ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Helly Hansen

Helly Hansen kuponkódok 45% - Május 2022

FAQ for Helly Hansen

Milyen fizet√©si m√≥dok k√∂z√ľl v√°laszthatok a Helly Hansen web√°ruh√°zban?

Sz√°mos fizet√©si m√≥d √°ll rendelkez√©sre Helly Hansen online √°ruh√°z√°ban, amelyek orsz√°gonk√©nt elt√©rŇĎek lehetnek. A p√©nzt√°r oldalon megjelennek az el√©rhetŇĎ fizet√©si m√≥dok: Apple Pay, MasterCard, VISA, PayPal, AMEX, Discover, Diner's Club. Minden hitel- √©s bet√©ti k√°rtyatulajdonost ellenŇĎrizni √©s felhatalmazni kell a k√°rtya kibocs√°t√≥j√°nak √©s nek√ľnk is a biztons√°g megŇĎrz√©se √©s a csal√°s megelŇĎz√©se √©rdek√©ben.

Mennyi a szállítási költség a Helly Hansen-nál?

A UPS h√©tfŇĎtŇĎl p√©ntekig sz√°ll√≠tja a term√©ket arra a sz√°ll√≠t√°si c√≠mre, amelyet a rendel√©s lead√°sakor megadott. felh√≠vj√°k figyelm√©t, hogy Helly Hansen nem sz√°ll√≠t postafi√≥kokba. Ha nyomon szeretn√© k√∂vetni rendel√©s√©t, k√©rik, olvassa el a sz√°ll√≠t√°st visszaigazol√≥ e-mailben a UPS nyomon k√∂vet√©si sz√°m√°t. A Helly Hansen 90 napos visszak√ľld√©st vagy cser√©t k√≠n√°l minden megrendel√©s eset√©n. Ha ki szeretn√© cser√©lni a term√©ket, k√©rjen visszak√ľld√©st az √°r visszat√©r√≠t√©se √©rdek√©ben, √©s adjon le √ļj rendel√©st.

Milyen kedvezményeket kínál a Helly Hansen?

A Helly Hansen di√°kkedvezm√©nyeket k√≠n√°l. EgyszerŇĪen regisztr√°ljon a Student Beans-n√©l, hogy igazolja hallgat√≥i st√°tusz√°t, √©s m√©g ma 10% di√°kkedvezm√©nyt kap! Tartsa l√©p√©st a felszerel√©ssel, Helly Hansen szerint tetszeni fog. Regisztr√°ljon, hogy h√≠reket, prom√≥ci√≥kat, kuponk√≥dokat √©s egy√©b online tartalmakat kapjon a Helly Hansen kereskedŇĎtŇĎl. B√°rmikor leiratkozhat.

Mi az a Helly Hansen Pro Plan?

A Helly Hansen Pro plan egy tags√°gi program k√©pzett szabadt√©ri szakemberek, ipar√°gi partnerek √©s kiv√°lasztott tiszteletbeli szakemberek sz√°m√°ra. A tags√°g jelentkez√©s √ļtj√°n szerezhetŇĎ meg. A jogosults√°g v√°ltozhat a v√°llalati ig√©nyek, piaci agg√°lyok vagy ipar√°gi v√°ltoz√°sok miatt. P√°ly√°zati folyamat A p√°ly√°zatok elb√≠r√°l√°sa √°ltal√°ban 48 √≥r√°n bel√ľl megt√∂rt√©nik, de ez tov√°bb tarthat. A Helly Hansen csak az al√°bbi szakmai besorol√°si list√°n szereplŇĎ kateg√≥ri√°kba tartoz√≥ jelentkez√©seket fogadja el. Ha nem l√°tja a fŇĎ kateg√≥ri√°t, ne jelentkezzen. Vegye figyelembe, hogy a katonas√°g, a bŇĪn√ľld√∂z√©s, a tŇĪzolt√≥k, az elsŇĎseg√©lyny√ļjt√≥k √©s az eg√©szs√©g√ľgy m√°r nem k√©pezik szakmai programjaik r√©sz√©t. Ezeknek a csoportoknak k√ľl√∂n kedvezm√©nyes programokat hoztak l√©tre.

Milyen fizet√©si m√≥dok k√∂z√ľl lehet v√°lasztani a Helly Hansen web√°ruh√°zban?

Helly Hansen online √°ruh√°za sz√°mos fizet√©si m√≥dot k√≠n√°l, amelyek orsz√°gonk√©nt elt√©rŇĎek lehetnek. Az el√©rhetŇĎ fizet√©si m√≥dok a p√©nzt√°r oldalon jelennek meg: Apple Pay, MasterCard, VISA, PayPal, AMEX, Discover, Diner's Club. A biztons√°g fenntart√°sa √©s a csal√°s megelŇĎz√©se √©rdek√©ben a k√°rtyakibocs√°t√≥nak √©s nek√ľnk minden hitel- √©s bet√©ti k√°rtyatulajdonost ellenŇĎrizni √©s enged√©lyeztetni kell.

Ingyenes szállítást kínál a Helly Hansen?

A Helly Hansen szabv√°nyos sz√°ll√≠t√°st biztos√≠t az Egyes√ľlt √Āllamokon bel√ľl, ehhez a sz√°ll√≠t√°si m√≥dhoz 10 USD, vagy ingyenes sz√°ll√≠t√°st biztos√≠t, ha a rendel√©s √∂ssz√©rt√©ke meghaladja az 50 USD-t. B√°r a Helly Hansen c√©lja a lehetŇĎ leghamarabb, egy h√©ten bel√ľli k√©zbes√≠t√©s, a k√©zbes√≠t√©s d√°tuma nem garant√°lhat√≥, mivel a sz√°ll√≠tm√°nyt harmadik f√©l kezeli. A rendel√©si hat√°ridŇĎk csak t√°j√©koztat√≥ jellegŇĪek, √©s nem veszik figyelembe a fizet√©si enged√©lyez√©s miatti esetleges k√©s√©seket.

Helly Hansen kedvezményeket kínál a diákoknak?

Szerezzen 15% kedvezm√©nyt az √∂sszes Helly Hansen term√©kre a Student Beans term√©kkel. A Helly Hansen felszerel√©st tenger√©szeti √©s hegyvid√©ki szakemberek hordj√°k √©s megb√≠zhat√≥k vil√°gszerte. V√°s√°roljon Helly Hansen a legjobb s√≠-, vitorl√°z√°s-, hegyi- √©s v√°rosi ruh√°zat√©rt. Ahhoz, hogy m√©g ma megkaphassa ezt a di√°kkedvezm√©nyt, egyszerŇĪen regisztr√°ljon a Student Beans szolg√°ltat√°sra, √©s igazolja hallgat√≥i st√°tusz√°t.

Van-e garancia a Helly Hansen termékre?

Az √∂sszes Helly Hansen ruh√°zati √©s l√°bbelit mŇĪszakilag tervezt√©k √©s tesztelt√©k, √©s az eredeti tulajdonos sz√°m√°ra garanci√°t v√°llalnak az anyag- √©s gy√°rt√°si hib√°kra. Ha b√°rmely term√©k gy√°rt√°si hiba miatt meghib√°sodik a v√°s√°rl√°st√≥l sz√°m√≠tott egy √©ven bel√ľl, a Helly Hansen saj√°t bel√°t√°sa szerint ingyenes sz√°mlaj√≥v√°√≠r√°st vagy csereterm√©ket biztos√≠t (ha van rakt√°ron). Az Egyes√ľlt √Āllamokban vagy Kanad√°ban v√°s√°rolt Helly Hansen term√©kekre korl√°tozott √©lettartamra sz√≥l√≥ garancia vonatkozik az eredeti tulajdonosra.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Helly Hansen honlapját?

Igen. Helly Hansen annak √©rdek√©ben, hogy az √ľgyfelek maximaliz√°lhass√°k az elŇĎny√∂ket √©s a legfrissebb inform√°ci√≥kat, biztos√≠tson csatorn√°kat az √ľgyfeleknek, hogy tagjai lehessenek. Ez azt jelenti, hogy e-mail c√≠m√©vel regisztr√°ljon a Helly Hansen tagj√°v√°.

Hogyan lehet online haszn√°lni a Helly Hansen kuponjaikat?

A Helly Hansen akci√≥k-e haszn√°lati szab√°lyai a k√∂vetkezŇĎk: A bev√°s√°rl√≥kos√°ron kereszt√ľl k√∂zvetlen√ľl a fizet√©si oldalra ugorhat, a Helly Hansen akci√≥k-√©t bet√∂ltheti a kit√∂lthetŇĎ ablakba, majd kiv√°laszthatja az √Ėnnek megfelelŇĎ fizet√©si m√≥dot, ekkor √°ltal√°ban is haszn√°lhatja a Helly Hansen akci√≥k-√©t.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Helly Hansen-nál?

A Helly Hansen rendelkezik egy r√©szletes oldallal, amely seg√≠t meg√©rteni, hogy az egyes kuponok mikor j√°rnak le. A kupon elt√©rŇĎ √©rv√©nyess√©gi ideje mellett elŇĎfordulhat, hogy a felhaszn√°l√°si k√∂r is m√°s. Ne felejtse el gondosan megerŇĎs√≠teni a Helly Hansen oldal√°n.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb Helly Hansen kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.