ekuponok.com
Főoldal Üzletek Pólómánia

Pólómánia Kedvezmények 60% - Október 2021

FAQ for Pólómánia

Mennyi a Pólómánia szállítási költsége?

A Pólómánia szállítási költségei a megrendelés összegétől és a fizetési módjától függően változhatnak: az utánvét: 0-15 000 Ft szállítási költség: 1290 Ft. Hitelkártyás fizetés, átutalás vagy PayPal: 0-15 000 Ft szállítási költség: 990 Ft. 15 000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes szállítás lehetséges.

Megtervezhetik az ügyfelek saját mintáikat Pólómánia termékeihez?

Természetesen igen, ebben az esetben a terméket Pólómánia üzletébe kell szállítani. Minden vasárnap 10-18 óra között tartanak nyitva. Nem garantálják a termékeket, csak tiszta termékeket fogadnak el. Ha saját termékképet is szeretne, importálhatja pendrive-ra, vagy elküldheti e-mailben a saját e-mail címére. A minta ára alapértelmezés szerint bruttó 2500 Ft / db, amely a minta típusától és a megrendelt darabszámtól függően változhat.

Pólómánia-nal mennyibe kerül egy póló elkészítése?

A pontos mennyiséget a Pólómánia tervezői között láthatja, mert az ár a póló típusától és a választott mintától függ. Ezért az ár mindig egyetlen megrendelés szerint változik. A minta ára alapvetően a következő: saját legnagyobb A4-es méretű fotó: összesen 2200 forint, saját A3-as fotó: összesen 2500 forint, ezen felül a pólók ára modellenként változik, a pontos ár a tervezőnél lehet és a termékkatalógus felbukkan. Ellenőrizheti a Pólómánia által készített és értékesített minták pontos árát a tervező és a minta kategóriában.

A Pólómánia mennyiségi kedvezményeket kínál?

Ha a megrendelés nagy, akkor a Pólómánia mennyiségi kedvezménye a következő: 30 000 és 50 000 forint közötti megrendelések esetén: 10% kedvezmény. 50 000 és 100 000 Ft közötti megrendelések esetén: 15% kedvezmény 100 000 Ft feletti megrendelések esetén. 30% és 50 000 Ft közötti megrendelések esetén 10%. Az 50 000 és 100 000 Ft közötti megrendelések 15%, a 100 000 Ft feletti megrendelések pedig 25% -os mennyiségi kedvezményt élvezhetnek.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Pólómánia honlapját?

Igen. Amikor regisztrálja az e-mail címmel a honvilag.polomania.hu oldalát, és az összes későbbi fogyasztási nyilvántartásból összegyűjtik a pontokat, és korábban megkapják a Pólómánia legújabb kedvezményeit. A regisztráció a honvilag.polomania.hu-on online regisztrációs felületen keresztül fejezhető be.

Hogyan lehet online használni a Pólómánia kuponjaikat?

Az ügyfeleknek ki kell jelölniük a kiválasztott árukat, kattintaniuk kell a \"Fizetés” gombra, és el kell jönniük a Pólómánia fizetési oldalára. Jelölje vagy kitöltse a választani kívánt Pólómánia Kuponkódok-ét(meg kell erősíteni a Kuponkódok-e összeegyezik-e a megrendelés felhasználási körével), majd válassza ki a fizetési módot, amellyel fizethet a megfelelő kedvezmény igénybevételésével.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Pólómánia-nál?

Pólómánia Kuponkódok érvényességi idejét a megfelelő időnek állítják be, ezért nem mindig érvényes. Ezért az ügyfeleknek a különböző igényeiknek megfelelően gyorsan kell használniuk a Pólómánia Kuponkódok-et. A lejárt Pólómánia Kuponkódok nem hozhat kényelmet az ügyfelek számára.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Pólómánia kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.