ekuponok.com

IKEA Kedvezmény Kuponok 70% - Január 2022

FAQ for IKEA

Vásárolhatom a IKEA ajándékutalványokat?

Ha kifogy az ötletekből, a IKEA ajándékkártyája kielégíti szeretteit. Az IKEA üzletben vásárolhat egy ajándékkártyát a pénztárnál, és feltöltheti. Az ajándékkártyák a készpénz helyett fizetési módok. Ezzel a kártyával bármelyik magyarországi IKEA üzletben megvásárolhatja. Fizetéskor a vásárlás összegét mindig levonják a kártya egyenlegéből. A kártyára feltöltött összeget többször is beválthatja. Az ajándékkártya átruházható és az első feltöltéstől számított 5 évig érvényes.

Hogyan lehet fizetni IKEA-ban?

A IKEA a forintban és a bankkártyákat (VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro) elfogadja a pénztárnál. Emellett fizethet Edenred ajándék- és bevásárló kártyákkal, valamint ajándék ezüst és arany kártyákkal. Banki átutalással is fizethet a IKEA üzleti szolgáltatáson keresztül, de ezt minden esetben előre meg kell jegyezni, és e kérelem alapján küldhetnek levelet, amelyben átutalást kérnek. Az üzletben automaták is vannak. Akár az IKEA ajándékkártyákkal is fizethet.

Milyen szállítási módok vannak IKEA-ban?

Online vásárláskor, ha betette a terméket a kosárba, és megadta az irányítószámot, megrendelés előtt ellenőrizheti a szállítási költséget. A csomag súlya nem haladhatja meg a 30 kg-ot, és nem haladhatja meg a következő méreteket: 200 cm magas, 80 cm széles és 60 cm magas. A IKEA a megrendelési folyamat során automatikusan biztosítja az ügyfelek számára a csomagküldési lehetőségeket. Minden magyarországi online megrendelést a Soroksár IKEA áruháza teljesít, csomagonként 1490 Ft áron.

Van IKEA-nak törzsvásárlói terve?

IKEA A család a hűségprogramjuk. Ez ingyenes. A regisztráció feltételei: A regisztrálónak állandó lakosnak kell lennie abban az országban, ahol klubtagságot kér, a regisztráció napján 18 évesnek kell lennie, és egyértelmű és reális kötelező információkat kell megadnia a regisztrációs űrlapon (weboldal vagy áruház), el kell fogadnia klubtagsági feltételek, beleértve az adatvédelmi és használati információk elfogadását. Ügyfélként a sikeres regisztráció után csak a pénztárnál kell bemutatnia a klubkártyáját, hogy azonnal élvezhesse a klubtagságot.

E-mail címmel kell regisztrálnom a IKEA honlapját?

Igen. Miután regisztrálja a ikea.com webhelyét, a IKEA legújabb trendjeit és híreit rendszeresen elküldik az Ön e-mailjére. A IKEA Kuponok mellett először új termékeket is beszerezhet.

Hogyan lehet online használni a IKEA kuponjaikat?

Először hozzon létre egy fiókot a IKEA weboldalán, mert azt a fizetéshez használják. Ugyanakkor tag is lesz, és több különböző ajánlatot élvezhet. Töltse ki a IKEA Kedvezmény Kódok-ét az érvényességi idő belül, és a kedvezmény a fizetéskor érvényessé válik.

Mennyi ideig érvényes a kupon a IKEA-nál?

A IKEA valóban meghatározza a Kuponkódok érvényességi idejét. Természetesen mindaddig, amíg a IKEA Kuponkódok -jét annak lejárta előtt használja, megfelelő kedvezményt kaphat. Ha a használni kívánt IKEA Kedvezmény Kódok lejárt, további különféle IKEA ajánlatait is megtekinthet a ekuponok.com oldalán.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb IKEA kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.