ekuponok.com
Főoldal Üzletek IGN Shop

IGN Shop Kedvezmények 60% - Május 2022

FAQ for IGN Shop

Milyen típusú bankkártyával lehet fizetni a IGN Shop webáruházban?

Bankkártyás fizetés - Fizethet a IGN Shop webáruház fizetőoldalán, személyes átvételi ponton, utánvétes fizetés esetén futárszolgálatnál vagy átvételi helyen. Kérik, hogy a bankkártyás fizetés lehetőségét előre jelezze a GLS csomagponton! PayPal fizetés – PayPal-fiókjával is fizethet a termékekért. Utánvét - Amennyiben a rendelés értékét a csomag átvétele után kívánja kiegyenlíteni, kérik, válassza az Utánvétes fizetési módot. A futárszolgálatnál, a Pick Pack Pontokon és a személyes átvételi pontokon készpénzzel és bankkártyával is fizetheti számláját. Készpénzes fizetés – Megrendelését készpénzben fizetheti ki a futárszolgálatoknál, a GLS csomagpontoknál, a Pick Pack pontoknál és a személyes átvételi pontoknál.

Ingyenes szállítást kínál a IGN Shop?

GLS Belföldi Expressz szolgáltatás: 0 Ft - 19 999 Ft közötti rendelés értéke: 1 290 Ft, 20 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítást kínál IGN Shop. Magyar GLS csomagpontos szállítási díj szintén 1.290 Ft, országok, ahová a GLS tengerentúli expressz szolgáltatása eljut: Ausztria, Horvátország, Németország, Románia, Szlovákia, rendelési értéktől függetlenül: 5.000 - 6.000 Ft.

E-mail címmel kell regisztrálnom a IGN Shop honlapját?

Igen. IGN Shop átgondolt kedvezményes tervet dolgoz ki a tagjaik számára. Hogyan válhat a IGN Shop tagjává? Nagyon egyszerű, csak írja be az e-mail címet, és kattintson a regisztráció gombra a ignshop.hu-on.

Hogyan lehet online használni a IGN Shop kuponjaikat?

Fordítson nagyobb figyelmet a fizetéskor. Ha a IGN Shop Akciók-ét szeretné használni, a megrendelésének meg kell felelnie a használati feltételeknek, különben a IGN Shop Akciók-e érvénytelen lesz. A IGN Shop vásárlási oldalán megtalálhatja a konkrét felhasználási utasítását, csak jobban figyeljen.

Mennyi ideig érvényes a kupon a IGN Shop-nál?

A IGN Shop kedvezményes időkorlátot határoz meg az egyes kuponok alján, és minden kuponnak más az érvényességi ideje. Az ügyfeleknek csak a IGN Shop Kuponok -et kell kiválasztaniuk a legnagyobb engedménnyel az érvényességi időn belül.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb IGN Shop kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.