ekuponok.com

ISTYLE Kuponok √©s Kuponk√≥dok - J√ļnius 2021

V√°s√°rl√°si tippek

A ISTYLE ingyenes szállítást biztosít?
A k√©zbes√≠t√©st a GLS expressz szolg√°ltat√°s v√©gezte, √©s a ISTYLE √°tv√°llalta a sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©geket Magyarorsz√°gra, t√∂bb mint 14 900 forint v√°s√°rl√°si √©rt√©kkel. 14 900 forint alatt a sz√°ll√≠t√°si d√≠j Magyarorsz√°gon bel√ľl 890 forint. Term√©keket szem√©lyesen is megrendelhet √∂t budapesti vagy debreceni √ľzlet√ľk egyik√©ben. Ha a term√©k a megrendel√©s pillanat√°ban van egy adott √ľzletben (ami a megrendel√©s lead√°sakor l√°that√≥), akkor azonnal √°tvehetŇĎ.
Hogyan lehet fizetni ISTYLE-ban?
ISTYLE online √°ruh√°z√°ban a k√∂vetkezŇĎ k√©nyelmes √©s biztons√°gos fizet√©si m√≥dokat v√°laszthatja: Online √°ruh√°zukat a SimplePay online fizet√©si rendszer szolg√°lja, √≠gy gyors, k√©nyelmes √©s biztons√°gos hitelk√°rty√°s fizet√©si m√≥dokat tudnak biztos√≠tani. Sz√°mos k√ľl√∂nb√∂zŇĎ t√≠pus√ļ k√°rty√°t haszn√°lhat fizet√©sre, p√©ld√°ul VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro k√°rty√°t. A megrendelt term√©k v√©tel√°r√°t az √°tutal√°s elŇĎtti fizet√©ssel is kifizetheti. V√°laszthat ut√°nv√©t, Apple Pay vagy r√©szletfizet√©st is.
A ISTYLE kedvezményt biztosít a diákok számára?
ISTYLE kedvezm√©nyeket k√≠n√°l a hallgat√≥k sz√°m√°ra! Jelentkezzen be felhaszn√°l√≥i fi√≥kj√°ba. Ha m√©g nem tette meg, k√©rik, regisztr√°ljon. A ‚ÄěHallgat√≥i igazolv√°ny felt√∂lt√©se‚ÄĚ men√ľpontba t√∂ltse fel az √©rv√©nyes felsŇĎoktat√°si (fŇĎiskolai vagy egyetemi) hallgat√≥i igazolv√°ny, vagy hallgat√≥i igazol√°s vagy munk√°ltat√≥i igazol√°s mindk√©t oldal√°t. Mostant√≥l a bejelentkez√©s ut√°n a ISTYLE online √°ruh√°z√°ban megtekintheti a kedvezm√©nyes √°rat.
Van pontgyŇĪjt√©si program a ISTYLE-ban?
Legyen a ISTYLE tagja: V√°s√°roljon Apple term√©keket, kieg√©sz√≠tŇĎket vagy haszn√°lja szolg√°ltat√°saik egyik√©t b√°rmelyik ISTYLE √ľzletben Magyarorsz√°gon. Az elsz√°mol√°skor adja meg a tags√°gi programba val√≥ regisztr√°ci√≥hoz sz√ľks√©ges e-mail c√≠met. A "hŇĪs√©gprogramra" val√≥ sikeres regisztr√°ci√≥ ut√°n n√©h√°ny percen bel√ľl e-mailt kap, √©s a rendelkez√©sre √°ll√≥ hŇĪs√©gpontok j√≥v√°√≠r√°sra ker√ľlnek a v√°s√°rl√°st√≥l sz√°m√≠tott 4 √≥r√°n bel√ľl. A k√∂vetkezŇĎ v√°s√°rl√°s √∂sszeg√©bŇĎl levonj√°k a boltban felhaszn√°lhat√≥ pontokat az √Ėn √°ltal megadott tartom√°nyon bel√ľl. A term√©k hŇĪs√©gpontjai j√≥v√°√≠r√°sra ker√ľlnek hŇĪs√©gk√°rty√°j√°n 1: 1 ar√°nyban.