ekuponok.com
Főoldal Üzletek InterDeco

InterDeco Kedvezmények 70% - Január 2022

FAQ for InterDeco

Van InterDeco termékeire garancia?

InterDeco garanciát vállal az általuk forgalmazott termékekre. Az egyes fogyasztási cikkek jótállási ideje: 1 év, ha az eladási ár eléri a -10 000 Ft -ot, de nem haladja meg a 100 000 Ft -ot; ha az eladási ár meghaladja a 100 000 Ft -ot, de nem haladja meg a 250 000 Ft -ot, akkor ez 2 év; 250 000 Ft meghaladja a 250 000 Ft -ot Értékesítési ár 3 évig.

Mennyi a InterDeco szállítási ideje?

Ha a megrendelt termék raktáron van, a szállítás a megbeszélt időpontban történik 5-10 munkanapon belül. \"INGYENES SZÁLLÍTÁS\" esetén a szállítási idő a csoportosítási helyzettől függően megnőhet. A megrendelés befejezése után körülbelül 7 munkanap telik el, amíg megkapja az automatikus visszaigazolásban \"RAKTÁRON\" felsorolt ​​termékeket. Ezután szervezze meg és szervezze meg a házhoz szállítást. A szállítás 5-10 munkanapon belül megtörténik, miután megérkezett a raktárba, a InterDeco által meghatározott időpontban. A követelményeknek megfelelően az általános gyártási időszak termékcsoportokra oszlik: szekrénysor, konyhabútor, étkező: 2-4 hét, kanapé, franciaágy, kárpitozott termékek: 4-6 hét, matrac: 2-3 hét.

Milyen fizetési módokat fogad el a InterDeco?

InterDeco készpénzt vagy hitelkártyát fogad el, miután megkapta az árut a boltban. Ha úgy dönt, hogy az áru átvételekor fizet, a felhasználónak a termék vételárát készpénzben vagy bankkártyával kell fizetnie a szolgáltatónak vagy annak ügynökének a szolgáltató telephelyén. Készpénzzel vagy hitelkártyával csak magyar forintban (forint) lehet fizetni. A felhasználónak joga van a terméket a fizetés után megkapni. A InterDeco előleg banki átutalásokat is elfogad. Fizethet hitelkártyával is.

E-mail címmel kell regisztrálnom a InterDeco honlapját?

Igen. A rejtettebb előnyök igénybevételéhez regisztráljon a InterDeco tagjává. A tagok bármikor és bárhol megkaphatnak információt a Kuponok-ről és a divat trendjeiről a InterDeco -tól.

Hogyan lehet online használni a InterDeco kuponjaikat?

Kérjük, erősítse meg, hogy a megrendelése megfelel-e a használni kívánt InterDeco Kuponok-e alkalmazási körének vagy feltételeinek. Miután bizonyíssa, hogy helyes, kattintson a fizetés gombra a InterDeco oldalán, és átirányít a fizetési oldalra. Adja meg a InterDeco Kuponok-ét, amelyet a fizetés teljesítéséhez kap.

Mennyi ideig érvényes a kupon a InterDeco-nál?

Ha a InterDeco Kuponkódok lejárt, a megfelelő ajánlat már nem lesz elérhető. Ezután ellenőriznie kell, hogy a InterDeco Kuponkódok a tényleges használati időn belül van-e, és ne hagyja ki a lehetőséget, hogy további kedvezményeket kapjon.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb InterDeco kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.