ekuponok.com

H&M Kuponok és Kedvezmény Kódok - Június 2021

FAQ for H&M

H&M-ben mennyibe kerül a szállítás?

H&M szállítási díjat számít fel minden megrendelésért. Ha házhoz szállítás, akkor 890 Ft. Ingyenes szállítás a klubtagok számára, 12.000 Ft feletti megrendelés esetén, és ingyenes szállítás a Plus klubtagok összes megrendelésére. Amint a H&M bővíti termékkínálatát és növeli a készlet rendelkezésre állását, megrendelése több csomagban érkezhet. Ez azonban soha nem hoz további költségeket. A H&M sok különböző futárszolgálattal dolgozik az egyes régiókban. Partnereik expressz szolgáltatása Magyarországon: DPD az Ön megrendelését 3-4 munkanapon belül kézbesítjük a csomag kézbesítését követően.

A H&M kínál ajándékkártyákat?

Lehet, hogy kedvesed kipróbál egy új stílust, vagy megfelel a kedvenc megjelenésének. Az ajándékod természetesen valóra vált álom! H&M Az ajándékkártyákat bármely boltban vagy a hm.com oldalon lehet beváltani. Lepd meg valakit egy nagyon kedves ajándékkal! Bármely H&M üzletben vásárolhat ajándékkártyákat. Az ajándékkártyák feltöltéséhez látogasson el bármelyik H&M üzletbe Magyarországon. Ajándékkártyája a vásárlás napjától számított 2 évig érvényes.

Hogyan fizetek a H&M termékért?

A H&M termékekért a következő módokon fizethet: készpénzzel, kártya ellopásával vagy ajándékkártya fogadásával. Fizetéskor kiválaszthatja a legmegfelelőbb fizetési módot. H&M nem fogad el előtörlesztést. Elfogadják a MasterCard, Maestro vagy Visa kártyákat. Az Ön biztonsága érdekében minden tranzakció titkosítva van. Kártyáját csak akkor terheljük meg, amikor a megrendelt árut kiszállítjak.

H&M klub tagjai milyen előnyöket élvezhetnek?

A H&M klubtagjai a következő előnyöket élvezhetik: 1 pont minden 1 00 Ft-os fogyasztásért, teljesen digitális klubtagság az alkalmazásban, üdvözlő ajánlat: 10% kedvezmény a következő vásárláshoz, jutalmak, 250 pontonként összegyűjtve 750 Ft jutalmat kap, ingyenes standard szállítás 12 000 Ft feletti megrendelések esetén, korai hozzáférés az online kedvezményekhez, ajánlatokhoz és kedvezményekhez, egyedi árak csak a klubtagok számára, ügyfélrendezvények, születésnapi kedvezmények, a klubtagok természetesen ingyenesek ! Gyűjtsön tudatossági pontokat a tudatos választásért!