ekuponok.com
Főoldal Üzletek Kephaz Kuponok

Kephaz Kedvezmények 55% - Szeptember 2022

FAQ for Kephaz

Ingyenes szállítást kínál a Kephaz?

A megrendelései kiszállítása a GLS Futárszolgálaton keresztül történik, ha a rendelésed összege nem éri el a 8000 Ft-ot, a szállítási díj 1490 Ft, a szállítási díj pedig a csomagpontig 790 Ft, ha a rendelés értéke meghaladja a 8000 Ft-ot Ft Forint, akkor ingyenes kiszállítást kaphat a Kephaz-től.

Milyen garanciákat kínál a Kephaz?

Ha két héten belül megtalálja ugyanazt a terméket egy másik online áruházban a Kephaz weboldalán kínáltnál alacsonyabb áron, a Kephaz garantálja, hogy versenyképes áron 10% kedvezményt ad. A termékek kiszállítása 7-10 munkanapon belül történik. Ígérik, hogy 30 napon belül kicserélik a megvásárolt képet vagy visszavásárolják a terméket – a vásárló az átvételtől számított 30 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól.

Milyen fizetési módokat fogad el Kephaz?

A Kephaz 4 fizetési módot kínál, fizethet hitelkártyával, PayPal-lal vagy banki átutalással. Ha további részleteket szeretne megtudni az átutalásról, látogasson el Kephaz webhelyére. Az utánvétes fizetési mód azt jelenti, hogy a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával fizet, ennek a fizetési módnak a kezelési költsége 590 Ft.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Kephaz honlapját?

Igen. Szeretne többet megtudni a Kephaz-ről? Ne hagyja ki a legfrissebb híreket, az új termékeket és más híreket, azonnal regisztrálja a Kephaz weboldalát.

Hogyan lehet online használni a Kephaz kuponjaikat?

Az ügyfelek megnyugodhatnak, hogy a Kephaz oldalon vásárolnak, mert a Kephaz Akciók-ének használatának módja nagyon egyszerű. Miután kiválasztotta a tetsző terméket, a befizetéskor mutassa meg a megfelelő Kephaz Akciók-ét, és az Ön által igénybe vehető kedvezmény megjelenik a fizetési oldalon.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Kephaz-nál?

Ha tudni szeretné a Kephaz Akciók konkrét használati idejét, akkor ellenőrizheti a Akciók -nak megfelelő utasításoldalt. Általában ezen az oldalon világos időbeli utasítások és használati szabályok találhatók. Miután megérti, nyugodtan élvezheti a Kephaz Akciók -et.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Kephaz kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.