ekuponok.com
Főoldal Üzletek Jysk akciók

Jysk akciók 60% - Szeptember 2022

FAQ for Jysk

Hogyan fizetek a Jysk online megrendelésemért?

Jysk több fizetési módot is támogat. A rendelési folyamat során választhat, hogy hitelkártyával vagy utánvéttel fizet. Elfogadott kártyatípusok: Visa, MasterCard. Jysk online fizetési rendszerét az ssl biztonsági technológia titkosítja az Ön személyes adatainak védelme érdekében. Ha nem talál választ a kérdésére, írjon Jysk ügyfélszolgálatának.

Van árgarancia a Jysk termékre?

A Jysk számára az a fontos, hogy nyugodtan érezze magát a JYSK-lel a vásárlás előtt, közben és után. Ezért garantálják az összes termék árát. Ha terméket vásárol a Jysk webhelyen, és a terméket a vásárlástól számított 30 napon belül alacsonyabb áron találja meg, akkor a különbség pótlására ajándékutalványt állít ki. Az ajándékkártyákat minden magyarországi Jysk üzletben használhatja.

Mitől függ a Jysk online megrendeléseinek szállítási költsége?

Mérete és súlya szerint megrendelését a Jysk útján csomag vagy áru formájában kézbesítjük az Ön által megadott címre. Ha csomagról van szó, például ágytakarókról, törölközőkről, lepedőkről, a szállítási ár 799 Ft-nál kezdődik. Ha például teherszállításról van szó, ha matracokról, ágyakról és egyéb bútorokról van szó, akkor a minimális áruszállítás 5499 Ft, Budapesten és annak 50 km-es hatótávolságán belül. A legjobb szállítás az országban 6999 Ft.

A Jysk kínál ajándékkártyákat?

Jysk készítsen ajándékkártyákat havi 10 000 Ft értékben. A Jysk hírlevelével heti hírlevelünket, híreinket, legújabb nyereményjátékokat, inspiráló lakberendezési ötleteket és a legjobb ajánlatokat is megkapja. Havonta 10 000 Ft értékű Jysk ajándékkártyát vesznek fel az előfizetőtől. A hírlevél tartalmazza legújabb ajánlataikat, híreiket és katalógusaikat, valamint információkat tartalmaz az összes termék és nyereményjáték jelenlegi tevékenységéről.

Hogyan fizethetek Jysk online áruházában?

A következő kártyatípusokkal fizethet vásárlásaiért Jysk online áruházában: Visa, MasterCard. A hitelkártya -védelem segíthet abban, hogy teljes visszatérítést kapjon hitelezőitől. A fizetések biztonságos és titkosított csatornákon keresztül történnek annak biztosítása érdekében, hogy illetéktelen harmadik felek ne férhessenek hozzá fizetési információihoz. A fizetést Jysk fizetési partnere biztosítja. A szállításkor vásárolt termékek utánvéttel is fizethet. A PayU hitel- vagy betéti kártyával történő fizetés a következő: a megrendelés megerősítése előtt a fizetés átirányításra kerül a PayU -ra.

Jysk mikor szállít?

Jysk csak termékeket szállít magyarországi otthonába. Jysk Megkülönböztethető: kisebb termékek csomagküldése-például: párnák, törölközők és lepedők; szállítás nagyobb termékekhez-például: matracok, ágyak és bútorok. Csomag (kis csomag): A csomagot a kézbesítő partner kézbesíti az első zárható ajtón, átlagosan 3-5 munkanapon belül. A Jysk rendszer által biztosított csomagponton keresztül kérheti megrendelése alacsonyabb költségű kézbesítését. Kérhet házhoz szállítást vagy bármely megadott címre. Átvétel az üzletmentes szállításban.

Milyen előnyökkel jár, ha feliratkozik Jysk hírlevelére?

Jysk havonta 10 000 Ft értékű ajándékkártyát készít. Jysk hírlevelén keresztül megkaphatja heti hírlevelét, híreit, aktuális nyereményjátékát, inspiráló lakberendezési ötleteit és a legjobb árakat. Havi 10 000 Ft értékű JYSK ajándékkártyát sorsolnak ki az előfizetőktől. Hírlevél, amely tartalmazza a legújabb ajánlataikat, híreiket és katalógusaikat, valamint a jelenlegi tevékenységükről szóló információkat a teljes termék- és nyereményjátékban.

Jysk elad ajándékutalványokat?

Ha a Jysk -tól vásárol ajándékkártyát, elfogadja az ajándékkártya feltételeit. A kártyát csak a kibocsátó országban használhatja. A kártya használható Jysk üzleteiben és online üzleteiben. Feltöltheti bármely más, a Jysk által elfogadott fizetési móddal. A kártya minimális értéke 4000 forint lehet.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Jysk honlapját?

Igen. Jysk tagságának előnyei vannak, nem szabad kihagynia. Csak az e-mail címére és néhány információra van szüksége, hogy a Jysk tagjává válhasson, élvezhesse a nagy kényelmet és segítsen boldogan vásárolni a Jysk üzletében.

Hogyan lehet online használni a Jysk kuponjaikat?

A fizetési oldalra történő belépéshez kattintson a Jysk oldalán található "Fizetés” gombra, illessze be a Jysk utalvány-ét a kijelölt helyre, majd kattintson az "Alkalmaz” gombra a zökkenőmentes fizetéshez.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Jysk-nál?

Általánosságban elmondható, hogy a Jysk minden kuponjának érvényességi ideje eltérő, ezért érdemes előre felhasználni. Néhány Jysk akciók csak bizonyos termékekre vonatkozik, de nincs megadva lejárati idő, ezért ezeket a Jysk akciók felhasználhatja az áruk elfogyása előtt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Jysk kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.