ekuponok.com

House kuponk√≥d √©s kupon - J√ļnius 2021

V√°s√°rl√°si tippek

Milyen kedvezmények találhatóak a House-ban?
Ha nem szeretne lemaradni a House √ļj h√≠reirŇĎl, akkor iratkozzon fel House c√≠mjegyz√©k√©re. Nemcsak a lehetŇĎ leggyorsabban megismerheti leg√ļjabb kiad√°saikat √©s kedvezm√©nyeiket, hanem 10% -os kedvezm√©nyt is √©lvezhet! Igen, j√≥l hallotta, csak √≠rja be az e-mail c√≠m√©t √©s nev√©t, regisztr√°lja a c√≠mjegyz√©k√ľket, hogy kedvezm√©nyt kapjon. K√∂sz√∂nik a bizalmat ir√°ntuk, ez√©rt jutalmat k√≠n√°lnak.
Hogyan lehet fizetni House-ban?
A House online √°ruh√°z√°ban fizethet megrendel√©s √©rt√©k√©t online fizet√©ssel - banki √°tutal√°ssal vagy hitelk√°rty√°val, vagy - hitelk√°rty√°val vagy ut√°nv√©ttel. Mindig online is fizethet PayU-n vagy PayPal-on kereszt√ľl. Ha √ļgy d√∂nt, hogy online fizet, akkor √°tir√°ny√≠tja a PayU webhely√©re, ahol eld√∂ntheti, hogy hitelk√°rty√°val vagy banki √°tutal√°ssal fizet-e. House nem fogad el hagyom√°nyos banki √°tutal√°sokat.
A House ingyenes szállítást biztosít?
A sz√°ll√≠t√°s k√∂lts√©ge √©s ideje a v√°lasztott sz√°ll√≠t√°si m√≥dt√≥l f√ľgg: √°tv√©tel a House √ľzletben: 1-6 munkanap, 0 Ft. Norm√°l sz√°ll√≠t√°s: 1-6 munkanap, 750 Ft (√°f√°val). A t√∂bb mint 11 000 Ft-os ingyenes expressz szolg√°ltat√°s ingyenes! A fut√°r k√©tszer megpr√≥b√°lja eljuttatni a megrendelt term√©keket a megadott c√≠mre. A m√°sodik sikertelen k√©zbes√≠t√©s ut√°n a csomag visszaker√ľl az online √°ruh√°zba.