ekuponok.com

IGlass Kuponok 55% - Január 2022

FAQ for IGlass

Az IGlass termékeire van garancia?

A várt módon történő használat esetén a IGlass üvegfólia garanciája 1 év. Ha az iPhone-t védőtok nélkül használjuk, és nincs szennyeződés az üveg és a telefon kijelzője között, az IGlass 1 év garanciát vállal, mert a termék szellőzése nem minőségi hibára, hanem egyéb külső körülményre utal aktiválódhat (például A telefon felmelegszik töltés közben). Az iGlass Pro és Privacy Pro termékek esetében, ha az iGlass Pro alatti képernyő a vásárlást követő 1 éven belül megsérül, így az iGlass Pro sértetlen, mielőtt a képernyő megsérülne, az IGlass ingyenes képernyőcserét biztosít partnereinél. Ha nem csak a kijelző szivárog, hanem az üvegréteg is megreped, akkor ez a garancia érvényes.

IGlass milyen fizetési módot fogad el?

Ha banki átutalásos fizetési módról van szó: Ha a termék vételárát és szállítási költségét banki átutalással előre kiegyenlítjük, a IGlass csak a vételár bankszámláján történő jóváírása után kezdi meg a termék kiszállítását. Utánvétes megrendelés esetén: Utánvétes megrendelés esetén a vételárat és a szállítási költséget a szállításkor készpénzben fizeti ki a szállítónak. A szállító nem köteles a megrendelt terméket a megrendelt termék vételárának és szállítási költségének megfizetése előtt kiszállítani.

IGlass melyik logisztikai szolgáltatót veszi igénybe?

IGlass használja az MPL expressz szolgáltatást. A munkanapokon 12:00 óráig leadott rendelések még aznap feldolgozásra és futárszolgálatra kerülnek, így a termékek 1 munkanapon belül Budapestre, vidékre pedig 2 munkanapon belül megérkezhetnek. Szállítási díj: Szállítási díj 10 000 Ft alatt Magyarországon: 990 Ft Szállítási díj: 10 000 Ft feletti szállítási díj Magyarországon: Ingyenes; Megígérjük, hogy Magyarország területén csak az üzletben megrendelt termékeket szállítják ki. A termék Magyarország területén kívülre nem szállítható, külföldön leadott rendelés esetén a IGlass jogosult elállni a rendeléstől, és a rendelés törléséről e-mailben értesíti Önt. Az áru kézbesítésének elmulasztása miatt a vevő hibájából következő munkanapon történő újraszállítás költsége minden esetben a vevőt terheli. Költsége 990 Ft (összesen).

IGlass milyen szolgáltatásokat nyújt?

IGlass olyan szolgáltatásokat nyújt, mint a monitorcsere, a hátsó burkolat cseréje, a kameracsere és a hangszórójavítás. iPhone kijelző csere: A legtöbb esetben a helyszínen kell cserélni (5-10 perc), csak eredeti alkatrészeket használnak, illetve diákoknak, iGlass vásárlóknak további kedvezményeket biztosítanak. Hátsó borító csere: Többé nem kell szégyellned méltatlan megjelenésed, megérdemled, hogy tökéletes legyél. Te és az iPhone-od. Fedezze fel újra kedvenc Apple termékeinek gyönyörű tulajdonságait. Fényképezőgép csere: Használjon hibátlan fényképezőgépet hibátlan fényképek és videók készítéséhez. Hangszórójavítás: hallgasson zenét, nézzen videókat és telefonáljon kompromisszumok nélkül.

E-mail címmel kell regisztrálnom a IGlass honlapját?

Igen. Azok az ügyfelek, akik szeretnék megismerni a iglass.hu legfrissebb híreit, új termékekkel kapcsolatos konzultációkat és kedvezményeket, olyan csatornákon keresztül szerezhetők be, mint a tag regisztrációja. Könnyen regisztrálhat, amikor a IGlass oldalára lép.

Hogyan lehet online használni a IGlass kuponjaikat?

A IGlass vásárlásákor felhasználhatók a megfelelő kuponok a fizetés során. A ekuponok.com honlapján keresztül is tudja érkezni a IGlass oldalára. Fizetéskor egyszerűen töltse ki a IGlass kupon-ét, amelyet használni szeretne a kedvezmény megszerzéséhez.

Mennyi ideig érvényes a kupon a IGlass-nál?

Ne hagyja ki a IGlass kupon-ét, egyszerűen megismerheti a IGlass kuponkód tényleges használati idejét. A kuponoldalon tudjon meg többet ezekről a IGlass kuponkód-ról, és különböző kedvezményeket élvezhet.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb IGlass kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.