ekuponok.com
Főoldal Üzletek InSPORTline

InSPORTline Kedvezmények 62% - Január 2022

FAQ for InSPORTline

Milyen kedvezmények találhatóak a InSPORTline-ban?

Kérjen 1200 Ft kedvezményt! Csak annyit kell tennie, hogy beírja az e-mail címét, feliratkozik a InSPORTline hírlevelemre, és ők kuponkódot küldenek Önnek. A kuponkódok 10 000 forint feletti vásárlás esetén használhatók fel. Nem alkalmazható másodosztályú termékekre. Felelősségteljesen kezelik az adatait, és további információkat talál a weboldalukon. Bármikor leiratkozhat a hírlevelükről.

Hogyan lehet fizetni InSPORTline-ban?

Személyes átvétel: készpénz vagy hitelkártya a szolgáltató üzlethelyiségében vagy a szolgáltató által kijelölt egyéb helyeken. Utánvét: Ha a megrendelt termékeket futárszolgálaton keresztül szállítják, akkor a felhasználó a megrendelt termékek átvételét követően készpénzben fizetheti ki a futárnak a végleges megrendelés összegét. Banki átutalással: A felhasználó 3 napon belül köteles a visszaigazoló e-mailben átutalni a megrendelt termék értékét a InSPORTline bankszámlájára. Online bankkártya használata: A felhasználók dönthetnek úgy, hogy a bankkártyával fizetik a megrendelés teljes értékét online a pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül, amelyet a szolgáltató használ.

A InSPORTline ingyenes szállítást biztosít?

Utánvét: A csomag átvételét követően a megrendelt termékeket készpénzzel vagy hitelkártyával kell kifizetni a futárcégnek. Ha hitelkártyával vagy átutalással a megrendelés meghaladja a 15 000 forintot, a InSPORTline ingyenesen szállíthatja az egész országot. Utánvét felhasználása esetén 390 Ft kezelési díjat számítanak fel. Az online áruházban megrendelt árukat a InSPORTline egyik üzleti szállítási partnere (GLS, DPD, Royal, Sprinter vagy mások) küldi el Önnek.

Mennyi garanciát biztosít InSPORTline?

A InSPORTline jótállási idejét a termék értéke határozza meg. Az ár eléri a 10 000 forintot, de nem haladja meg a 100 000 forintot, a jótállási idő egy év; az ár meghaladja a 100 000 forintot, de nem haladja meg a 250 000 forintot, a jótállási idő két év; az ár magasabb, mint 250 000 forint, a jótállási idő három év.

E-mail címmel kell regisztrálnom a InSPORTline honlapját?

Igen. Ha regisztrál a InSPORTline tagjává, akkor először tudhat meg többet a InSPORTline-ről. Nemcsak a InSPORTline Kuponkódok legfrissebb verzióját szerezheti be, hanem egyéb előnyöket is igénybe vehet.

Hogyan lehet online használni a InSPORTline kuponjaikat?

Az ügyfelek a fizetéskor az érvényességi idő belül megmutathatják a InSPORTline Akciók-ét. Természetesen ez a megrendelés csak akkor válik érvényessé, ha megfelel a InSPORTline Akciók-ének használati körének és szabályainak. A InSPORTline weboldalán biztosítssa a InSPORTline Akciók-e helyes használatát a fizetési folyamat során. Kövesse az utasításokat, hogy alkalmazzák a fizetést igénylő megrendelésekre a InSPORTline-nál.

Mennyi ideig érvényes a kupon a InSPORTline-nál?

A legtöbb kedvezmény eléréséhez a InSPORTline Akciók-et kell használnia. De ezek a InSPORTline Akciók-ek nem mindig hosszú távon hatékonyak, mindannyian meghatározott felhasználási dátummal rendelkeznek, meg kell keresned a InSPORTline megfelelő oldalát, hogy megtudd a lejárati idejéről.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb InSPORTline kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.