ekuponok.com

Kiwi kedvezmények 71% - Május 2022

FAQ for Kiwi

Mi a Kiwi visszatérítési irányelve?

Normális körülmények között a Kiwi csak a viteldíj típusát téríti meg. A konkrét opciók attól függően változnak, hogy a fuvarozó lemondta-e az útvonalat, vagy Ön önként lemondta-e. Ha önként lemond, és a szokásos lemondási szabályzat érvényes, akkor visszatérítenek. Ha a fuvarozó lemondja az útvonalat, akkor dönthet úgy, hogy visszatérítést kér a fuvarozótól, vagy a Kiwi segítségével garantálja, hogy a Kiwi visszatérít Önnek. Ha megrendelése továbbra is érvényes, és nem kaptak lemondási értesítést a szállítótól, lemondhatja az útvonalat 48 órával az eredeti útvonal indulási időpontja előtt. Ha egy héttel az indulás előtt lefoglalt és vásárolt egy Flexi csomagot, lemondhat 4 órával az indulás előtt. Visszatérítése attól függ, hogy milyen viteldíjat választott a foglaláskor. A visszaigazolás összegét a megerősítés előtt látja.

Milyen előnyökkel jár a Kiwi alkalmazás letöltése?

Használja Kiwi mobilalkalmazását, hogy jobban élvezhesse Kiwi szolgáltatásait. Töltse le mobilalkalmazásukat, és egy kattintással hajtsa végre a következő utat. Ezzel a mobilalkalmazással könnyedén beszerezhet rejtett funkciókat és különleges ajánlatokat. Például letölthet beszállókártyákat, exkluzív árajánlatokat és árakat, egy kattintásos foglalásokat és utazási értesítéseket kaphat.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Kiwi honlapját?

Igen. A Kiwi minden vásárlásának kielégítése érdekében regisztrálhat tagként az e-mail címével. A Kiwi nagy jelentőséget tulajdonít a tagok érzéseinek, és e-mailben elküldi a legfrissebb Kiwi kupon-t is.

Hogyan lehet online használni a Kiwi kuponjaikat?

A Kiwi vásárlásákor felhasználható a megfelelő kupon a fizetés során. Ellenőrizze a személyes honlapját, és kattintson a saját kuponjaimra a meglévő Kiwi kuponok megtekintéséhez. Minden Kiwi kupon-e használatának feltételei vannak. Ha a feltételek teljesülnek, akkor felhasználhatók a Kiwi kupon-e.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Kiwi-nál?

Ha ismernie kell minden Kiwi tényleges felhasználási dátumát, az egyes kuponok alján ellenőrizheti a megfelelő kupon érvényességi idejét. A Kiwi sokféle akciók -t kínál az ügyfelek számára, hogy igényeik szerint választhassanak.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Kiwi kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.