ekuponok.com
Főoldal Üzletek KávéBolt Kuponok

KávéBolt Kuponok és Kuponkódok 90% - Szeptember 2022

FAQ for KávéBolt

Milyen szállítási módot használ a KávéBolt?

Személyes átvétel: Munkaidő: hétfőtől péntekig 9: 00-12: 00, 12: 30-15: 00. Más időpontban foglalás szükséges. Rendelés azonnali banki átutalással, online hitelkártyás fizetéssel vagy készpénzfizetéssel a helyszínen. Megkapása után a hitelkártya nem használható fizetésre. A GLS csomagpontjainál felszámított díjak: 10 000 Ft alatti megrendelések: 1090 Ft díj. Utánvét díja 350 Ft. Ha a megrendelés meghaladja a 20 000 Ft-ot, a szállítási költséget KávéBolt viseli. A maximális szállítható súly 20 kg. Háztól házig szállítási költség (teljes ár): 10 000 Ft alatti megrendelések: 1290 Ft, 10 000-20 000 Ft: 1090 Ft, ha a megrendelés meghaladja a 20 000 Ft-ot, a fuvardíjat a KávéBolt viseli.

KávéBolt fogad-e online hitelkártyás fizetést?

KávéBolt webhelye a Barion elektronikus fizetési szolgáltatását használja, amely lehetővé teszi, hogy hitelkártyákat vagy előre befizetett egyenlegeket használjon online áruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy kényelmesen és biztonságosan tudjon fizetni ismerőseinek. A hitelkártyás fizetéshez regisztráció nem szükséges, csak írja be a hitelkártya számát, a lejárati dátumot és a CVC kódot, valamint egy érvényes e-mail címet a hátoldalán. Használhatja MasterCard vagy Maestro hitelkártyáját, Visa vagy Electron hitelkártyáját, American Express hitelkártyáját.

Hogyan lehet felhasználni KávéBolt hűségpontjait?

Hűségpontok gyűjthetők a KávéBolt online áruházában történő vásárláskor, amelyek kuponokká alakíthatók és felhasználhatók a későbbi vásárlásokhoz. Minden terméknél a termékoldal megmutatja, hogy hány termék hűségpontot lehet megszerezni a termék megvásárlásával és annak értékével. A promóciós termékekért nem lehet hűségpontokat gyűjteni. A HITELPONTOK menü tartalmazza az egyes rendelésekhez gyűjtött pontokat, a KUPONOK menü pedig az átváltás után megjeleníti az elérhető és használt kuponokat. A felhasználható mennyiség 1, a felhasználható mennyiség pedig 0. A törzsutas program program kuponja 5000 Ft feletti kosár értékre használható fel.

E-mail címmel kell regisztrálnom a KávéBolt honlapját?

Igen. Szeretne többet megtudni a KávéBolt-ről? Ne hagyja ki a legfrissebb híreket, az új termékeket és más híreket, azonnal regisztrálja a KávéBolt weboldalát.

Hogyan lehet online használni a KávéBolt kuponjaikat?

Amikor a vásárolt összeg vagy a termék megfelel a KávéBolt Akciók-e használatának feltételeinek, a KávéBolt támogatja Önt, hogy fizetéskor közvetlenül kitöltse a KávéBolt Akciók-ét, hogy a kedvezmény a megrendelésére vonatkozzon.

Mennyi ideig érvényes a kupon a KávéBolt-nál?

Nem minden szelvénynek van hosszú érvényességi ideje, ezért meg kell erősítenie a kupon érvényességi idejét a kavebolt.net-on. Ha az érvényességi időn belül a KávéBolt -ra költ, akkor megkapja a megfelelő kedvezményt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb KávéBolt kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.