ekuponok.com
Főoldal Üzletek INTERSPORT

INTERSPORT Kuponok és Kedvezmény Kódok - Június 2021

Vásárlási tippek

A INTERSPORT ingyenes szállítást biztosít?
Rendeljen több mint 20 000 Ft-ot, a INTERSPORT ingyenesen biztosítja csomagját egész Magyarországon! Ha a megrendelés összege nem éri el a 20 000 Ft-ot, a házhozszállítás díja 1500 Ft. Náluk az Ön elégedettsége a legfontosabb, ezért megpróbálják a lehető leghamarabb megkapni a megrendelését. A magyarországi telephelyről leszállított megrendeléseket 2-4 munkanapon belül kézbesítik, de ha a megrendelt termékeket ausztriai raktárukból szállítják, a szállítási idő 7-10 munkanap lehet.
Hogyan tudok fizetni INTERSPORT-ban?
A INTERSPORT támogatta fizetési módok a bank- vagy hitelkártya (Mastercard vagy VISA), valamint az utánvét. Fizethet VISA és Mastercard kártyákkal. A PCI által tanúsított kábelkártyákkal rendelkező fizetési partnerek elszámolást folytatnak a biztonságos fizetés érdekében. Ha utánvétet használ, választhatja, hogy a csomag kézhezvétele után futárral fizet.
Van INTERSPORT-nak törzsvásárlói terve?
A INTERSPORT számára az ügyfelek elégedettsége nagyon fontos! A vásárlás élvezetesebbé tétele érdekében sportkedvezményeket kínálnak: kérjen üzletükben egy INTERSPORT tagsági kártyát! Ezzel a különleges kártyával a meglévő szolgáltatások mellett számos exkluzív ajánlatot és előnyt is talál! Akár 3% kedvezményt adnak! Minden alkalommal, amikor vásárol! Éves 50 000 forint vásárlása után 3% kedvezményt élvezhet.
Vásárolhatom a INTERSPORT ajándékutalványokat?
Karácsony, születésnap, évforduló vagy bármilyen más időpont - néha nem gondolnak megfelelő ajándékra. Most azonban INTERSPORT ajándékkártyája a megoldás. Kedvesed, barátod, sógorod, nagymamád vagy szomszédod, így mindenki talál valamit, ami tetszik a INTERSPORT üzletében. Bármely 1500 és 150 000 forint közötti összeget feltölthet a kereskedőnél INTERSPORT.