ekuponok.com

Ilcsi kupon és kuponkód 60% - Május 2022

FAQ for Ilcsi

Ilcsi milyen hitelkártyákat fogad el?

A Ilcsi többféle fizetési módot kínál. A következő fizetési módok közül választhat: utánvéttel (ha az árut akkor fizeti, amikor az árut Magyarországon kapja, akkor mindenképpen köteles az árut szállításkor fizetni. Utánvételi pótdíj: 300 Ft. ); hitelkártya (Visa, MasterCard és American Express kártyák), PayPal.

Milyen kézbesítési lehetőségeket kínál a Ilcsi?

A FOXPOST csomagküldő automatát csak magyarországi kézbesítés esetén használjuk. Ha a teljes megrendelés összege 0-19.999 Ft között van, akkor a csomagautomata elfogad: 790 Ft / 2,5 Euro vagy Ha a megrendelés összege meghaladja a 20 000 Ft-ot: A csomagautomata az elfogadás ingyenes. A házhoz szállítás kiszámítása a következő tarifák szerint történik: Magyarország-Ha a teljes megrendelés összege 0-19.999 Ft között van, a házhozszállítási díj: 990 Ft / 3 EUR, ha a teljes megrendelés összege meghaladja a 20.000 Ft-ot, Ilcsi ingyenes házhozszállítás.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Ilcsi honlapját?

Igen. A rejtettebb előnyök igénybevételéhez regisztráljon a Ilcsi tagjává. A tagok bármikor és bárhol megkaphatnak információt a kupon-ről és a divat trendjeiről a Ilcsi -tól.

Hogyan lehet online használni a Ilcsi kuponjaikat?

Az ügyfelek személyes fiókjukban ellenőrizhetik a saját Ilcsi kuponkód -üket, hogy meggyőződjenek arról, melyik Ilcsi kupon-e használható fel a megrendeléseikhez, hogy azokat helyesen lehet használni a fizetéskor. Ugyanakkor a rendszer ennek megfelelően megkérdezi Önt is a Ilcsi akciók-e használatáról annak biztosítása érdekében, hogy minden ügyfél élvezze a legnagyobb kedvezményt.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Ilcsi-nál?

Ilcsi kuponkód érvényességi idejét a megfelelő időnek állítják be, ezért nem mindig érvényes. Ezért az ügyfeleknek a különböző igényeiknek megfelelően gyorsan kell használniuk a Ilcsi kuponkód-et. A lejárt Ilcsi kuponkód nem hozhat kényelmet az ügyfelek számára.

További Akciók, mint Ilcsi Kedvezmény Kódok

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Ilcsi kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.