ekuponok.com
Főoldal Üzletek Icentre kupon

Icentre kupon és utalvány 70% - Október 2022

FAQ for Icentre

Ha szeretném visszaküldeni Icentre termékeit, hogyan tehetem meg?

A Icentre engedélyezi a visszaküldést ügyfeleinek, de csak 14 napon belül fogad vissza termékeket, és Önnek gondoskodnia kell arról, hogy a visszaküldött termék teljesen új legyen. De ha visszatérítést szeretne, akkor vissza kell küldenie nekik a termékszámlát is. Ezt követően a lehető leghamarabb feldolgozzák a visszatérítést.

Milyen fizetési módokat kínál a Icentre?

A Icentre magyar márka, ezért néhány lokalizált fizetési módot kell biztosítania vásárlóinak, ezek a fizetési módok: bankkártyás fizetés (VISA és MASTERCARD), hitelkártyás fizetés és banki átutalás. Néhány vásárló továbbra is az utánvétes fizetést választja. Az utánvétért azonban díjat kell fizetni.

Mi a teendő, ha problémát tapasztalok Icentre termékének használata közben?

Mivel a Icentre egy nemzetközi márka, nagyon szigorúak a minőség-ellenőrzés terén. Miután megkapta termékeit, ha úgy találja, hogy ezeknek a termékeknek minőségi problémái vannak, akkor azt is elmondhatja nekik. A termék kézhezvételétől számított 6 hónapon belül tájékoztathatja őket. Az elektronikai termékek minősége a legfontosabb az ügyfelek számára.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Icentre honlapját?

Igen. Miután regisztrál a icentre.hu webhelyén, időben megszerezheti a legfrissebb márkainformációkat. A Icentre pedig időben előnyöket biztosít az e-mailre regisztráló számára, így nagyszerű kedvezményeket élvezhet.

Hogyan lehet online használni a Icentre kuponjaikat?

Az ügyfelek személyes fiókjukban ellenőrizhetik a saját Icentre utalvány -üket, hogy meggyőződjenek arról, melyik Icentre kupon-e használható fel a megrendeléseikhez, hogy azokat helyesen lehet használni a fizetéskor. Ugyanakkor a rendszer ennek megfelelően megkérdezi Önt is a Icentre Akciók-e használatáról annak biztosítása érdekében, hogy minden ügyfél élvezze a legnagyobb kedvezményt.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Icentre-nál?

Icentre Akciók használati szabályai előírják a pontosan használható időtartományt, és az egyes kuponok használati ideje nem feltétlenül egyezik meg. A rendelési igény és az áruházi kedvezményrendszer szerint a Icentre Akciók használati ideje változó.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Icentre kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.