ekuponok.com
Főoldal Üzletek Könyvtündér Kuponok

Könyvtündér Kuponok és Kuponkódok 90% - Január 2023

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Könyvtündér kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Könyvtündér

  Hogyan lehet fizetni Könyvtündér-ban?

  Könyvtündér online áruháza a CIB Bank által biztosított biztonságos hitelkártyás fizetési megoldást kínálja az ügyfeleknek. VISA és Mastercard kártyákkal fogadnak dombornyomott kártyákat. Néhány VISA Electron, V Pay kártya is használható. Természetesen választhat utánvéttel is, vagy átveheti a Könyvtündér üzletben, hogy készpénzzel vagy hitelkártyával fizessen.

  A Könyvtündér ingyenes szállítást biztosít?

  Személyes átvétel céljából felkeresheti Könyvtündér üzletét. Az ország több mint 2500 postája közül kiválaszthatja a legközelebbi postahivatalt, ahol átveheti megrendelését. Országszerte a megrendelt termékeket 128 MOL benzinkútnál lehet átvenni. Megrendeléskor megadhatja azt a MOL benzinkutat, ahová át szeretné venni a csomagot. Házhoz szállítás esetén a megrendelés 0-6999Ft, a fuvardíj pedig 990Ft. 7000-19 999 Ft szállítási díj 790 Ft. 20 000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes.

  Van pontgyűjtési program a Könyvtündér-ban?

  A Könyvtündér pontjai az egyes termékek forintértékén alapulnak, amelyet az ügyfél a Tóthágas Plusz Kft által a személyes átvétel időszakában kiállított készpénzzel, hitelkártyával vagy ajándékutalvánnyal fizet. A termék által megszerzett pontokat mindig a termék által fizetendő ár határozza meg. Minden 100 forintért, a megvásárolt termék magyar forintban meghatározott egységárában 10 pont jár, és a csereérték valójában 1 forint. Ha az alkatrész kevesebb, mint 100 Ft, akkor felfelé kerekíti. (Ezért ha a termék forintban meghatározott értéke 2 999 forint, akkor a termék 290 pontot kap.)

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Könyvtündér honlapját?

  Igen. Könyvtündér annak érdekében, hogy jobb vásárlási élményt és szolgáltatást nyújtson az ügyfeleknek, kifejezetten bevezeti a tagok előnyeit. A tagok kizárólagos előnyeinek megszerzéséhez regisztrálhat Könyvtündér tagként az e-mail címével.

  Hogyan lehet online használni a Könyvtündér kuponjaikat?

  Az ügyfeleknek először ki kell választaniuk azt a Könyvtündér Akciók-ét, amely a legtöbb engedményhez juthat rendeléseikhez, majd ezeket a fizetési során pontosan kitöltve az előnyöket maximalizálják. Természetesen a Könyvtündér további Kuponok -vel várja Önt, hogy felfedezze a ekuponok.com oldalán.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Könyvtündér-nál?

  Minden kuponnál a Könyvtündér meghatározza a megfelelő lejárati dátumot. Az érvényességi idő alatt a kupon segítségével élvezheti a megfelelő kedvezményeket és előnyöket a Könyvtündér-nál. Győződjön meg arról, hogy a felhasználás ideje alatt nem mondja le a megrendelést a konyvtunder.hu-on. Ha lemondja a megrendelést, akkor a Akciók használata érvénytelen lesz, vagy visszaküldik a kártyacsomagját.

  További Akciók, mint Könyvtündér Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Bravissima 10% Kedvezmény A Teljes Vásárlásra

   Minden Bravissima Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   Szerezz Kosár Terméket 20.000Ft-tól Picoshop Oldalon

   Minden Picoshop Kupon Lejár 10-2-23
  • Ajánlatok

   Kapj Adidas SLIM JACKET Női Kabát Fekete HM2612 Terméket Csak 1000Ft-ért Sportnetwork Oldalon

  • Ajánlatok

   20% Kedvezmény A Vásárlásnál Journey Discovery Parliament 10ml Aroma Termékekre

  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 20%-t Mazda Gumiszőnyegek Termékekre Alkatrész Outlet Oldalon

  • Ajánlatok

   Borvar - Akció Klubtagoknak - 80% Kedvezmény - Ingyenes Szállítással

   Minden Borvar Kupon Lejár 31-12-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Könyvtündér kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.