ekuponok.com

H&M Kuponok és Kuponkódok 50% - Május 2022

FAQ for H&M

H&M-ben mennyibe kerül a szállítás?

H&M szállítási díjat számít fel minden megrendelésért. Ha házhoz szállítás, akkor 890 Ft. Ingyenes szállítás a klubtagok számára, 12.000 Ft feletti megrendelés esetén, és ingyenes szállítás a Plus klubtagok összes megrendelésére. Amint a H&M bővíti termékkínálatát és növeli a készlet rendelkezésre állását, megrendelése több csomagban érkezhet. Ez azonban soha nem hoz további költségeket. A H&M sok különböző futárszolgálattal dolgozik az egyes régiókban. Partnereik expressz szolgáltatása Magyarországon: DPD az Ön megrendelését 3-4 munkanapon belül kézbesítjük a csomag kézbesítését követően.

A H&M kínál ajándékkártyákat?

Lehet, hogy kedvesed kipróbál egy új stílust, vagy megfelel a kedvenc megjelenésének. Az ajándékod természetesen valóra vált álom! H&M Az ajándékkártyákat bármely boltban vagy a hm.com oldalon lehet beváltani. Lepd meg valakit egy nagyon kedves ajándékkal! Bármely H&M üzletben vásárolhat ajándékkártyákat. Az ajándékkártyák feltöltéséhez látogasson el bármelyik H&M üzletbe Magyarországon. Ajándékkártyája a vásárlás napjától számított 2 évig érvényes.

Hogyan fizetek a H&M termékért?

A H&M termékekért a következő módokon fizethet: készpénzzel, kártya ellopásával vagy ajándékkártya fogadásával. Fizetéskor kiválaszthatja a legmegfelelőbb fizetési módot. H&M nem fogad el előtörlesztést. Elfogadják a MasterCard, Maestro vagy Visa kártyákat. Az Ön biztonsága érdekében minden tranzakció titkosítva van. Kártyáját csak akkor terheljük meg, amikor a megrendelt árut kiszállítjak.

H&M klub tagjai milyen előnyöket élvezhetnek?

A H&M klubtagjai a következő előnyöket élvezhetik: 1 pont minden 1 00 Ft-os fogyasztásért, teljesen digitális klubtagság az alkalmazásban, üdvözlő ajánlat: 10% kedvezmény a következő vásárláshoz, jutalmak, 250 pontonként összegyűjtve 750 Ft jutalmat kap, ingyenes standard szállítás 12 000 Ft feletti megrendelések esetén, korai hozzáférés az online kedvezményekhez, ajánlatokhoz és kedvezményekhez, egyedi árak csak a klubtagok számára, ügyfélrendezvények, születésnapi kedvezmények, a klubtagok természetesen ingyenesek ! Gyűjtsön tudatossági pontokat a tudatos választásért!

E-mail címmel kell regisztrálnom a H&M honlapját?

Igen. Ha regisztrálja tagként a www2.hm.com webhelyét, először a legfrissebb H&M Kuponkódok-t fogja kapni. Az ingyenes előfizetés révén megismerheti a H&M márka történetét, a márka történetét és a legfrissebb híreket.

Hogyan lehet online használni a H&M kuponjaikat?

Helyezze a terméket a kosárba, és kattintson a gombra a fizetéshez a www2.hm.com-on. A felsorolt termékek alatt egy ablak ugrik fel, ahová felveheti a H&M Kuponok-ét; a használatához válassza ki a megfelelő H&M kuponjait.

Mennyi ideig érvényes a kupon a H&M-nál?

Különböző kuponok esetén a H&M által beállított érvényességi idő eltérhet. Ha pontosabb érvényességi időt szeretne tudni, akkor a kupon aljára kattintva megtekintheti. Ugyanakkor követheti a ekuponok.com webhelyét is, ha többet szeretne megtudni a H&M-ről.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb H&M kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.