ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Kockashop Kuponok

Kockashop Kuponkódok 65% - Március 2023

HIRDET√ČS

 • Alkalmazza az √∂sszes Kockashop k√≥dot fizet√©skor egyetlen kattint√°ssal.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  EllenŇĎrz√∂tt

 • FAQ for Kockashop

  Van parkol√≥ Kockashop √ľzlete k√∂r√ľl?

  A bev√°s√°rl√≥k√∂zpont parkol√°si lehetŇĎs√©gei nem t√ļl j√≥k, ez√©rt a Kockashop azt javasolja, hogy az √≥voda melletti r√©gi boltban, vagy k√∂zvetlen√ľl az √≥vod√°val szemben a T√©t√©nyi √ļt T√©t√©nyi √ļt 65. sz√°m alatt parkoljon. A parkol√°s mindk√©t helyen ingyenes. A Kockashop LEGO¬ģ √ľzlet√©t a Kelenf√∂ld belv√°ros√°ban tal√°lhat√≥ √©p√ľlet elsŇĎ emelet√©n tal√°lja meg! A bej√°rat k√∂zvetlen√ľl az Etele √ļti l√©pcsŇĎ tetej√©rŇĎl ny√≠lik!

  Mi a Kockashop hŇĪs√©grendszer√©nek haszna?

  A pontokat k√ľl√∂nb√∂zŇĎ m√≥don gyŇĪjtheti a Kockashop online √°ruh√°z√°ban √©s √°ruh√°z√°ban, √©s a j√∂vŇĎben k√∂nnyen megv√°s√°rolhatja az √°ltaluk forgalmazott term√©keket. A pontgyŇĪjt√©snek t√∂bbf√©le m√≥dja van. Miut√°n regisztr√°lt a Kockashop webhely√©re, iratkozzon fel a h√≠rlevel√ľkre, tetszik vagy ossza meg b√°rmelyik oldalukat (Facebook-fi√≥kkal kell rendelkeznie), vagy ha sz√ľlet√©snapod is van, pontokat adnak neked. Minden √©p√≠t√©si napl√≥ pontokat fog keresni, term√©szetesen pontokat adunk az online v√°s√°rl√°sokhoz is! 1 pont = 1 Ft, k√∂nnyen kezelhetŇĎ. Term√©szetesen a pontrendszert csak a bejelentkez√©s ut√°n lehet haszn√°lni. A pontokat 1 √©vig lehet haszn√°lni.

  Szem√©lyesen √°tvehetem az √°rukat Kockashop √ľzlet√©ben?

  A Kockashop √ľzlet nyitvatart√°si idej√©n szem√©lyesen veheti √°t Budapesten, a Kelenf√∂ld belv√°ros√°hoz k√∂zeli 11. ker√ľletben! H√°zhoz sz√°ll√≠t√°s: Expressz Nr. 1 Express: 1090Ft (1-2 munkanap a sz√°ll√≠t√°shoz); DPD Express: 1350Ft (1-2 munkanap a sz√°ll√≠t√°shoz); GLS Express: 1290Ft (1-2 munkanap a k√©zbes√≠t√©shez); Postai lev√©l : 630 Ft (5-6 munkanapon bel√ľl lesz√°ll√≠tva). Foxpost csomagg√©p: 850 Ft (1-2 munkanap sz√°ll√≠t√°s eset√©n); Postahely: 990Ft (1-3 munkanap sz√°ll√≠t√°s eset√©n); GLS csomagol√°si pont: 1150Ft (1-2 munkanap sz√°ll√≠t√°s eset√©n); PickPack pont: 990Ft (3-5 munkanap a sz√°ll√≠t√°shoz), az ut√°nv√©t k√∂lts√©ge 390 Ft, ugyanez igaz a hitelk√°rty√°s fizet√©sre is.

  A Kockashop elfogad banki √°tutal√°sokat?

  Ha az √°tutal√°s elŇĎre meg van adva, ha fel szeretn√© gyors√≠tani a megrendel√©s elŇĎk√©sz√≠t√©s√©t, k√©rik, k√ľldje el az √°tutal√°s visszaigazol√°s√°t PDF form√°tumban a Kockashop postal√°d√°j√°ba. Term√©szetesen online is fizethet hitelk√°rty√°val, p√©ld√°ul MasterCard, Visa, Visa Electron √©s Maestro. Vagy ut√°nv√©ttel t√∂rt√©nŇĎ fizet√©s a k√©szp√©nz haszn√°lata.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Kockashop honlapját?

  Igen. Az √ľgyfelek e-mailben regisztr√°lhatj√°k a kockashop.hu fi√≥kj√°t. Ez seg√≠thet az √ľgyfeleknek a leg√ļjabb Kockashop Kuponk√≥dok szerez√©s√©ben. Az regisztr√°ci√≥s fel√ľlet √°ltal√°ban a kockashop.hu kezdŇĎlap alj√°n tal√°lhat√≥, √©s b√°rmikor leiratkozhat errŇĎl a szolg√°ltat√°sr√≥l.

  Hogyan lehet online haszn√°lni a Kockashop kuponjaikat?

  A lej√°rati d√°tumon bel√ľli Kockashop Akci√≥k-e felhaszn√°lhat√≥ a fizet√©shez. A Kockashop weboldal√°n rendelkezik a Akci√≥k-e ellenŇĎriz√©s√©vel vagy kit√∂lt√©s√©vel foglalkoz√≥ oldallal, de az √ľgyfeleknek biztos√≠taniuk kell, hogy f√ľggŇĎben l√©vŇĎ fizet√©si megb√≠z√°suk megfeleljen a haszn√°latra vonatkoz√≥ k√∂vetelm√©nyeknek a Kockashop-n√°l.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Kockashop-nál?

  A Kockashop Akci√≥k idŇĎhat√°rai elt√©rŇĎek. A Akci√≥k hat√°s√°nak maximaliz√°l√°sa √©rdek√©ben ismernie kell a Kockashop Akci√≥k haszn√°lati idej√©t, hogy minden alkalommal, amikor Kockashop -ben t√∂lt, sok kedvezm√©nyt kaphat.

  További Akciók, mint Kockashop Kedvezmény Kódok

  • Aj√°nlatok

   Eugenius Tickets £25-tól

  • Aj√°nlatok

   Akár 35% Kedvezmény Barlang Apartmanok & Barlang Szobák Termékekre

   Minden SIROCAVE Kupon Lej√°r 27-3-23
  • Aj√°nlatok

   Spórolj Akár 30%-t Prémium Személyre Szabható Kutyahám Termékekre DROP Oldalon

   Minden DROP Kupon Lej√°r 7-4-23
  • Aj√°nlatok

   Gold Art Apartmanok 120 Dollártól

   Minden Air Arabia Kupon Lej√°r 10-4-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

  Szerezze meg a legjobb Kockashop kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.

  A ekuponok.com cookie-kat haszn√°l annak √©rdek√©ben, hogy a legjobb √©lm√©nyt ny√ļjthassuk webhely√ľnk√∂n. Ha folytatja, a ekuponok.com felt√©telezi, hogy elfogadja a cookie-kra vonatkoz√≥ szab√°lyzatunkat. Olvass tov√°bb