ekuponok.com

Kifli Akciók 60% - Május 2022

FAQ for Kifli

Hová szállít a Kifli?

Kifli kor√°bban szolg√°ltat√°sokat ny√ļjtott Budapest k√∂zigazgat√°s√°ban. Budapesten k√≠v√ľl sz√°ll√≠tott√°k ŇĎket Dunaharaszti, Szigetszentmikl√≥s, Hal√°sztelek, G√∂d√∂llŇĎ, Veresegyh√°za, Szada, Pom√°z, Nagykov√°cs, Budakeszi, Biatorb√°gy, PilisborosjenŇĎ, DunogyodakŇĎ, Ke√ĪogyodakŇĎ, G√∂d√∂llŇĎ, G√∂d√∂√∂d√∂llŇĎ, Remt, G√∂d√∂llŇĎ P√©cel. 2021. j√ļlius 1 -j√©tŇĎl szolg√°ltat√°si ter√ľlet√ľk kiterjed a Velens -t√≥ k√∂rnyezŇĎ ter√ľleteire is: Velence, Agade, Gardoni, Kapolnasneck, Sucorro. Egys√©ges k√©relem az expressz sz√°ll√≠t√°s√©rt 1 990 forint√©rt (a megrendel√©s √©rt√©k√©tŇĎl f√ľggetlen√ľl).

Hogyan fizethetek a Kifli-ben?

A v√°s√°rl√°s√©rt a Kifli onlineboltban fizethet hitelk√°rty√°val √©s k√©szp√©nzzel. A sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g a kos√°r √©rt√©k√©tŇĎl √©s a rendel√©s d√°tum√°t√≥l f√ľgg. 2016. m√°jus 16-t√≥l a lemond√°sig a k√∂vetkezŇĎ d√≠jak √©s d√≠jak √©rv√©nyesek Budapesten: 5000 Ft-ha a megrendel√©s 10.000 Ft: 499-Ft-899 Ft, 10.001-14.999 Ft Rendel√©s: 399 -599 Ft, t√∂bb mint 14 999 Ft Ingyenes, √©s a felhaszn√°l√≥k megtal√°lhatj√°k a weboldalon a sz√°ll√≠t√°si idŇĎz√≥n√°ban fizetendŇĎ szolg√°ltat√°si d√≠j pontos √∂sszeg√©t.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Kifli honlapját?

Igen. Kifli annak √©rdek√©ben, hogy jobb v√°s√°rl√°si √©lm√©nyt √©s szolg√°ltat√°st ny√ļjtson az √ľgyfeleknek, kifejezetten bevezeti a tagok elŇĎnyeit. Az e-mail c√≠mmel t√∂rt√©nŇĎ regisztr√°ci√≥ a legegyszerŇĪbb m√≥dszer a Kifli tagj√°v√° v√°lni.

Hogyan lehet online haszn√°lni a Kifli kuponjaikat?

A kuponok haszn√°lat√°nak l√©p√©sei a Kifli v√°s√°rl√°s√°kor: ElsŇĎ l√©p√©s, jelentkezzen be vagy hozzon l√©tre egy fi√≥kot a kifli.hu webhely√©n. M√°sodik l√©p√©s, v√°lassza ki a term√©keket; Harmadik l√©p√©s: v√°lassza ki a term√©keket √©s a megfelelŇĎ el√©rhetŇĎ kuponokat, azt√°n a fizet√©s befejezŇĎdik.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Kifli-nál?

Ne hagyja ki a Kifli kupon-√©t, egyszerŇĪen megismerheti a Kifli Akci√≥k t√©nyleges haszn√°lati idej√©t. A kuponoldalon tudjon meg t√∂bbet ezekrŇĎl a Kifli Akci√≥k-r√≥l, √©s k√ľl√∂nb√∂zŇĎ kedvezm√©nyeket √©lvezhet.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb Kifli kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.