ekuponok.com
Főoldal Üzletek Hervis Sports

Hervis Sports Kuponok és Kuponkódok 75% - Január 2022

FAQ for Hervis Sports

Mennyibe kerül a Hervis Sports szállítási költsége?

A magyarországi szállítási költségek a kiszállított termék méretétől és súlyától függenek. A fuvardíjat a szabvány szerint számolják, beleértve az összes fuvardíjat (csomagolás, a logisztikai szolgáltató esetleges további költségei stb.) Minden egyes szállítmány költsége: ingyenes háztól házig átvitel az üzletben. Hervis Sports A legtöbb termék - például ruhák, cipők stb. - szokásos szállítási költsége 1200 forint. A sílécek, snowboardok, SUP, sícipők, gyermekkerékpárok stb. Szállítási díja 1999 forint. A felnőtt kerékpárok és asztalitenisz asztalok szállítási díja 6499 forint. A nagy fitneszeszközök szállítási díja 8500 forint.

Ha a Hervis Sports online áruházban vásárolok, hogyan és hogyan tudok fizetni?

Ha hitelkártyával vagy utánvéttel vásárol a Hervis Sports online áruházban. A fizetéshez a következő hitelkártyák használhatók: Visa, Mastercard, Maestro. Az online fizetést partnerünk, a PayUnity hajtja végre. Utánvéttel történő szállítás esetén a megrendelés értékét közvetlenül a szállítónak kell megfizetnie. Bizonyos esetekben és márkák (például a Nordictrack) megrendelésekor utánvéttel nem lehet fizetni.

Hol és hogyan kérhetem Hervis Sports klubkártyáját?

Klubkártyát igényelhet a magyarországi Hervis Sports 29 üzlet bármelyikében. Töltse ki a megrendelőlapot, klubtagsága már érvényes. Vagy kérhet kártyát a Hervis Sports webhelyen keresztül. Ebben az esetben a kártyáját postázzuk. A kártyához társított online számla azonnal felhasználható. Minél nagyobb az éves fogyasztásod, annál magasabb az éves bónuszszázalék: 2% 50 000 forinttól, 3% 125 000 forinttól és 4% 250 000 forinttól.

Van-e jutalom azért, ha regisztrálok a Hervis Sports hírlevelére?

Regisztráljon most, és a Hervis Sports ajándékot ad Önnek, 3000 Ft-os kupon segítségével! Ez a kupon felhasználható a Hervis Sports webhelyén és online áruházában. A minimális rendelési összeg 15 000 Ft. Nem vonatkozik kerékpárokra. A kuponok mellett sokat megtudhat Hervis Sports új termékeiről és exkluzív kedvezményinformációkról is.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Hervis Sports honlapját?

Igen. A legtöbb kereskedő rendelkezik tagelőnyökkel, és ez alól a Hervis Sports sem kivétel. A sikeres regisztráció után a rendszer összegyűjtheti az egyes fogyasztásokra vonatkozó pontokat, és elküldheti a Hervis Sports Kuponok-t és egyéb előnyöket, amelyeket csak a tagok élvezhetnek.

Hogyan lehet online használni a Hervis Sports kuponjaikat?

A kuponok használatának lépései a Hervis Sports vásárlásákor: Első lépés, jelentkezzen be vagy hozzon létre egy fiókot a hervis.hu webhelyén. Második lépés, válassza ki a termékeket; Harmadik lépés: válassza ki a termékeket és a megfelelő elérhető kuponokat, aztán a fizetés befejeződik.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Hervis Sports-nál?

Különböző kuponok esetén a Hervis Sports által beállított érvényességi idő eltérő lehet. Ha meg szeretné erősíteni a pontos lejárati dátumot, akkor az egyes kuponokra kattintva beléphet a használati magyarázat oldalára a hervis.hu-on, amelyet meg tud tekinteni.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Hervis Sports kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.