ekuponok.com

Kiehls kupon és kuponkódok 25% - Január 2022

FAQ for Kiehls

E-mail címmel kell regisztrálnom a Kiehls honlapját?

Igen. Az egyes új termékeit és új ajánlatait időben a tag postaládájába juttatják, így mindaddig, amíg a Kiehls tagjává válik, élvezheti ezt a kiváltságot. Ezenkívül a legfrissebb Kiehls akciók-t megkapja is.

Hogyan lehet online használni a Kiehls kuponjaikat?

A kuponok használatához a Kiehls vásárlásákor a következőket kell tennie: tegyen új terméket a bevásárlókosárba, és kattintson a megrendelés leadására. Jelentkezzen be a Kiehls fiókba a részletek megadásával, vagy hozzon létre egy új fiókot, majd kattintson a fizetés folytatása gombra. A felsorolt ​​tételek alatt egy ablak ugrik fel, amely "Kupon hozzáadása" feliratú; ellenőrizze a Kiehls által kiválasztott kupont, majd automatikusan visszatér a fizetés oldalra, és meglátja a tényleges kifizetési összeg csökkentését.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Kiehls-nál?

Ha a Kiehls kuponkódok lejárt, a megfelelő ajánlat már nem lesz elérhető. Ezután ellenőriznie kell, hogy a Kiehls kuponkódok a tényleges használati időn belül van-e, és ne hagyja ki a lehetőséget, hogy további kedvezményeket kapjon.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Kiehls kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.