ekuponok.com
Főoldal Üzletek JátékNet

JátékNet Kuponok és Akciók - Június 2021

FAQ for JátékNet

Van JátékNet hűségprogramja?

A vásárlói hűség nagyon fontos a JátékNet számára, más szavakkal, forintokat jelent, amelyeket el lehet költeni! Amikor vásárol a JátékNet online áruház oldalán, automatikusan hűségpontokat keres, ami azt jelenti, hogy minden náluk elköltött 50 forintért 1 pontot kap. Az így összegyűjtött hűségpontokat 1 hűségpont = 1 Ft áron válthatja be, vagyis csökkentheti a jövőben fizetendő bevásárlókosár értékét. Felhívjuk figyelmét, hogy a hűségpontokat a következő vásárláshoz a vételár jóváírásától számított 90 naptári napon belül felhasználhatja. A használat időtartama alatt a megvásárolt termék vételárának akár 10% -át is befizetheti, de a maximális érték 5000 forint.

JátékNet milyen kézbesítési módszereket támogat?

A megrendelés visszaigazolását követően a csomagot futárszolgálaton keresztül szállítják. Ha JátékNet leszállította a csomagot a futárszolgálatnak, e-mailben értesíti Önt. A szállítás napján SMS-ben értesítik Önt az érkezésről. Szállítási díjuk Magyarországon 1 199 Ft, minden egyes csomag érthető, ezért érdemes egyszerre több terméket megrendelni. Mérettől és súlytól függően a nagy és nehéz termékek szállítási díja 1499 Ft és 8999 Ft között mozog. A csomagot átveheti az ország több mint 540 helyének egyikén, vagy vásárláskor vagy tankoláskor. Az átvételi pontok megtalálhatók az Immedio és a Relay hírügynökségekben, az ÖMV, az Avanti és az Avia benzinkutakon, bevásárlóközpontokban (megrendeléskor a legfrissebb listából választhat), a szállítási díj pedig 999 Ft. Csomagokat országszerte több mint 2800 PostaPont-on is átvehet. A szállítási díj 999 forint.

JátékNet milyen fizetési módokat támogat?

A JátékNet fizet az interneten keresztül, és a megrendelés végén azonnal fizethet a megrendelt játékért. A biztonságos fizetést Borgun garantálja. Használhatja a MasterCard, a Maestro, a VISA, a VISA elektronikus kártyákat és az internetes használatra alkalmas hálózati kártyákat. Ha úgy dönt, hogy kézbesíti, akkor az áru átvételét követően a számlát is kifizetheti a futárnak - ebben az esetben a JátékNet 250 HUF készpénzkezelési díjat számít fel. A futár készpénzzel és hitelkártyás fizetéssel is rendelkezik. Ha a rendelés során fizetési módként banki átutalást választ, kérik, utalja át a megrendelés teljes összegét (az összes szállítási költséget is beleértve) a bankszámlájára.