ekuponok.com
Főoldal Üzletek INTERSPORT

INTERSPORT Kedvezmények 80% - Január 2022

FAQ for INTERSPORT

A INTERSPORT ingyenes szállítást biztosít?

Rendeljen több mint 20 000 Ft-ot, a INTERSPORT ingyenesen biztosítja csomagját egész Magyarországon! Ha a megrendelés összege nem éri el a 20 000 Ft-ot, a házhozszállítás díja 1500 Ft. Náluk az Ön elégedettsége a legfontosabb, ezért megpróbálják a lehető leghamarabb megkapni a megrendelését. A magyarországi telephelyről leszállított megrendeléseket 2-4 munkanapon belül kézbesítik, de ha a megrendelt termékeket ausztriai raktárukból szállítják, a szállítási idő 7-10 munkanap lehet.

Hogyan tudok fizetni INTERSPORT-ban?

A INTERSPORT támogatta fizetési módok a bank- vagy hitelkártya (Mastercard vagy VISA), valamint az utánvét. Fizethet VISA és Mastercard kártyákkal. A PCI által tanúsított kábelkártyákkal rendelkező fizetési partnerek elszámolást folytatnak a biztonságos fizetés érdekében. Ha utánvétet használ, választhatja, hogy a csomag kézhezvétele után futárral fizet.

Van INTERSPORT-nak törzsvásárlói terve?

A INTERSPORT számára az ügyfelek elégedettsége nagyon fontos! A vásárlás élvezetesebbé tétele érdekében sportkedvezményeket kínálnak: kérjen üzletükben egy INTERSPORT tagsági kártyát! Ezzel a különleges kártyával a meglévő szolgáltatások mellett számos exkluzív ajánlatot és előnyt is talál! Akár 3% kedvezményt adnak! Minden alkalommal, amikor vásárol! Éves 50 000 forint vásárlása után 3% kedvezményt élvezhet.

Vásárolhatom a INTERSPORT ajándékutalványokat?

Karácsony, születésnap, évforduló vagy bármilyen más időpont - néha nem gondolnak megfelelő ajándékra. Most azonban INTERSPORT ajándékkártyája a megoldás. Kedvesed, barátod, sógorod, nagymamád vagy szomszédod, így mindenki talál valamit, ami tetszik a INTERSPORT üzletében. Bármely 1500 és 150 000 forint közötti összeget feltölthet a kereskedőnél INTERSPORT.

E-mail címmel kell regisztrálnom a INTERSPORT honlapját?

Igen. INTERSPORT annak érdekében, hogy jobb vásárlási élményt és szolgáltatást nyújtson az ügyfeleknek, kifejezetten bevezeti a tagok előnyeit. A tagok kizárólagos előnyeinek megszerzéséhez regisztrálhat INTERSPORT tagként az e-mail címével.

Hogyan lehet online használni a INTERSPORT kuponjaikat?

Nemcsak a INTERSPORT Akciók-e felhasználásával kaphat kedvezményeket, hanem vannak olyan kedvezmények is, amelyeket INTERSPORT Akciók nélkül is kaphat, de az ügyfelek aggódhatnak attól, hogy ezeknek a kedvezményeknek a használata bonyolultabbá válik-e. INTERSPORT rendszere nagyon okos. Automatikusan kedvezményeket alkalmazhat az ügyfelek megrendeléseire, így az ügyfelek nyugodtan vásárolhatnak a INTERSPORT-nál.

Mennyi ideig érvényes a kupon a INTERSPORT-nál?

Nem minden szelvénynek van hosszú érvényességi ideje, ezért meg kell erősítenie a kupon érvényességi idejét a intersport.hu-on. Ha az érvényességi időn belül a INTERSPORT -ra költ, akkor megkapja a megfelelő kedvezményt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb INTERSPORT kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.