ekuponok.com
Főoldal Üzletek Jateksziget

Jateksziget Kedvezmények 40% - Május 2022

FAQ for Jateksziget

A Jateksziget ingyenes szállítást kínál?

Jateksziget termékeit a Magyar Posta küldi, futárszolgálattal szállítják hétköznap reggel 8 és 17 óra között, a postán veszik át, és a Jateksziget recepcióján veszik át. Belföldi csomagkézbesítés esetén, ha a megvásárolt áruk teljes összege nem éri el a 20.000 Ft-ot, az online áruház a következő díjakat számolja fel: személyesen: ingyenes, 1-2 munkanap (Szigetszentmiklósi átvételi pont), GLS házhozszállítás: 1-2 munkahelyek Napja, 1390 Ft, MPL Szállítás: 1-2 munkanap, 1390 Ft, Postai pont: 1-2 munkanap, 990 Ft, Express GLS: 1880 Ft, Express MPL: 1880 Ft, Express Post Ponton: 1490 Ft. 20.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes szállítás.

Hogyan fizetek a Jateksziget vásárlásért?

Jateksziget elfogadja az utánvéttel történő fizetési módot: Ha ezt a fizetési módot választja, futárral vagy a PostaPoint segítségével fizethet a csomagért. Készpénzzel vagy hitelkártyával fizetheti a csomagdíjat a futárnál; online hitelkártyás fizetés: A következő kártyákkal fizethet: MasterCard, Visa, Electron: Ezeknél a kártyáknál a kibocsátó bank dönt arról, hogy engedélyezi-e a kártya online.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Jateksziget honlapját?

Igen. Az ügyfelek vásárlásának megkönnyítése érdekében a Jateksziget tagregisztrációs szolgáltatást nyújt. A legújabb Jateksziget Kuponok verzióját mindaddig megszerezheti, amíg e-mailben regisztrálja a Jateksziget honlapját, és lemondhatja ezt a szolgáltatást is.

Hogyan lehet online használni a Jateksziget kuponjaikat?

Az ügyfeleknek ki kell jelölniük a kiválasztott árukat, kattintaniuk kell a "Fizetés” gombra, és el kell jönniük a Jateksziget fizetési oldalára. Jelölje vagy kitöltse a választani kívánt Jateksziget Kuponkódok-ét(meg kell erősíteni a Kuponkódok-e összeegyezik-e a megrendelés felhasználási körével), majd válassza ki a fizetési módot, amellyel fizethet a megfelelő kedvezmény igénybevételésével.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Jateksziget-nál?

A Jateksziget érvényességi idejének ellenőrzéséhez kattintson a fiókjában található összes kupon megtekintésére a Jateksziget oldalán, és láthatja az egyes kuponok megfelelő tényleges felhasználási dátumát.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Jateksziget kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.