ekuponok.com
Főoldal Üzletek JátékBolt Kuponok

JátékBolt Kuponok és Kuponkódok 80% - December 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes JátékBolt kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for JátékBolt

  Hogyan kaphatom meg a JátékBolt által küldött csomagot?

  A megrendelés visszaigazolását követően a csomagot a futárszolgálat kézbesíti - ha időpontot szeretne egyeztetni, kérik, küldjön értesítést SMS-ben a futár telefonszámára. JátékBolt A magyarországi szállítási díj 1199 forint, ami egy csomag költsége, tehát érdemes egyszerre több terméket megrendelni. A nagy és nehéz termékek szállítási költsége a mérettől és a súlytól függően 1199 és 8 999 forint között mozog. A pontos szállítási költséget mindig előre feltüntetik a termék adatlapján, de akkor is látni fogja, ha a szállítási módot választja . A Pickup Pick Pack és a PostaPont vagy a JátékBolt üzletekbe is felkeresheti az árut.

  Hogyan fizethetek a JátékBolt -tól megrendelt termékekért?

  A megrendelés végén azonnal fizethet a megrendelt játékért. A Borgun garantálja a biztonságos fizetést. Használhatja MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron kártyákat és internetes használatra alkalmas hálózati kártyákat. Kártyaadatai mindig teljesen biztonságosak a Borgun fizetési szolgáltató fizetési oldalán. 128 bites SSL titkosítással JátékBolt online áruháza csak a tranzakció eredményeiről kap információkat. Használhatja az átutalást és az utánvétet is.

  Van JátékBolt-nak pontprogramja?

  Automatikusan kereshet Teo Tallér hűségpontokat, amikor vásárol a JátékBolt online áruházából. Kedvezményes hűségpontokat a vásárlás végén a pénztárnál válthat be: 1 Teo Tallér hűségpont = 1 Ft érték. Az így összegyűjtött Teo Tallér hűségpontok 120 napon belül felhasználhatók attól a naptól számítva, amikor a következő vásárlás beleszámít a megvásárolt termék teljes vételárába, a megvásárolt termék vételárának legfeljebb 10% -áig, értéke 5000 Ft. Minden megvásárolt 40 forintért egy Teo Tallér hűségpontokat szerezhet. Például: egy 8000 Ft összértékű termék 200 Teo Tallér egy hűségpontot ér, ami azt jelenti, hogy a vásárlás értékének 2,5% -át megszerezheti.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a JátékBolt honlapját?

  Igen. Szeretne többet megtudni a JátékBolt-ről? Ne hagyja ki a legfrissebb híreket, az új termékeket és más híreket, azonnal regisztrálja a JátékBolt weboldalát.

  Hogyan lehet online használni a JátékBolt kuponjaikat?

  A JátékBolt vásárlásákor felhasználhatók a megfelelő kuponok a fizetés során. A ekuponok.com honlapján keresztül is tudja érkezni a JátékBolt oldalára. Fizetéskor egyszerűen töltse ki a JátékBolt Kuponok-ét, amelyet használni szeretne a kedvezmény megszerzéséhez.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a JátékBolt-nál?

  A JátékBolt kuponja alján az érvényességi időszak látható, amelyet a lejárati dátum előtt lehet felhasználni. Néhány JátékBolt kuponának azonban nincs lejárati dátuma, és ezeket a kuponokat még a promóciós termékek teljesen eladása előtt fel lehet használni.

  További Akciók, mint JátékBolt Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Kapj Szerviz Terméket Legalacsonyabban 2000Ft-tól SKYNET COMPUTER Oldalon

  • Ajánlatok

   Kapj LEGO Juniors Terméket Csak 5,450Ft-ért Kockajáték Oldalon

   Minden Kockajáték Kupon Lejár 8-12-22
  • Ajánlatok

   Limitált Kiadású Shadow T-rex 24,99 Dollár

   Minden Schleich® Kupon Lejár 22-12-22
  • Ajánlatok

   Kapj Stabil Terméket Csak 10000Ft-ért EREXAN Oldalon

   Minden EREXAN Kupon Lejár 17-12-22
  • Ajánlatok

   Szerezz 21% Kedvezményt Az Első Rendelésedből A Clare Florist-nél

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb JátékBolt kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.