ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek House kuponk√≥d

House kupon 55% - Szeptember 2022

 • Aj√°nlatok

  Takarítson Meg Akár 20% -ot Az Eladási Cikkekben | Housebrand

  Lej√°r 28-12-22
 • Aj√°nlatok

  Akci√≥s NŇĎi Ruh√°k House.hu

  Lej√°r 27-12-22
 • Aj√°nlatok

  House.hu : Akciós Férfi Ruhák

  Lej√°r 27-11-22
 • Aj√°nlatok

  Ingyenes Szállítás | House.hu

  Lej√°r 27-11-22
 • Aj√°nlatok

  15% Kedvezm√©ny Az 1. Megrendel√©srŇĎl A K√∂vetkezŇĎ KereskedŇĎn√©l: House Kedvezm√©ny K√≥dok

  Lej√°r 29-12-22
 • Aj√°nlatok

  Ingyenes Sz√°ll√≠t√°s Minden Megrendel√©sn√©l A K√∂vetkezŇĎtŇĎl: House

  Lej√°r 29-12-22
 • Aj√°nlatok

  Kap 55% Bizonyos Tételek Kikapcsolása A Kuponok + Ingyenes Szállítás Funkcióval

  Lej√°r 29-12-22
 • Aj√°nlatok

  A Szerezz 30% Ki Van Kapcsolva, Ha A House Szót Barátaidhoz Utalod

  Lej√°r 29-12-22
 • Aj√°nlatok

  Többet Vásárolhat, és Többet Takaríthat Meg A House Kuponkódok-tól 45%

  Lej√°r 29-12-22
 • Aj√°nlatok

  Zero Charge Szállítási Rendelése Esetén Over 11010 Ft At House Ajánlat

  Lej√°rt 22-10-21
 • Aj√°nlatok

  Ingyenes Szállítás

  Lej√°rt 22-9-21

FAQ for House

Milyen kedvezmények találhatóak a House-ban?

Ha nem szeretne lemaradni a House √ļj h√≠reirŇĎl, akkor iratkozzon fel House c√≠mjegyz√©k√©re. Nemcsak a lehetŇĎ leggyorsabban megismerheti leg√ļjabb kiad√°saikat √©s kedvezm√©nyeiket, hanem 10% -os kedvezm√©nyt is √©lvezhet! Igen, j√≥l hallotta, csak √≠rja be az e-mail c√≠m√©t √©s nev√©t, regisztr√°lja a c√≠mjegyz√©k√ľket, hogy kedvezm√©nyt kapjon. K√∂sz√∂nik a bizalmat ir√°ntuk, ez√©rt jutalmat k√≠n√°lnak.

Hogyan lehet fizetni House-ban?

A House online √°ruh√°z√°ban fizethet megrendel√©s √©rt√©k√©t online fizet√©ssel - banki √°tutal√°ssal vagy hitelk√°rty√°val, vagy - hitelk√°rty√°val vagy ut√°nv√©ttel. Mindig online is fizethet PayU-n vagy PayPal-on kereszt√ľl. Ha √ļgy d√∂nt, hogy online fizet, akkor √°tir√°ny√≠tja a PayU webhely√©re, ahol eld√∂ntheti, hogy hitelk√°rty√°val vagy banki √°tutal√°ssal fizet-e. House nem fogad el hagyom√°nyos banki √°tutal√°sokat.

A House ingyenes szállítást biztosít?

A sz√°ll√≠t√°s k√∂lts√©ge √©s ideje a v√°lasztott sz√°ll√≠t√°si m√≥dt√≥l f√ľgg: √°tv√©tel a House √ľzletben: 1-6 munkanap, 0 Ft. Norm√°l sz√°ll√≠t√°s: 1-6 munkanap, 750 Ft (√°f√°val). A t√∂bb mint 11 000 Ft-os ingyenes expressz szolg√°ltat√°s ingyenes! A fut√°r k√©tszer megpr√≥b√°lja eljuttatni a megrendelt term√©keket a megadott c√≠mre. A m√°sodik sikertelen k√©zbes√≠t√©s ut√°n a csomag visszaker√ľl az online √°ruh√°zba.

Mennyibe ker√ľl a House sz√°ll√≠t√°si m√≥dja?

A megrendel√©s √©rt√©k√©t a House online √°ruh√°z√°ban is fizetheti banki √°tutal√°ssal, hitelk√°rty√°val vagy hitelk√°rty√°val vagy k√©szp√©nzzel. Az online fizet√©s mindig PayU vagy PayPal rendszeren kereszt√ľl t√∂rt√©nik. Ha az online fizet√©si lehetŇĎs√©get v√°lasztja, akkor √°tir√°ny√≠tjuk a PayU webhely√©re, ahol eld√∂ntheti, hogy hitelk√°rty√°val vagy banki √°tutal√°ssal fizet. House nem fogad el hagyom√°nyos banki √°tutal√°sokat.

Van -e jutalom, ha feliratkozik House hírlevelére?

Iratkozzon fel a House h√≠rlev√©lre, √©s 10% kedvezm√©nyt ny√ļjt√≥ online kupont k√ľld. Csak be kell √≠rnia az e -mail c√≠m√©t, ilyen egyszerŇĪ. Rendszeresen t√°j√©koztatj√°k √Ėnt az √ļj kedvezm√©nyekrŇĎl, prom√≥ci√≥kr√≥l √©s az √ļj term√©kekrŇĎl sz√≥l√≥ h√≠rekrŇĎl. Nem fognak e -mailt k√ľldeni √ľgyfeleiknek, hogy hagyom√°nyos banki √°tutal√°ssal fizessenek az √ļj banksz√°ml√°ra.

House elfogadja az ut√°nv√©ttel t√∂rt√©nŇĎ fizet√©st?

A nagysz√°m√ļ rendel√©s miatt a csomagok sz√°ll√≠t√°sa k√©shet. A jelenlegi sz√°ll√≠t√°si idŇĎ 5-10 munkanap. House mindent megtesz annak √©rdek√©ben, hogy gyorsan befejezze megrendel√©s√©t. A sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g √©s az idŇĎ a v√°lasztott sz√°ll√≠t√°si m√≥dt√≥l f√ľgg: bolti √°tv√©tel: 1-6 munkanap, 0 Ft. Norm√°l sz√°ll√≠t√°s: 1-6 munkanap, 750 Ft (√°f√°val). Az expressz szolg√°ltat√°sok szok√°sos sz√°ll√≠t√°sa 11 000 Ft felett ingyenes! A fut√°r k√©tszer is megpr√≥b√°lja lesz√°ll√≠tani a megrendelt term√©keket a kijel√∂lt c√≠mre. A m√°sodik sz√°ll√≠t√°s sikertelens√©ge ut√°n a csomagot visszak√ľldt√©k az online √°ruh√°zba.

E-mail címmel kell regisztrálnom a House honlapját?

Igen. A housebrand.com oldal√°t regisztr√°lhatja egy e-mail c√≠mmel. A regisztr√°ci√≥ ut√°n a House Akci√≥k-t √©s prom√≥ci√≥s tev√©kenys√©geit idŇĎben elk√ľldik az √Ėn e-mailj√©re, √≠gy soha nem fog lemaradni egyetlen aj√°nlatr√≥l sem. √Črdemes megeml√≠teni, hogy a House szolg√°ltat√°s√°nak t√∂rl√©s√©t v√°laszthatja is.

Hogyan lehet online haszn√°lni a House kuponjaikat?

House annak √©rdek√©ben, hogy az √ľgyfelek √©lvezhess√©k a kedvezm√©nyt, a kuponok haszn√°lat√°nak bevezet√©se nagyon r√©szletes. Tal√°n l√°thatja a House kupon-e alj√°n tal√°lhat√≥ konkr√©t haszn√°lati m√≥dot, vagy a House r√©szletes kuponhaszn√°lati magyar√°zati oldallal rendelkezik, √©s a megfelelŇĎ l√©p√©seket a fizet√©si oldalon is l√°thatja.

Mennyi ideig érvényes a kupon a House-nál?

A legink√°bb aggaszt√≥ k√©rd√©s mindenk√©ppen a House kuponk√≥d lej√°rati ideje. Ne agg√≥djon, am√≠g az √©rv√©nyess√©gi idŇĎn bel√ľl k√ľl√∂nleges kedvezm√©nyeket √©lvezhet. A House kupon √©rv√©nyess√©gi ideje azonban elt√©rŇĎ, ez√©rt a lehetŇĎ leghamarabb fel kell haszn√°lnia.

További Akciók, mint House Kedvezmény Kódok

 • Aj√°nlatok

  Ki√°rus√≠t√°s Ak√°r ‚Äď 20% Akci√≥k A Gy√≥gy√°szatiShop Oldalon

 • Aj√°nlatok

  Akár 25% Kedvezménnyel Illatmentes Termékek Termékekre

  Minden Holika.hu Kupon Lej√°r 18-10-22
 • Aj√°nlatok

  √Člvezz Ak√°r 50% Akci√≥ Szonyegakcio Oldalon

  Minden Szonyegakcio Kupon Lej√°r 31-12-23

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb House kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.