ekuponok.com
Főoldal Üzletek Konyhaluxnet Kuponok

Konyhaluxnet Kedvezmények 65% - Március 2023

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Konyhaluxnet kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Konyhaluxnet

  Hogyan szállítja a Konyhaluxnet az ügyfelek megrendeléseit?

  Maradj otthon! Konyhaluxnet Szállítsa le megrendelését! Vedd át a megrendelt termékeket otthonod kényelméből! A Konyhaluxnet 30 kg készletet szállít 2-5 munkanapon belül. A szállítás Magyarország egész területén, hétköznapokon 8 és 16 óra között, szerződéses expressz szolgáltatások vagy saját teherautók segítségével történik. A háztartási cikkek szállítása magában foglalja az eszközök szállítását az épületekbe, lakásokba, házakba, a csomagolóanyagok kicsomagolását és eltávolítását is.

  Milyen fizetési módokat választhatok, amikor a Konyhaluxnet-ban vásárolok?

  Az utánvét módjának kiválasztásakor a csomag kézhezvétele után a számla alapján kell elszámolnia a szállítóval a megrendelés teljes értékét. Átutalás esetén, miután jóváírták a Konyhaluxnet számlára utalt összeget, elküldik telefonon a megrendelt terméket, vagy Ön átveheti az üzletükben. A boltban készpénzzel és hitelkártyával is fizethet.

  Garancia van-e Konyhaluxnet termékeire?

  Konyhaluxnet online áruházában csak olyan termékeket árulnak, amelyek megfelelnek a hatályos magyar jótállási szabályoknak. Minden termékvásárlását magyar márkaképviselők végzik. Az általuk forgalmazott termékekre a garanciát a gyártó magyar importőre biztosítja. Így élvezheti a szolgáltatási háttér és a terméktámogatás biztonságát. Csak ez a fajta garancia garantálja a berendezés szakszerű javítását a lehető leghamarabb, vagy ha a szakszerviz úgy dönt, hogy újra cserélhetők! Minden általuk forgalmazott új termékhez legalább 12 hónap garancia szükséges.

  Konyhaluxnet elindított egy hűségprogramot?

  2020. június 6-án a Konyhaluxnet hűségprogramot indított, amely kumulatív vásárlások után különböző hűségkedvezményeket biztosít. Az egyetlen és szükséges feltétel a regisztráció és a felhasználói fiók létrehozása. Utána nem tudnak számlán kívüli vásárlásokat hozzáadni a fiókjához, így a vásárlás nem kerül hozzá a korábbi vásárlásokhoz. Együtt használható kedvezmények: akciók, kuponkedvezmények, hűségkedvezmények.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Konyhaluxnet honlapját?

  Igen. Szeretne többet megtudni a Konyhaluxnet-ről? Ne hagyja ki a legfrissebb híreket, az új termékeket és más híreket, azonnal regisztrálja a Konyhaluxnet weboldalát.

  Hogyan lehet online használni a Konyhaluxnet kuponjaikat?

  Ha kuponja felhasználható, akkor a Konyhaluxnet weboldalán csak töltse ki a megfelelő Konyhaluxnet Akciók-ét. De ha a Konyhaluxnet Akciók-e nem jogosul erre a megrendelésre, a fizetési oldal megmutatja, hogy ez a Konyhaluxnet Akciók-e érvénytelen.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Konyhaluxnet-nál?

  Különböző kuponok esetén a Konyhaluxnet által beállított érvényességi idő eltérhet. Ha pontosabb érvényességi időt szeretne tudni, akkor a kupon aljára kattintva megtekintheti. Ugyanakkor követheti a ekuponok.com webhelyét is, ha többet szeretne megtudni a Konyhaluxnet-ről.

  További Akciók, mint Konyhaluxnet Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Szörpök és Szirupok Archives 1950Ft-tól

  • Ajánlatok

   Akár -3% Makita DGA513RTJ Akkus Sarokcsiszoló18V 2x5.0AhMAKPAC KofferbenAJÁNDÉK Termékekre

  • Ajánlatok

   Street Kitchen 20% Kedvezmény A Teljes Vásárlásra

   Minden Street Kitchen Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   Szerezz Kapcsoló Vízkeménység Terméket 2.990Ft-tól Orczy Oldalon

   Minden Orczy Kupon Lejár 22-3-23
  • Ajánlatok

   3,5 Cm Széles Bőr övek 7.500Ft-tól

   Minden Judushop Kupon Lejár 17-3-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Konyhaluxnet kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.

  A ekuponok.com cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújthassuk webhelyünkön. Ha folytatja, a ekuponok.com feltételezi, hogy elfogadja a cookie-kra vonatkozó szabályzatunkat. Olvass tovább