ekuponok.com
Főoldal Üzletek Könyvtündér

Könyvtündér Kuponok és Akciók - Június 2021

Vásárlási tippek

Hogyan lehet fizetni Könyvtündér-ban?
Könyvtündér online áruháza a CIB Bank által biztosított biztonságos hitelkártyás fizetési megoldást kínálja az ügyfeleknek. VISA és Mastercard kártyákkal fogadnak dombornyomott kártyákat. Néhány VISA Electron, V Pay kártya is használható. Természetesen választhat utánvéttel is, vagy átveheti a Könyvtündér üzletben, hogy készpénzzel vagy hitelkártyával fizessen.
A Könyvtündér ingyenes szállítást biztosít?
Személyes átvétel céljából felkeresheti Könyvtündér üzletét. Az ország több mint 2500 postája közül kiválaszthatja a legközelebbi postahivatalt, ahol átveheti megrendelését. Országszerte a megrendelt termékeket 128 MOL benzinkútnál lehet átvenni. Megrendeléskor megadhatja azt a MOL benzinkutat, ahová át szeretné venni a csomagot. Házhoz szállítás esetén a megrendelés 0-6999Ft, a fuvardíj pedig 990Ft. 7000-19 999 Ft szállítási díj 790 Ft. 20 000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes.
Van pontgyűjtési program a Könyvtündér-ban?
A Könyvtündér pontjai az egyes termékek forintértékén alapulnak, amelyet az ügyfél a Tóthágas Plusz Kft által a személyes átvétel időszakában kiállított készpénzzel, hitelkártyával vagy ajándékutalvánnyal fizet. A termék által megszerzett pontokat mindig a termék által fizetendő ár határozza meg. Minden 100 forintért, a megvásárolt termék magyar forintban meghatározott egységárában 10 pont jár, és a csereérték valójában 1 forint. Ha az alkatrész kevesebb, mint 100 Ft, akkor felfelé kerekíti. (Ezért ha a termék forintban meghatározott értéke 2 999 forint, akkor a termék 290 pontot kap.)