ekuponok.com
Főoldal Üzletek KockaÁruház

KockaÁruház Kedvezmények 50% - Január 2022

FAQ for KockaÁruház

Milyen szállítási módok vannak KockaÁruház-ban?

Látogassa meg a bólyi irodát: A KockaÁruház cég bólyi irodájában csak kedden és csütörtökön 15:00 és 17:00 óra között veheti át az előrendelt termékeket. Mail: Küldje el Önnek a megrendelt csomagot a Magyar Posta logisztikai szolgáltatásán keresztül. Ha a kézbesítéskor nincs otthon, a postás értesítést hagy a csomag megérkezéséről. Használjon GLS expressz szolgáltatást / csomagpontot: Használja a GLS expressz szolgáltatást a megrendelt csomag eljuttatásához. A futárcég e-mailben és SMS-ben küld értesítést a szállításról a regisztrációban megadott címre és mobiltelefonra.

Hogyan tudok fizetni KockaÁruház-ban?

A KockaÁruház három fizetési lehetőséget kínál önnek. Ezek banki átutalás, utánvét és hitelkártyás fizetés. A hitelkártyás fizetés a simplepay rendszeren keresztül történik, ami nagyon biztonságos és gyors, és személyes adatait senkinek nem küldik el. Számos kártyát támogat, például MasterCard, Visa, Maestro.

E-mail címmel kell regisztrálnom a KockaÁruház honlapját?

Igen. Ha regisztrál e-mail címmel a kockaaruhaz.hu oldalát, többet tudhat meg a KockaÁruház-ről, a KockaÁruház legújabb ajánlatairól, promócióiról és időzített kedvezményeiről, hogy ne maradjon le a KockaÁruház ajánlatairól, amivel nagymértékben megtakarítják a fogyasztási költségeket.

Hogyan lehet online használni a KockaÁruház kuponjaikat?

Amikor a vásárolt összeg vagy a termék megfelel a KockaÁruház Akciók-e használatának feltételeinek, a KockaÁruház támogatja Önt, hogy fizetéskor közvetlenül kitöltse a KockaÁruház Akciók-ét, hogy a kedvezmény a megrendelésére vonatkozzon.

Mennyi ideig érvényes a kupon a KockaÁruház-nál?

A KockaÁruház Akciók időhatárai eltérőek. A Akciók hatásának maximalizálása érdekében ismernie kell a KockaÁruház Akciók használati idejét, hogy minden alkalommal, amikor KockaÁruház -ben tölt, sok kedvezményt kaphat.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb KockaÁruház kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.