ekuponok.com

Jysk Kuponok és Kedvezmény Kódok - Június 2021

FAQ for Jysk

Hogyan fizetek a Jysk online megrendelésemért?

Jysk több fizetési módot is támogat. A rendelési folyamat során választhat, hogy hitelkártyával vagy utánvéttel fizet. Elfogadott kártyatípusok: Visa, MasterCard. Jysk online fizetési rendszerét az ssl biztonsági technológia titkosítja az Ön személyes adatainak védelme érdekében. Ha nem talál választ a kérdésére, írjon Jysk ügyfélszolgálatának.

Van árgarancia a Jysk termékre?

A Jysk számára az a fontos, hogy nyugodtan érezze magát a JYSK-lel a vásárlás előtt, közben és után. Ezért garantálják az összes termék árát. Ha terméket vásárol a Jysk webhelyen, és a terméket a vásárlástól számított 30 napon belül alacsonyabb áron találja meg, akkor a különbség pótlására ajándékutalványt állít ki. Az ajándékkártyákat minden magyarországi Jysk üzletben használhatja.

Mitől függ a Jysk online megrendeléseinek szállítási költsége?

Mérete és súlya szerint megrendelését a Jysk útján csomag vagy áru formájában kézbesítjük az Ön által megadott címre. Ha csomagról van szó, például ágytakarókról, törölközőkről, lepedőkről, a szállítási ár 799 Ft-nál kezdődik. Ha például teherszállításról van szó, ha matracokról, ágyakról és egyéb bútorokról van szó, akkor a minimális áruszállítás 5499 Ft, Budapesten és annak 50 km-es hatótávolságán belül. A legjobb szállítás az országban 6999 Ft.

A Jysk kínál ajándékkártyákat?

Jysk készítsen ajándékkártyákat havi 10 000 Ft értékben. A Jysk hírlevelével heti hírlevelünket, híreinket, legújabb nyereményjátékokat, inspiráló lakberendezési ötleteket és a legjobb ajánlatokat is megkapja. Havonta 10 000 Ft értékű Jysk ajándékkártyát vesznek fel az előfizetőtől. A hírlevél tartalmazza legújabb ajánlataikat, híreiket és katalógusaikat, valamint információkat tartalmaz az összes termék és nyereményjáték jelenlegi tevékenységéről.