ekuponok.com
Főoldal Üzletek Horze kuponok

Horze kedvezmények 80% - Augusztus 2022

FAQ for Horze

Ingyenes szállítást kínál a Horze?

Horze DHL-en keresztül szállítja a rendeléseket: 0 - 14900 forint vásárlás esetén, 990 forint szállítás. A szállítási idő 4-7 munkanap. Ingyenes kiszállítás 14900 Ft feletti rendelés esetén. A Horze online áruházában leadott összes rendelést a leadást követő 2 munkanapon belül felvesszük és kiszállítják a hollandiai raktárból.

Milyen fizetési módokat fogad el Horze?

A Horze online áruházában a következő típusú hitelkártyákkal fizethet: Visa, Mastercard, illetve Paypalon keresztül is rendezheti számláját. A fizetés sikerességét követően azonnal megkezdik a rendelés feldolgozását. A megrendelés befejezése után megjelenik a rendelés visszaigazolása, és egy megrendelés visszaigazoló e-mailt is kap.

Van kedvezmény Horze hírlevél-előfizetéséből?

Ne maradj le semmi hírről! Szeretne 20% megtakarítást az első rendelésenél? Csak adja meg e-mail címét az akciókért és kedvezményekért! A Horze tiszteletben tartja személyes adatait, és soha nem osztja meg e-mail címét harmadik féllel. E-mailben bármikor felveheti velük a kapcsolatot.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Horze honlapját?

Igen. Horze tagságának előnyei vannak, nem szabad kihagynia. Csak az e-mail címére és néhány információra van szüksége, hogy a Horze tagjává válhasson, élvezhesse a nagy kényelmet és segítsen boldogan vásárolni a Horze üzletében.

Hogyan lehet online használni a Horze kuponjaikat?

Kövesse az alábbi lépéseket a Horze szelvényeinek használatához: adja hozzá kedvenc termékeit a bevásárlókosárhoz horze.hu-on, majd kattintson a bejelentkezéshez vagy egy új fiók létrehozásához, aztán térjen vissza a bevásárlókosárba, hogy kiválassza a megvásárolni kívánt Horze termékeit (egyetlen termék, több megrendelést is leadhat együtt), átirányít a fizetési oldalra, a fizetési oldalon válassza ki a Horze akciók-ét a fizetési oldalon, és hajtsa végre a fizetést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Horze-nál?

Ha a Horze kuponkódok lejárt, a megfelelő ajánlat már nem lesz elérhető. Ezután ellenőriznie kell, hogy a Horze kuponkódok a tényleges használati időn belül van-e, és ne hagyja ki a lehetőséget, hogy további kedvezményeket kapjon.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Horze kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.