ekuponok.com
Főoldal Üzletek Intimissimi

Intimissimi akciók és kupon 45% - Január 2022

FAQ for Intimissimi

Mennyibe kerül a házhoz szállítás Intimissimi-ben?

Az expressz kézbesítés 3490 Ft, az általános házhozszállítás 1000 Ft házhozszállítás, 900 Ft az áru átvételi pontján történő átvételére. 25 000 Ft feletti megrendelések és a Intimissimi hűségprogramra regisztráló ügyfelek számára a szokásos szállítás ingyenes. A szokásos házhoz szállítás és átvétel 4-6 munkanapot vesz igénybe. Az olasz idő szerint 12 óra előtt leadott megrendeléseket 48 órán belül kézbesítjük a megadott címre. A később leadott megrendelések a következő munkanapon elhagyják Intimissimi raktárát.

Mi a Intimissimi tagsági kártya, és miért csatlakoznék a tagsági programhoz?

A Intimissimi hűségprogramom olyan hűségprogram, amelynek keretében a tagsági kártyának nevezett kártyán keresztül pontokat lehet keresni, és a kártyabirtokos a kártya használatával különféle kedvezményekre jogosult. A program célja, hogy kedvezményeket biztosítson azoknak az ügyfeleknek, akik tagsági kártyával rendelkeznek. Hozza ki a legtöbbet a Intimissimi hűségprogramjából: ingyenes szállítás és kuponok minden 200 pontért az üzletekben és az interneten. Már regisztrált a boltban? Hozzon létre egy fiókot, és adjon hozzá 100 üdvözlőpontot a tagsági kártyájához, dupla születésnapi pontot, mindig ingyenes kiszállítást és visszatérést, érje el a 200 pontot és adja meg a prémium státuszt.

Milyen fizetési módokat fogad el a Intimissimi?

A Intimissimi online áruházában használhatja a Maestro, a Mastercard, a Visa Electron, a Visa, az American Express, a PayPal és az Apple Pay szolgáltatásokat. A fizetés természetesen biztonságos. A fizetés biztonságát a Comodo garantálja, amely a világ egyik legfontosabb tanúsító testülete. Ezenkívül a vásárlási folyamat során megadott összes információt a személyes adatok feldolgozásának vonatkozó rendelkezéseinek megfelelően dolgozzuk fel, és teljes mértékben megfelel az adatvédelmi törvénynek. A webhely minden spam- és vírusvédelmi előírásnak is megfelel. A weboldal böngészése teljesen biztonságos.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Intimissimi honlapját?

Igen. A tagsági előnyök igénybevételéhez e-mailben regisztrálnia kell a Intimissimi tagját. A regisztráció befejezése után megkaphatja az exkluzív Intimissimi kupon-t, és élvezheti a Intimissimi által indított egyéb tagsági előnyöket.

Hogyan lehet online használni a Intimissimi kuponjaikat?

Intimissimi annak érdekében, hogy az ügyfelek élvezhessék a kedvezményt, a kuponok használatának bevezetése nagyon részletes. Talán láthatja a Intimissimi kupon-e alján található konkrét használati módot, vagy a Intimissimi részletes kuponhasználati magyarázati oldallal rendelkezik, és a megfelelő lépéseket a fizetési oldalon is láthatja.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Intimissimi-nál?

Jelentkezhet a Intimissimi weboldalán, vagy létrehozhat egy új fiókot, a személyes központra kattintva megtekintheti a kuponjaimat, láthatja a Intimissimi szelvényeinek listáját, és minden egyes kuponban feltüntetik az érvényességi időt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Intimissimi kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.