A Heavy Tools regisztrálja a tagsági kártyáját a rendszerben, majd elküldi a műanyag kártyát a megrendelt csomagolással együtt, vagy külön levélben küldi el Önnek. Az értéksáv szerint kedvezményes áron vásárolhatja meg termékeiket. A kártyán összegyűjtött vásárlási összeg alapján a következő kedvezményeket élvezheti: 30 000 Ft-59 999 Ft 5% kedvezmény, 60 000-89 999 Ft 6% kedvezmény, 90 000-119 999 Ft 7% -os kedvezmény, 120 000 Ft-149 999 Ft 8 % kedvezmény, 150 000-179 9999 Ft 9% kedvezmény, 10 000% kedvezmény 180 000 Ft-tól.

Hol kaphatok ajándékkártyát Heavy Tools-ben?

Heavy Tools ajándékkártyája megvásárolható a weboldalon felsorolt ​​márkaboltban. Az ajándékkártyákat csak a weboldalon felsorolt ​​márkás üzleteinkben lehet megvásárolni. Miközben befizetik az összeget a nehéz szerszámos ajándékkártyára, feltöltenek bármilyen összeget, amelyet a márkaboltban megadott. Az ajándékkártya többször használható a nehéz szerszámmárkájukban, és legfeljebb újratölthető. A fizetés teljesítésekor a rendszerük levonja az adott vásárlás összegét a kártyán lévő egyenlegből.

Mennyibe kerül Heavy Tools termékeinek szállítása?

Ha a vásárlási érték eléri a 15 000 forintot, ingyenes a szállítás, és a Heavy Tools nem számít fel díjat. Ha a vásárlási érték kevesebb, mint 15.000 Ft, akkor jelenleg három lehetséges helyzet áll fenn: Ha pontosan kézbesített szállítási csomagot választ, a Heavy Tools 990 Ft -ot számít fel. Házhozszállítás esetén 990 Ft -ot számítanak fel. Foxpost csomagautomata: 890 Ft. Kevesebb, mint 15.000 Ft, a legolcsóbb szállítási mód! Az árut a GLS futárszolgálat szállítja a kijelölt szállítási címre. A legtöbb esetben a csomag 3-5 munkanapon belül megérkezik a kijelölt címre vagy a Pick-Pack átvételi pontra.

Hogyan kaphatok kedvezményt Heavy Tools-tól?

Az értékcsoport szerint kedvezményes áron vásárolhat Heavy Tools termékeket. A kártyán lévő vásárlási összeg alapján az alábbi kedvezményekre jogosult: 0 láb-29.999 Ft, 0% kedvezmény; 30.000 Ft-59.999 Ft 5% kedvezmény; 60.000 Ft-89.999 Ft 6% kedvezmény; 90.000 Ft Ft- 119 999 Ft 7% kedvezmény; 120 000 Ft-149 999 Ft 8% kedvezmény; 150 000-179 999 Ft 9% kedvezmény; 180 000 Ft 10% kedvezmény.

Milyen fizetési módokat fogad el a Heavy Tools?

Ha hitelkártyával fizet, egyszerűen és biztonságosan vásárolhat Heavy Tools üzletében. A kiválasztott tételek megrendelése után a K&H Bank webhelyére irányítjuk, ahol bankkártyájával fizethet a bank által jelenleg használt legbiztonságosabb titkosított tranzakción keresztül. A K&H Bank elfogadja a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Heavy Tools honlapját?

Igen. Heavy Tools annak érdekében, hogy az ügyfelek maximalizálhassák az előnyöket és a legfrissebb információkat, biztosítson csatornákat az ügyfeleknek, hogy tagjai lehessenek. Ez azt jelenti, hogy e-mail címével regisztráljon a Heavy Tools tagjává.

Hogyan lehet online használni a Heavy Tools kuponjaikat?

Kérjük, erősítse meg, hogy a megrendelése megfelel-e a használni kívánt Heavy Tools Kuponok-e alkalmazási körének vagy feltételeinek. Miután bizonyíssa, hogy helyes, kattintson a fizetés gombra a Heavy Tools oldalán, és átirányít a fizetési oldalra. Adja meg a Heavy Tools Kuponok-ét, amelyet a fizetés teljesítéséhez kap.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Heavy Tools-nál?

A Heavy Tools kedvezményes időkorlátot határoz meg az egyes kuponok alján, és minden kuponnak más az érvényességi ideje. Az ügyfeleknek csak a Heavy Tools Akciók -et kell kiválasztaniuk a legnagyobb engedménnyel az érvényességi időn belül.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Heavy Tools kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.