ekuponok.com
Főoldal Üzletek Pólómánia Kuponok

Pólómánia Kedvezmények 50% - Január 2023

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Pólómánia kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Pólómánia

  Mennyi a Pólómánia szállítási költsége?

  A Pólómánia szállítási költségei a megrendelés összegétől és a fizetési módjától függően változhatnak: az utánvét: 0-15 000 Ft szállítási költség: 1290 Ft. Hitelkártyás fizetés, átutalás vagy PayPal: 0-15 000 Ft szállítási költség: 990 Ft. 15 000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes szállítás lehetséges.

  Megtervezhetik az ügyfelek saját mintáikat Pólómánia termékeihez?

  Természetesen igen, ebben az esetben a terméket Pólómánia üzletébe kell szállítani. Minden vasárnap 10-18 óra között tartanak nyitva. Nem garantálják a termékeket, csak tiszta termékeket fogadnak el. Ha saját termékképet is szeretne, importálhatja pendrive-ra, vagy elküldheti e-mailben a saját e-mail címére. A minta ára alapértelmezés szerint bruttó 2500 Ft / db, amely a minta típusától és a megrendelt darabszámtól függően változhat.

  Pólómánia-nal mennyibe kerül egy póló elkészítése?

  A pontos mennyiséget a Pólómánia tervezői között láthatja, mert az ár a póló típusától és a választott mintától függ. Ezért az ár mindig egyetlen megrendelés szerint változik. A minta ára alapvetően a következő: saját legnagyobb A4-es méretű fotó: összesen 2200 forint, saját A3-as fotó: összesen 2500 forint, ezen felül a pólók ára modellenként változik, a pontos ár a tervezőnél lehet és a termékkatalógus felbukkan. Ellenőrizheti a Pólómánia által készített és értékesített minták pontos árát a tervező és a minta kategóriában.

  A Pólómánia mennyiségi kedvezményeket kínál?

  Ha a megrendelés nagy, akkor a Pólómánia mennyiségi kedvezménye a következő: 30 000 és 50 000 forint közötti megrendelések esetén: 10% kedvezmény. 50 000 és 100 000 Ft közötti megrendelések esetén: 15% kedvezmény 100 000 Ft feletti megrendelések esetén. 30% és 50 000 Ft közötti megrendelések esetén 10%. Az 50 000 és 100 000 Ft közötti megrendelések 15%, a 100 000 Ft feletti megrendelések pedig 25% -os mennyiségi kedvezményt élvezhetnek.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Pólómánia honlapját?

  Igen. Amikor regisztrálja az e-mail címmel a honvilag.polomania.hu oldalát, és az összes későbbi fogyasztási nyilvántartásból összegyűjtik a pontokat, és korábban megkapják a Pólómánia legújabb kedvezményeit. A regisztráció a honvilag.polomania.hu-on online regisztrációs felületen keresztül fejezhető be.

  Hogyan lehet online használni a Pólómánia kuponjaikat?

  Az ügyfeleknek ki kell jelölniük a kiválasztott árukat, kattintaniuk kell a "Fizetés” gombra, és el kell jönniük a Pólómánia fizetési oldalára. Jelölje vagy kitöltse a választani kívánt Pólómánia Kuponkódok-ét(meg kell erősíteni a Kuponkódok-e összeegyezik-e a megrendelés felhasználási körével), majd válassza ki a fizetési módot, amellyel fizethet a megfelelő kedvezmény igénybevételésével.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Pólómánia-nál?

  Pólómánia Kuponkódok érvényességi idejét a megfelelő időnek állítják be, ezért nem mindig érvényes. Ezért az ügyfeleknek a különböző igényeiknek megfelelően gyorsan kell használniuk a Pólómánia Kuponkódok-et. A lejárt Pólómánia Kuponkódok nem hozhat kényelmet az ügyfelek számára.

  További Akciók, mint Pólómánia Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Antonio Puig Parfüm 7.630Ft-tól

  • Ajánlatok

   Kapj EGYÉB Terméket Csak 282Ft-ért Könyvbarlang Oldalon

  • Ajánlatok

   Kapj Ivan Dmitri Wall Art Terméket Legalacsonyabban €73-tól Photos Oldalon

  • Ajánlatok

   Obtenha Descontos Eas Atualizações De Chegadas Ao Assinar O Boletim Informativo E-mailben War Thunder

   Minden War Thunder Kupon Lejár 1-5-23
  • Ajánlatok

   Kapj Béléstest Terméket Legalacsonyabban 520Ft-tól Epitoanyag Oldalon

  • Ajánlatok

   Kapj Díszpárnák és Kiegészíők Terméket Legalacsonyabban 2550Ft-tól Nemzeti Rock Bolt Oldalon

  • Ajánlatok

   Szerezz 72 Ajánlat Terméket 31990Ft-tól ALDI-Utazas Oldalon

   Minden ALDI-Utazas Kupon Lejár 4-2-23
  • Ajánlatok

   Élvezz Business Travel Insurance Terméket Legolcsóbban £5.15-tól Coverwise Oldalon

   Minden Coverwise Kupon Lejár 7-2-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Pólómánia kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.