ekuponok.com
Főoldal Üzletek Konyhaluxnet Kuponok

Konyhaluxnet Kedvezmények 65% - Szeptember 2022

FAQ for Konyhaluxnet

Hogyan szállítja a Konyhaluxnet az ügyfelek megrendeléseit?

Maradj otthon! Konyhaluxnet Szállítsa le megrendelését! Vedd át a megrendelt termékeket otthonod kényelméből! A Konyhaluxnet 30 kg készletet szállít 2-5 munkanapon belül. A szállítás Magyarország egész területén, hétköznapokon 8 és 16 óra között, szerződéses expressz szolgáltatások vagy saját teherautók segítségével történik. A háztartási cikkek szállítása magában foglalja az eszközök szállítását az épületekbe, lakásokba, házakba, a csomagolóanyagok kicsomagolását és eltávolítását is.

Milyen fizetési módokat választhatok, amikor a Konyhaluxnet-ban vásárolok?

Az utánvét módjának kiválasztásakor a csomag kézhezvétele után a számla alapján kell elszámolnia a szállítóval a megrendelés teljes értékét. Átutalás esetén, miután jóváírták a Konyhaluxnet számlára utalt összeget, elküldik telefonon a megrendelt terméket, vagy Ön átveheti az üzletükben. A boltban készpénzzel és hitelkártyával is fizethet.

Garancia van-e Konyhaluxnet termékeire?

Konyhaluxnet online áruházában csak olyan termékeket árulnak, amelyek megfelelnek a hatályos magyar jótállási szabályoknak. Minden termékvásárlását magyar márkaképviselők végzik. Az általuk forgalmazott termékekre a garanciát a gyártó magyar importőre biztosítja. Így élvezheti a szolgáltatási háttér és a terméktámogatás biztonságát. Csak ez a fajta garancia garantálja a berendezés szakszerű javítását a lehető leghamarabb, vagy ha a szakszerviz úgy dönt, hogy újra cserélhetők! Minden általuk forgalmazott új termékhez legalább 12 hónap garancia szükséges.

Konyhaluxnet elindított egy hűségprogramot?

2020. június 6-án a Konyhaluxnet hűségprogramot indított, amely kumulatív vásárlások után különböző hűségkedvezményeket biztosít. Az egyetlen és szükséges feltétel a regisztráció és a felhasználói fiók létrehozása. Utána nem tudnak számlán kívüli vásárlásokat hozzáadni a fiókjához, így a vásárlás nem kerül hozzá a korábbi vásárlásokhoz. Együtt használható kedvezmények: akciók, kuponkedvezmények, hűségkedvezmények.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Konyhaluxnet honlapját?

Igen. Szeretne többet megtudni a Konyhaluxnet-ről? Ne hagyja ki a legfrissebb híreket, az új termékeket és más híreket, azonnal regisztrálja a Konyhaluxnet weboldalát.

Hogyan lehet online használni a Konyhaluxnet kuponjaikat?

Ha kuponja felhasználható, akkor a Konyhaluxnet weboldalán csak töltse ki a megfelelő Konyhaluxnet Akciók-ét. De ha a Konyhaluxnet Akciók-e nem jogosul erre a megrendelésre, a fizetési oldal megmutatja, hogy ez a Konyhaluxnet Akciók-e érvénytelen.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Konyhaluxnet-nál?

Különböző kuponok esetén a Konyhaluxnet által beállított érvényességi idő eltérhet. Ha pontosabb érvényességi időt szeretne tudni, akkor a kupon aljára kattintva megtekintheti. Ugyanakkor követheti a ekuponok.com webhelyét is, ha többet szeretne megtudni a Konyhaluxnet-ről.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Konyhaluxnet kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.