ekuponok.com
Főoldal Üzletek Internetpatika Kuponok

Internetpatika Kedvezmények 65% - Szeptember 2022

FAQ for Internetpatika

Mik a Internetpatika szállítási módjai?

Sprinter futárszolgálat: Ha ezt a szállítási módot választja, a futár az áru átvételét követő 1-2 munkanapon belül eljuttatja a csomagot az Ön által megadott szállítási címre. A szállítási díj 850 forint. 13.000 Ft feletti megrendelés esetén a Internetpatika viseli a szállítási költséget. Pick Pack Pont 690 Ft. A GLS csomag pontja 990 Ft. GLS expressz szolgáltatás 1290 Ft. Ingyenes az átvétel Internetpatika üzletében. Foxpost csomagológép 690 Ft.

Milyen fizetési módokat fogad el a Internetpatika?

Ha személyesen veszi át a csomagot a Internetpatika átvételi pontján, akkor választhatja ezt a fizetési módot, vagy meg kell fizetnie a futárnak az áru megrendelésének és kiszállításának ellenértékét készpénzben a csomag kézhezvétele után. Az utánvét díja 280 forint, de az átvételi helyen nem számítanak fel utánvétes díjat. Ha előre kell utalnia az összeget, Kérik, utalja át Internetpatika számlájára. Ha a Internetpatika nem kapja meg a pénzt a rendelés leadásától számított 48 órán belül, a rendelés automatikusan törlődik! Fizetéshez használhatja az OTP SimplePay vagy a mobilbanki hitelkártyát is. Elfogadott hitelkártyák: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Internetpatika honlapját?

Igen. Miután regisztrál a internetpatika.hu webhelyén, időben megszerezheti a legfrissebb márkainformációkat. A Internetpatika pedig időben előnyöket biztosít az e-mailre regisztráló számára, így nagyszerű kedvezményeket élvezhet.

Hogyan lehet online használni a Internetpatika kuponjaikat?

Először hozzon létre egy fiókot a Internetpatika weboldalán, mert azt a fizetéshez használják. Ugyanakkor tag is lesz, és több különböző ajánlatot élvezhet. Töltse ki a Internetpatika Akciók-ét az érvényességi idő belül, és a kedvezmény a fizetéskor érvényessé válik.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Internetpatika-nál?

Jelentkezhet a Internetpatika weboldalán, vagy létrehozhat egy új fiókot, a személyes központra kattintva megtekintheti a kuponjaimat, láthatja a Internetpatika szelvényeinek listáját, és minden egyes kuponban feltüntetik az érvényességi időt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Internetpatika kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.