ekuponok.com

IHerb Kuponok és Kuponkódok 35% - Január 2022

FAQ for IHerb

Jó ajánlani IHerb-t ismerősének?

Ossza meg IHerb másokkal, és adjon nekik óriási kedvezményeket, miközben jutalmakat kap! Új ügyfelek: Ajánljon 5 USD kedvezményt az első megrendeléshez, amelyet ajánl, és szerezzen 5 USD bónuszpontot. Meglévő ügyfelek: Adjon 5% kedvezményt a bónuszpontokból, és kapjon 5% jutalékot. Ezenkívül bármely IHerb termék használatával további 10% bónuszpont jutalék jár. A megosztás rendkívül egyszerű: először legyen IHerb ügyfele, majd győződjön meg arról, hogy bejelentkezett a fiókjába. Ossza meg jutalmazási linkjét, amely tökéletes bármely közösségi média és blogplatform számára. A jutalmazási link tartalmazza az egyedi jutalomkódot, amely automatikusan hozzárendelődik annak a személynek a hivatkozási sorrendjéhez, aki rákattintott a linkre.

Van -e jutalom IHerb termékeihez fűzött megjegyzésekért?

Keressen akár 101 dollárt a megjegyzésekért! Ellenőrizze a IHerb webhelyen vásárolt termékeket, és miután jóváhagyta véleményét, 1,00 USD jutalompontot szerezhet. Ezenkívül minden segítőkész szavazat 0,10 dollár bónuszpontot, 100,00 dollár pedig akár 1000 dollár bónuszpontot is kereshet. A megjegyzések lehetnek pozitívak vagy negatívak. Csak győződjön meg arról, hogy a lehető legtöbb információt szolgáltatják. Minél több információval és hasznossággal rendelkeznek más ügyfelek számára, annál hasznosabbak a szavazatok.

Milyen szállítási lehetőségeket kínál a IHerb?

IHerb egy amerikai cég, amely 1996 óta szolgálja ki az ügyfeleket szerte a világon, több mint 150 különböző országban értékesített termékekkel! Minden IHerb megrendelést közvetlenül a kaliforniai, kentucky -i, illinois -i, pennsylvaniai, dél -koreai és hongkongi raktáraikból szállítanak. DPD: Előre fizetendő vámok, adók és díjak! A vámkezelés felgyorsítása érdekében minden vámot, adót és behozatali díjat előre felszámítanak a fizetéskor; a szállításkor nincs szükség további fizetésre. A szállításhoz UPS -t és DHL Express -et is használnak.

Van jutalom, ha IHerb ügyfeleinek kérdéseire válaszolok?

Válaszoljon más ügyfelek vagy látogatók által a IHerb által korábban vásárolt termékeivel kapcsolatban feltett kérdésekre. A válaszokért kapott minden hasznos szavazatért 0,10 USD jutalompontot kaphat, és minden 100,00 USD -os integrálért 1000 USD jutalmat kaphat. Minél több információval és hasznossággal rendelkeznek más ügyfelek számára, annál hasznosabbak a szavazatok. Csak az első 5 hasznos szavazat, amelyet minden egyes ügyfél 24 óránként kap. Az ügyfél szavazata az első 5 szavazat után csak szavazatnak számít, és a választ író ügyfél nem kap bónuszpontot.

E-mail címmel kell regisztrálnom a IHerb honlapját?

Igen. A IHerb rengeteg előnyeivel és kedvezményeivel jár tagjaik számára, és a lehető legjobb élményt és szolgáltatást kívánják nyújtani az ügyfeleknek. Ne habozzon, kattintson a IHerb oldalára és regisztráljon.

Hogyan lehet online használni a IHerb kuponjaikat?

A kuponok használata a IHerb vásárlásákor csak a következő három lépést igényli: 1. Jelentkezzen be, vagy hozzon létre egy új IHerb fiókot, jelölje ki a tetsző terméket és tegye be a bevásárlókosárba. 2. Válassza a megvásárolni kívánt terméket: 3. Rendeljen, és kattintson a fizetés oldalra a kapott IHerb Kuponkódok-e használatához, automatikusan átugorhat a kuponokkal ellátott oldalra, kiválaszthatja a használni kívánt IHerb Kuponok-ét, aztán teljesítse a fizetést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a IHerb-nál?

Úgy gondolja, hogy mindenki megérti a IHerb Akciók használatát az érvényességi időn belül. Néhány vásárló azonban megzavarodhat a rögzített termékekre alkalmazó IHerb Akciók miatt, amely csak az áruk elfogyása előtt hatékony.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb IHerb kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.