ekuponok.com
Főoldal Üzletek Kangaboo kupon

Kangaboo kupon és Kuponkódok 84% - Augusztus 2022

FAQ for Kangaboo

Ingyenes szállítást kínál a Kangaboo?

A házhoz szállítás díja Magyarországon 1090 Ft. Ha a vásárlás összege meghaladja a 15 000 Ft-ot, a házhoz szállítás Magyarországon ingyenes. Bútorok vagy egyéb nagyméretű termékek (pl. babakocsi, autóülés, utazóágy, etetőszék, elektromos autó stb.) vásárlásakor a házhozszállítás díja külön kerül meghatározásra. kérik, forduljon a Kangaboo képviselőjéhez! Webáruházban házhoz szállított termékek rendelése esetén bankkártyát és utánvétes fizetést is igénybe vehet. Utánvét díja 240 Ft.

Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre Kangaboo-ben?

A Kangaboo számos fizetési módot kínál Önnek, használhat hitelkártyát a fizetéshez, különféle típusú hitelkártyákat fogad el, használhatja a MasterCard, PayPal, Visa, Visa electron kártyákat. Személyes adatait biztonsági technológiával titkosítják, amely megfelel az iparági szabványoknak. Ha az áru átvétele után kíván fizetni, akkor az utánvét díja 240 Ft.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Kangaboo honlapját?

Igen. Regisztráció után a Kangaboo tagjává válhat, és exkluzív ajánlatokat élvezhet. További információt a kangaboo.huről elküldik a postaládájába, így többet tudhat meg a Kangaboo-ről.

Hogyan lehet online használni a Kangaboo kuponjaikat?

A kuponok használatához a Kangaboo vásárlásákor a következőket kell tennie: tegyen új terméket a bevásárlókosárba, és kattintson a megrendelés leadására. Jelentkezzen be a Kangaboo fiókba a részletek megadásával, vagy hozzon létre egy új fiókot, majd kattintson a fizetés folytatása gombra. A felsorolt ​​tételek alatt egy ablak ugrik fel, amely "Kupon hozzáadása" feliratú; ellenőrizze a Kangaboo által kiválasztott kupont, majd automatikusan visszatér a fizetés oldalra, és meglátja a tényleges kifizetési összeg csökkentését.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Kangaboo-nál?

Ha tudni szeretné a Kangaboo Akciók konkrét használati idejét, akkor ellenőrizheti a Akciók -nak megfelelő utasításoldalt. Általában ezen az oldalon világos időbeli utasítások és használati szabályok találhatók. Miután megérti, nyugodtan élvezheti a Kangaboo Akciók -et.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Kangaboo kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.