ekuponok.com
Főoldal Üzletek IWay Kuponok

IWay Kuponok és Kuponkódok 65% - Szeptember 2022

FAQ for IWay

A IWay kínál javítási szolgáltatásokat?

A IWay e-könyv olvasója által javításra küldött szolgáltatás. 15 munkanapon belül elfogadják a berendezéseket. Szolgálatuk csak írásbeli kéréseket fogad el, ezért arra kérik Önt, hogy mindig jelezze e-mailben, hogy minden esetben javításra van szüksége. Garanciális javítás: IWay minden garanciális e-könyv olvasóhoz GLS futárt küld a saját költségén. A visszaszolgáltatás ugyanúgy történik, de ha az ellenőrzés során megállapítják, hogy a hibát nem a rendeltetésszerű használat okozza, a termék visszaküldési költségét a vevő viseli, a teljes ár pedig 1490 forint. kérik, minden esetben mellékelje a vásárlást igazoló számla és a jótállási jegy másolatát.

Mi a IWay termékeinek szállítási költsége?

Az alábbi táblázatban megtalálja a pontos szállítási költséget: 0-300 000 Ft-0-5 kg: 1490 Ft, 0-300 000 Ft-5,1-20 kg: 2090 Ft, 0-300 000 Ft 20 kg felett: 2090 Ft + 250 láb / 5 kg, több mint 300 000 Ft: IWay viseli az árut. Miután a megrendelt termékeket eljuttatták futárszolgálatukhoz, azonnal automatikus e-mailt küldenek, és a szolgáltatást a következő munkanapon is kézbesítik.

Melyek a IWay garanciális feltételei?

A IWay általában 12 hónapos garanciát vállal az általuk forgalmazott termékekre, amelyek egyes termékgyártóknál eltérőek lehetnek (több évig is elbírják). Külön garanciakártyával nem rendelkező termékek esetében a törvény vagy a gyártó által megengedett szavatossági időn belül végeznek garanciális kezelést. Ebben az esetben a jótállás hatálybalépése érdekében magával kell vinnie a hibás termék összes tartozékát és az általuk kiállított számlát vagy annak másolatát a vásárlás tényének igazolására.

Hogyan fizetek a IWay üzletében vásárolt vásárlásokért?

Fizethet megrendeléséért hitelkártyával, utánvéttel, megrendelésének fizetésével IWay weboldalán banki átutalással, vagy igényelhet Cofidis áruhitelt. A Cofidis áruhiteleket csak magánszemélyek vehetik igénybe, a teljes csomag 50 000 forintos és az 1 500 000 forintos csomagérték között. Természetesen elmehet a boltjukba, hogy maga is átvegye.

Milyen fizetési módokat fogad el a IWay?

Fizethet a IWay webhelyén megrendelt termékekért online hitelkártyával, utánvéttel vagy banki átutalással, vagy kérhet Cofidis áruhiteleket. Utalványokkal nem lehet fizetni! A Cofidis áruhiteleket csak magánszemélyek vehetik igénybe, a teljes megbízás értéke 50 000–1 500 000 forint között mozog.

Milyen szállítási lehetőségeket kínál a IWay?

A IWay szerződött partneréhez, az MG Recordshoz fordulhat, hogy ingyenesen átvegye a termékeket. Hétfőtől péntekig: 11: 00-19: 00, szombat: 10: 00-14: 00, vasárnap: zárva. A személyes átvétel feltétele, hogy a megrendelés végösszegét előre kifizesse, mert a számla nem rendezhető a helyszínen! Ezt banki átutalással vagy online bankkártyás fizetéssel is megteheti. A munkanapokon 12 óra előtt megrendelt és kifizetett termékek raktáron vannak, és átvehetők ugyanazon a napon 15 órától. A termék a kézbesítést követő 7. napon vehető át, azaz az értesítéstől számítva. Háztól házig történő szállítás esetén az árut a megrendelés után az első vagy a második munkanapon (a raktáron lévő termékek esetében) megadott címen veheti át. Minden munkanap déli 12 óra előtt leadott rendeléseit, amennyiben a termék raktáron van, még aznap feldolgozzuk! Tehát ebben az esetben a csomagot másnap kézbesítik. Rendelését a GLS vagy az ExpressOne futárszolgálaton keresztül szállítják Önnek. Ingyenes szállítás 300 000 Ft felett.

Van IWay termékeire garancia?

A IWay általában 12 hónapos garanciát vállal az általuk forgalmazott termékekre, amelyek egyes termékgyártók esetében eltérőek lehetnek (több évig is eltarthatnak). A külön jótállási jegy nélküli termékek esetében a garanciakezelést a törvény vagy a gyártó által engedélyezett garanciális időn belül végzik. Ebben az esetben a jótállás érvényesítése érdekében a hibás termék összes tartozékát és az általunk kiállított számlát vagy annak másolatát kell hoznia a vásárlás tényének igazolására.

E-mail címmel kell regisztrálnom a IWay honlapját?

Igen. Azok az ügyfelek, akik szeretnék megismerni a iway.hu legfrissebb híreit, új termékekkel kapcsolatos konzultációkat és kedvezményeket, olyan csatornákon keresztül szerezhetők be, mint a tag regisztrációja. Könnyen regisztrálhat, amikor a IWay oldalára lép.

Hogyan lehet online használni a IWay kuponjaikat?

A IWay Kuponok-e használatának módja a következő: bizonyíssa fiókját a IWay weboldalán. Ha még nincs, akkor hozzon létre egy fiókot, amely hozzátartozik a IWay-hoz; ha egyetlen terméket vásárol, közvetlenül megvásárolhatja azt a termékoldalon, aztán beléphet a fizetési oldalra, Töltse ki a megfelelő IWay Kuponok -t a fizetési oldalon, és a Akciók automatikusan érvénybe lép, amikor befizet.

Mennyi ideig érvényes a kupon a IWay-nál?

Beléphet fiókjába az összes IWay Kuponkódok megtekintéséhez, mindegyiken megjelenik a megfelelő lejárati idő, felhasználás az érvényességi időn belül, megkapja a megfelelő kedvezményt, a lejárat után már nem használhatja a IWay Akciók-t.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb IWay kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.