ekuponok.com
Főoldal Üzletek KAMODY kupon

KAMODY Kedvezmények 60% - Augusztus 2022

FAQ for KAMODY

KAMODY elfogadja a személyes átvételt?

A megrendeléseket a cseh központból szállítják. A kis csomagok átfutási ideje 2-3 munkanap, a nagyobb raklapos termékek esetében általában 5-7 munkanap. Sajnos személyes átvételre nincs lehetőség. KAMODY csak a szállításokat kezeli. A szállítási idő a futárszolgálattól függően változik, a GLS két munkanap, a Dachser és a Gebrüder Weiss öt munkanap, és raklapon szállítják az árut. A legtöbb futárcégnek már van terminálja, így a készpénzes kártyás fizetés is megoldott.

KAMODY milyen hitelkártyákat fogad el?

KAMODY elfogad MasterCard, Visa, Visa electron és Maestro kártyákat. Ha törölni szeretné a rendelést, kitöltheti a kérdőívet. Ha szeretné megoldani a vásárolt termékekkel kapcsolatos panaszokat, a KAMODY azt javasolja, hogy lépjen kapcsolatba közvetlenül a szervizzel a leggyorsabb megoldás érdekében. A tömegközlekedés nem nyújt szolgáltatásokat. Nagyméretű termékek esetében a garancia időtartama alatt az egész országban ingyenes háztól-házig javítást végeznek. Ha nem, akkor megszervezik a szállítást.

E-mail címmel kell regisztrálnom a KAMODY honlapját?

Igen. Annak érdekében, hogy az ügyfelek jobb felhasználói élményt nyújthassanak, a KAMODY különleges előnyöket hoz létre a tagok számára. Regisztrálnia kell a kamody.hu honlapján, hogy kényelmesen és gyorsan élvezhesse a KAMODY legújabb kuponkód -ját.

Hogyan lehet online használni a KAMODY kuponjaikat?

A KAMODY vásárlásákor felhasználható a megfelelő kupon a fizetés során. Ellenőrizze a személyes honlapját, és kattintson a saját kuponjaimra a meglévő KAMODY kuponok megtekintéséhez. Minden KAMODY kupon-e használatának feltételei vannak. Ha a feltételek teljesülnek, akkor felhasználhatók a KAMODY kupon-e.

Mennyi ideig érvényes a kupon a KAMODY-nál?

KAMODY kuponkód használati szabályai előírják a pontosan használható időtartományt, és az egyes kuponok használati ideje nem feltétlenül egyezik meg. A rendelési igény és az áruházi kedvezményrendszer szerint a KAMODY kuponkód használati ideje változó.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb KAMODY kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.