ekuponok.com

IPon Kedvezmény Kuponok 65% - Október 2021

FAQ for IPon

Hogyan lehet fizetni IPon-ban?

Ha személyes átvételet folytat IPon üzletében, készpénzzel fizethet hitelkártyával, és ha házhozszállítást használ, akkor fizethet a futárnak. Mindkét esetben előleg, hitelkártya és PayPal fizetés használható. Ha PayPal hitelkártyát használ az áruk házhoz szállításához, akkor csak megrendeléskor fizethet előre. Utánvét esetén kezelési díjat számítanak fel, a teljes díj 490 Ft. Ha előre fizetett megrendelést (online bankkártya, PayPal) használ, vagy előre fizet, akkor ezt a díjat nem számolják fel.

Milyen szállítási módok vannak IPon-ban?

A szállítási költség minden esetben bruttó 1499 forint. A szállítási díjnak semmi köze a megrendelt áruk mennyiségéhez és tömegéhez, és magában foglalja a IPon által nyújtott ingyenes Garancia Futár szolgáltatást is (árucikkek rendelése). Utánvét esetén kezelési díjat számítanak fel, a teljes díj 490 Ft. Ha előre fizetett megrendelést (online bankkártya, PayPal) használ, vagy előre fizet, akkor ezt a díjat nem számolják fel. A megrendeléseket a szállítás után 1-2 munkanapon belül szállítják. A várható szállítási időről a visszaigazoló e-mailben tájékoztatunk.

Vásárolhatom a IPon ajándékutalványokat?

IPon ajándékutalványai remek alkalmat kínálnak arra, hogy ajándékokat adjanak partnereinek és szeretteinek, hogy kiválaszthassák kedvenc termékeiket a IPon néven. Az ajándékutalvány értékének a számlára történő beérkezésétől számított 24 órán belül aktiválják az ajándékutalványt, amelyet e-mailben küldünk el. Az ajándékutalványok címlete ezer, háromezer, tízezer, tizenöt és húszezer forint.

E-mail címmel kell regisztrálnom a IPon honlapját?

Igen. Ha meg szeretné tudni IPon márka történetét, a legújabb ajánlatokat és promóciókat, regisztrálhat a ipon.hu kezdőlapon és taggá válhat.

Hogyan lehet online használni a IPon kuponjaikat?

A IPon vásárlásákor felhasználható a megfelelő kuponok ellenőrzésével a fizetés során. A meglévő IPonKedvezmény Kódok megtekintéséhez jelentkezzen be fiókjába, tekintse meg személyes kezdőlapját, és kattintson a kuponjaimra. Minden IPon kupon alján a megfelelő használati szabályok szerepelnek. Ha a megrendelése megfelel a feltételeknek, akkor felhasználható a IPon kupon.

Mennyi ideig érvényes a kupon a IPon-nál?

Ne hagyja ki a IPon Kuponok-ét, egyszerűen megismerheti a IPon Kuponkódok tényleges használati idejét. A kuponoldalon tudjon meg többet ezekről a IPon Kuponkódok-ról, és különböző kedvezményeket élvezhet.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb IPon kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.