ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek InstaxShop

InstaxShop kuponkód 60% - Május 2022

FAQ for InstaxShop

Van-e garancia InstaxShop termékeire?

Az InstaxShop √©rt√©kes√≠tett term√©kek a hazai elŇĎ√≠r√°soknak megfelelŇĎen, az importŇĎr garanci√°ja mellett ker√ľlnek √©rt√©kes√≠t√©sre. Az InstaxShop term√©keire m√°rk√°t√≥l f√ľggŇĎen 6 h√≥napt√≥l 1-2 √©vig terjedŇĎ, vagy ak√°r √©lethosszig tart√≥ garanci√°t v√°llalnak. Egyes, 10.000 Ft-n√°l kisebb √©rt√©kŇĪ term√©kekn√©l a garancia nem k√∂telezŇĎ. Az adott term√©k adatlapj√°n minden esetben fel van t√ľntetve a szavatoss√°gi idŇĎ, amely lehetŇĎv√© teszi, hogy megtudja, hogy a term√©k hib√°s-e. A v√°s√°rl√°sb√≥l eredŇĎ vissza- √©s csere k√∂lts√©ge (visszak√ľld√©si d√≠j, csomagol√°si d√≠j) a v√°s√°rl√≥t terheli.

Hogyan fizethetek az InstaxShop termékekért?

OTP SIMPLEPAY bankk√°rty√°s fizet√©s haszn√°lata: Az InstaxShop web√°ruh√°z√°ban Visa, Visa Electron, Maestro √©s MasterCard bankk√°rty√°kkal fizethet az OTP rendszeren kereszt√ľl. Az √Ėn tranzakci√≥ja az OTP Bank Nyrt. nemzetk√∂zileg elismert biztons√°gos fizet√©si rendszer√©n kereszt√ľl t√∂rt√©nik, √©s minden sz√ľks√©ges szem√©lyazonoss√°g-ellenŇĎrz√©sen √°tesik. A kisz√°ll√≠t√°st k√∂vetŇĎen a csomag √°tv√©tel√©t √©s a fizet√©st igazol√≥ nyugt√°t kap. Szem√©lyesen is megv√°s√°rolhat az InstaxShop-t√≥l, √°tv√©telkor pedig a helysz√≠nen k√©szp√©nzzel vagy bankk√°rty√°val fizethet.

Ingyenes szállítást kínál az InstaxShop?

H√°zt√≥l-h√°zig sz√°ll√≠t√°s d√≠ja GLS expressz szolg√°ltat√°s ig√©nybev√©tele eset√©n: 1.590 Ft (√ĀFA-val) FOXPOST csomagpontos sz√°ll√≠t√°si d√≠j: 1.390 Ft (√ĀFA n√©lk√ľl) 40.000 Ft feletti rendel√©s eset√©n a kisz√°ll√≠t√°s ingyenes! Ha h√°zhozsz√°ll√≠t√°sr√≥l van sz√≥, akkor a sikeres megrendel√©stŇĎl sz√°m√≠tott 1-3 munkanapon bel√ľl k√©zbes√≠tj√ľk csomagj√°t. A InstaxShop term√©keit a GLS expressz szolg√°ltat√°son kereszt√ľl sz√°ll√≠tj√°k ki √Ėnnek, vagy a FoxPost seg√≠ts√©g√©vel rendelhet a csomagponton.

E-mail címmel kell regisztrálnom a InstaxShop honlapját?

Igen. InstaxShop annak √©rdek√©ben, hogy jobb v√°s√°rl√°si √©lm√©nyt √©s szolg√°ltat√°st ny√ļjtson az √ľgyfeleknek, kifejezetten bevezeti a tagok elŇĎnyeit. Az e-mail c√≠mmel t√∂rt√©nŇĎ regisztr√°ci√≥ a legegyszerŇĪbb m√≥dszer a InstaxShop tagj√°v√° v√°lni.

Hogyan lehet online haszn√°lni a InstaxShop kuponjaikat?

Amikor a InstaxShop weboldal√°n fizet, mutassa meg a kiz√°r√≥lagos InstaxShop Akci√≥k-√©t, √©s a rendszer ezt a Akci√≥k-et alkalmazza a megrendel√©s√©re. A InstaxShop Akci√≥k-e a fizet√©s befejez√©se ut√°n √©rv√©nytelen lesz vagy eltŇĪnik. Ha ism√©t a InstaxShop oldal√°n v√°s√°rol, haszn√°lhat egy m√°sik InstaxShop Akci√≥k-√©t.

Mennyi ideig érvényes a kupon a InstaxShop-nál?

Tudj√°k, hogy az √ľgyfelek legink√°bb az √©rdekelnek, hogy lej√°rnak-e ezek a InstaxShop kuponk√≥d-ek. Nem kell agg√≥dni, mert a InstaxShop kupon haszn√°lati ideje egy√©rtelmŇĪen meg van magyar√°zva. Csak a kedvenc term√©keit kell kiv√°lasztania, √©s az √©rv√©nyess√©gi idŇĎn bel√ľl a InstaxShop kupon-et haszn√°lja, hogy sok p√©nzt megtakar√≠tson.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb InstaxShop kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.