ekuponok.com
Főoldal Üzletek Hervis Sports

Hervis Sports Kuponok és Akciók - Június 2021

FAQ for Hervis Sports

Mennyibe kerül a Hervis Sports szállítási költsége?

A magyarországi szállítási költségek a kiszállított termék méretétől és súlyától függenek. A fuvardíjat a szabvány szerint számolják, beleértve az összes fuvardíjat (csomagolás, a logisztikai szolgáltató esetleges további költségei stb.) Minden egyes szállítmány költsége: ingyenes háztól házig átvitel az üzletben. Hervis Sports A legtöbb termék - például ruhák, cipők stb. - szokásos szállítási költsége 1200 forint. A sílécek, snowboardok, SUP, sícipők, gyermekkerékpárok stb. Szállítási díja 1999 forint. A felnőtt kerékpárok és asztalitenisz asztalok szállítási díja 6499 forint. A nagy fitneszeszközök szállítási díja 8500 forint.

Ha a Hervis Sports online áruházban vásárolok, hogyan és hogyan tudok fizetni?

Ha hitelkártyával vagy utánvéttel vásárol a Hervis Sports online áruházban. A fizetéshez a következő hitelkártyák használhatók: Visa, Mastercard, Maestro. Az online fizetést partnerünk, a PayUnity hajtja végre. Utánvéttel történő szállítás esetén a megrendelés értékét közvetlenül a szállítónak kell megfizetnie. Bizonyos esetekben és márkák (például a Nordictrack) megrendelésekor utánvéttel nem lehet fizetni.

Hol és hogyan kérhetem Hervis Sports klubkártyáját?

Klubkártyát igényelhet a magyarországi Hervis Sports 29 üzlet bármelyikében. Töltse ki a megrendelőlapot, klubtagsága már érvényes. Vagy kérhet kártyát a Hervis Sports webhelyen keresztül. Ebben az esetben a kártyáját postázzuk. A kártyához társított online számla azonnal felhasználható. Minél nagyobb az éves fogyasztásod, annál magasabb az éves bónuszszázalék: 2% 50 000 forinttól, 3% 125 000 forinttól és 4% 250 000 forinttól.

Van-e jutalom azért, ha regisztrálok a Hervis Sports hírlevelére?

Regisztráljon most, és a Hervis Sports ajándékot ad Önnek, 3000 Ft-os kupon segítségével! Ez a kupon felhasználható a Hervis Sports webhelyén és online áruházában. A minimális rendelési összeg 15 000 Ft. Nem vonatkozik kerékpárokra. A kuponok mellett sokat megtudhat Hervis Sports új termékeiről és exkluzív kedvezményinformációkról is.