ekuponok.com

IKEA Kuponok és Akciók - Június 2021

Vásárlási tippek

Vásárolhatom a IKEA ajándékutalványokat?
Ha kifogy az ötletekből, a IKEA ajándékkártyája kielégíti szeretteit. Az IKEA üzletben vásárolhat egy ajándékkártyát a pénztárnál, és feltöltheti. Az ajándékkártyák a készpénz helyett fizetési módok. Ezzel a kártyával bármelyik magyarországi IKEA üzletben megvásárolhatja. Fizetéskor a vásárlás összegét mindig levonják a kártya egyenlegéből. A kártyára feltöltött összeget többször is beválthatja. Az ajándékkártya átruházható és az első feltöltéstől számított 5 évig érvényes.
Hogyan lehet fizetni IKEA-ban?
A IKEA a forintban és a bankkártyákat (VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro) elfogadja a pénztárnál. Emellett fizethet Edenred ajándék- és bevásárló kártyákkal, valamint ajándék ezüst és arany kártyákkal. Banki átutalással is fizethet a IKEA üzleti szolgáltatáson keresztül, de ezt minden esetben előre meg kell jegyezni, és e kérelem alapján küldhetnek levelet, amelyben átutalást kérnek. Az üzletben automaták is vannak. Akár az IKEA ajándékkártyákkal is fizethet.
Milyen szállítási módok vannak IKEA-ban?
Online vásárláskor, ha betette a terméket a kosárba, és megadta az irányítószámot, megrendelés előtt ellenőrizheti a szállítási költséget. A csomag súlya nem haladhatja meg a 30 kg-ot, és nem haladhatja meg a következő méreteket: 200 cm magas, 80 cm széles és 60 cm magas. A IKEA a megrendelési folyamat során automatikusan biztosítja az ügyfelek számára a csomagküldési lehetőségeket. Minden magyarországi online megrendelést a Soroksár IKEA áruháza teljesít, csomagonként 1490 Ft áron.
Van IKEA-nak törzsvásárlói terve?
IKEA A család a hűségprogramjuk. Ez ingyenes. A regisztráció feltételei: A regisztrálónak állandó lakosnak kell lennie abban az országban, ahol klubtagságot kér, a regisztráció napján 18 évesnek kell lennie, és egyértelmű és reális kötelező információkat kell megadnia a regisztrációs űrlapon (weboldal vagy áruház), el kell fogadnia klubtagsági feltételek, beleértve az adatvédelmi és használati információk elfogadását. Ügyfélként a sikeres regisztráció után csak a pénztárnál kell bemutatnia a klubkártyáját, hogy azonnal élvezhesse a klubtagságot.