ekuponok.com
Főoldal Üzletek Helloskin kupon

Helloskin Kedvezmények 60% - Szeptember 2022

FAQ for Helloskin

Hogyan gyűjthetek Helloskin pontot?

Először regisztrálnia kell a weboldalon, mert Helloskin csak regisztráció után tud pontszámlát nyitni Önnek. Sikeres regisztráció után a pontok automatikusan jóváírásra kerülnek a számláján. Minden hűségpont 1 Ft-ot ér. Minden egyes terméknél pontosan tudni fogja, hogy mennyi hűségpontot ér. Hűségpontjai 6 hónapig használhatók fel. A hűségpontok az akciós termékek kivételével minden, a webáruházban kínált termékre vonatkoznak. Egyszerre csak egy kedvezményt vehet igénybe. A rendelési folyamat végén kiválaszthatja a „Pontokat használok a vásárláshoz” opciót. Itt azt is látni fogod, hogy pontosan hány pontot gyűjtöttél össze.

Helloskin elfogad hitelkártyás fizetést?

A bankkártyás fizetés a CIB bankrendszerén keresztül történik, és teljesen biztonságos. Mindig meg kell adnia hitelkártya adatait a bank honlapján, hogy azok semmilyen körülmények között ne érjenek el a kereskedőhöz. Elfogadott hitelkártyák: Visa (és néhány Electron kártya), MasterCard, Internet kártya, CIB. Banki átutalással előre is leadhat rendelést, akár külföldi bankszámláról is. Helloskin a visszaigazoló e-mailben is elküldi Önnek az átutaláshoz szükséges információkat. 7 nap elteltével a kifizetetlen rendeléseket töröljük. Utánvét esetén a csomagot készpénzzel vagy bankkártyával fizetheti ki a futárnál.

Mennyi a Helloskin szállítási költsége?

Utánvét esetén a feldolgozási díj +300 Ft, a háztól-házig szállítás díja GLS expressz szolgáltatással 1200 Ft. Ha a rendelés összértéke meghaladja a 20.000 Ft-ot, a szállítást a Helloskin viseli. A GLS csomagpontra szállítás költsége 1200 Ft. Országszerte több mint 102 helyen van csomagautomata a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban. A bevásárlóközpont klímaberendezésében található terminál biztosítja, hogy a csomagot ne érje fagy, magas hőmérséklet, páratartalom vagy por.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Helloskin honlapját?

Igen. Ha naprakészen akarja tudni a Helloskin legújabb ajánlatairól, tevékenységeiről és a tagok előnyeiről, akkor e-mail címével regisztrálhatja a helloskin.hu webhelyét, majd tag lesz.

Hogyan lehet online használni a Helloskin kuponjaikat?

Jelentkezzen be a Helloskin fiókba, válassza ki a megvásárolni kívánt terméket és tegye be a bevásárlókosárba, majd válassza ki a megfelelő Helloskin kupon-ét a fizetés teljesítéséhez. Meg kell jegyezni, hogy a Helloskin Akciók-e megfelelő felhasználási feltételekkel rendelkezik. A használati feltételek ellenőrzésének módja az, hogy rákattint a személyes központra, és megtalálja a kuponjaimat, majd böngészhet a Helloskin Kuponok-ét. A kupon alján vannak használati szabályok.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Helloskin-nál?

A leginkább aggasztó kérdés mindenképpen a Helloskin kupon lejárati ideje. Ne aggódjon, amíg az érvényességi időn belül különleges kedvezményeket élvezhet. A Helloskin Akciók érvényességi ideje azonban eltérő, ezért a lehető leghamarabb fel kell használnia.

További Akciók, mint Helloskin Kedvezmény Kódok

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Helloskin kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.