ekuponok.com
Főoldal Üzletek Intercell Kuponok

Intercell Kuponok és Kuponkódok 50% - Január 2023

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Intercell kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Intercell

  Milyen fizetési módokat fogad el a Intercell?

  Banki átutalás; hitelkártyás fizetés: Hitelkártyával gyorsan és biztonságosan fizethet a Intercell online áruházában (az OTP rendszeren keresztül). Utánvéttel: Ha a csomag átvételét követően szeretné rendezni a megrendelés értékét, kérik, válassza az "utánvéttel" fizetési módot. Választhatja, hogy a termék átvételét követően a termék árát és a szállítási költséget készpénzben fizeti. Online fizethet különféle hitelkártyákkal az egyszerű fizetési rendszeren keresztül is, amelyet az OTP Mobil Kft. Fejleszt és üzemeltet.

  Milyen szállítási lehetőségeket kínál a Intercell?

  Személyes átvétel: Személyesen is átveheti Intercell üzletében. Munkaidő: hétfőtől csütörtökig: 9-18, péntek: 10-17, szombattól vasárnapig: ZÁRVA Nem számítunk fel díjat. GLS expressz szolgáltatás: A termékeket a GLS expressz szolgáltatása szállítja. Ennek a szállítási módnak a költsége 1490 forint. A GLS csomag ezen szállítási módjának költsége bruttó 1490 forint.

  Melyek a Intercell garanciális szabályai?

  A Intercell a hatályos magyar jótállási szabályok szerint értékesíti termékeiket. A vonatkozó előírások szerint a Intercell 6 hónapos garanciát vállal az akkumulátorra, mint beépített alkatrészre. Az érintett termékek hosszabb szavatossági idejét külön fel kell tüntetni. A jótállási időszak kezdő napja a számla és a jótállási jegy dátuma. A fogyasztóvédelmi előírások szerint, ha egy terméket 72 órán belül hibásnak találnak, a gyártó köteles a hibás terméket kicserélni.

  Mennyibe kerül a Intercell szállítási költsége?

  Intercell online áruháza számára az OTP Bank Plc lehetőséget biztosít a kártyák elfogadására biztonságos kártyaelfogadó rendszeren keresztül, SSL protokoll használatával. Hitelkártyával történő fizetéskor közvetlenül a bank által üzemeltetett oldalon kell fizetnie, és a webes üzletoldal helyett a nemzetközi kártyatársaság szabályait és biztonsági előírásait kell betartania. Az online áruház mögött nincs semmilyen adat, kártya vagy számla száma vagy lejárati dátuma, és nem is tudja megérteni. A következő kártyatípusokkal fizethet a Intercell üzleteiben: MasterCard, Visa, American Express, Electron.

  Intercell elfogadja a készpénzes fizetéseket?

  Intercell szállítmányát a GLS futárszolgálat vagy posta útján kézbesítik. A termék szállítási idejét a webáruház írja le a fizetési folyamat során, és a visszaigazoló e -mailben is szerepel. A szállítási dátumot telefonon egyeztetheti a visszaigazoló e -mailben. Futárszolgálat, előlegátutalás: 1290 Ft (általános forgalmi adóval együtt). Futárszolgálat, utánvéttel: 1490 Ft, személyes átvétel: ingyenes. GLS csomagpont: 990 Ft. Ingyenes szállítás áll rendelkezésre 30 000 forint feletti összértékű megrendelések esetén.

  Milyen hosszú a Intercell garancia?

  Intercell termékeit a hatályos magyar jótállási szabályok szerint értékesíti. Ezért garanciát vállalnak az Ön által Magyarországon gyártott és importőrként értékesített termékekre. Ily módon biztonságos háttérszolgáltatást és terméktámogatást élvezhet. Csak ez a garanciafajta garantálja, hogy berendezését szakszerűen megjavítják, amint szükséges, vagy szükség esetén cserélhetjük. A vonatkozó előírások szerint a Intercell 6 hónapos garanciát vállal az akkumulátorra, mint beépített alkatrészre. Az érintett termékek hosszabb jótállási idejét külön meg kell jegyezni. A jótállási időszak kezdő dátuma a számla és a jótállási jegy dátuma. A fogyasztóvédelmi előírások szerint, ha a terméket 72 órán belül hibásnak találják, a gyártó köteles a hibás terméket kicserélni.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Intercell honlapját?

  Igen. Legyen a Intercell tagja, és nem fog elszalasztani egyetlen esélyt sem a Intercell Akciók megszerzésére. Pénzt takaríthat meg, vagy megismerheti a márkáról szóló legfrissebb híreket. Csak regisztráljon és kattintson a Intercell oldalára.

  Hogyan lehet online használni a Intercell kuponjaikat?

  Fordítson nagyobb figyelmet a fizetéskor. Ha a Intercell Kuponkódok-ét szeretné használni, a megrendelésének meg kell felelnie a használati feltételeknek, különben a Intercell Kuponkódok-e érvénytelen lesz. A Intercell vásárlási oldalán megtalálhatja a konkrét felhasználási utasítását, csak jobban figyeljen.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Intercell-nál?

  A Intercell kupon részletei oldalon megjelenik a megfelelő kupon érvényességi idejét és használati szabályait. Remél a Intercell, hogy a vevő a lehető leghamarabb felhasználhatja az érvényességi időn belül, hogy élvezhesse a kedvezményt.

  További Akciók, mint Intercell Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   50 PLN Dscount Kód, Ha Payback Kártyával Fizet Az ALLEGRO-n

   Minden Allegro Kupon Lejár 23-4-23
  • Ajánlatok

   Heti Tesco Akciók -20% Kedvezménnyelig

   Minden Tesco Kupon Lejár 24-3-23
  • Ajánlatok

   Kapj 40% Megtakarítás A Megrendelésenes Junior & Child Car Seats

  • Ajánlatok

   Kapj Csomagajánlatok Terméket Csak 4990Ft-ért Immunetec Oldalon

   Minden Immunetec Kupon Lejár 10-2-23
  • Ajánlatok

   75% Kedvezmény Súlymenedzsment Termékekre

   Minden MYPROTEIN Kupon Lejár 10-2-23
  • Ajánlatok

   Kapj Adatkezelési Tájékoztató Terméket Csak 4.000Ft-ért G-MAXX Oldalon

   Minden G-MAXX Kupon Lejár 7-2-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Intercell kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.