ekuponok.com

IPon Kuponok és Kedvezmény Kuponok - Június 2021

Vásárlási tippek

Hogyan lehet fizetni IPon-ban?
Ha személyes átvételet folytat IPon üzletében, készpénzzel fizethet hitelkártyával, és ha házhozszállítást használ, akkor fizethet a futárnak. Mindkét esetben előleg, hitelkártya és PayPal fizetés használható. Ha PayPal hitelkártyát használ az áruk házhoz szállításához, akkor csak megrendeléskor fizethet előre. Utánvét esetén kezelési díjat számítanak fel, a teljes díj 490 Ft. Ha előre fizetett megrendelést (online bankkártya, PayPal) használ, vagy előre fizet, akkor ezt a díjat nem számolják fel.
Milyen szállítási módok vannak IPon-ban?
A szállítási költség minden esetben bruttó 1499 forint. A szállítási díjnak semmi köze a megrendelt áruk mennyiségéhez és tömegéhez, és magában foglalja a IPon által nyújtott ingyenes Garancia Futár szolgáltatást is (árucikkek rendelése). Utánvét esetén kezelési díjat számítanak fel, a teljes díj 490 Ft. Ha előre fizetett megrendelést (online bankkártya, PayPal) használ, vagy előre fizet, akkor ezt a díjat nem számolják fel. A megrendeléseket a szállítás után 1-2 munkanapon belül szállítják. A várható szállítási időről a visszaigazoló e-mailben tájékoztatunk.
Vásárolhatom a IPon ajándékutalványokat?
IPon ajándékutalványai remek alkalmat kínálnak arra, hogy ajándékokat adjanak partnereinek és szeretteinek, hogy kiválaszthassák kedvenc termékeiket a IPon néven. Az ajándékutalvány értékének a számlára történő beérkezésétől számított 24 órán belül aktiválják az ajándékutalványt, amelyet e-mailben küldünk el. Az ajándékutalványok címlete ezer, háromezer, tízezer, tizenöt és húszezer forint.