ekuponok.com
Főoldal Üzletek Konzolgame

Konzolgame kupon és kuponkód 50% - Január 2022

FAQ for Konzolgame

Milyen fizetési módok közül választhatok a Konzolgame webáruházban?

Fizethet készpénzben a termék átvétele után, vagy a kiválasztott üzletben, vagy banki átutalással. Ha hitelkártyát választ, előzetesen tájékozódjon bármely Konzolgame üzlet hitelkártyás fizetési lehetőségeiről. Az elfogadott hitelkártyatípusok a következők: Visa, Visa Electron, Master Card, Master Card Electronic és Maestro. Minden bankkártyás fizetés esetén a teljes összeg 1%-ának megfelelő adminisztrációs költséget számítanak fel.

Melyik cég szállítja ki a rendelésemet, ami legadott a Konzolgame webshopon?

A Konzolgame webáruház rendeléseit az MPL Magyar Posta és szerződött partnerei kézbesítik országszerte. Minden leadott rendelést a munkanapot követő 24 órán belül feldolgozunk és a futárszolgálatnak átadjuk. Amennyiben a futár által megadott időpont nem megfelelő az Ön számára, kollégáinál kezdeményezheti a szállítási/átvételi időpont módosítását. A kiszállítás a kézbesítést követő munkanapon 08.00-18.00 között történik expressz szolgáltatással. Ha nem találja az időpont egyeztetéshez szükséges címet vagy időpontot, telefonos elérhetőségeit továbbítjuk a futárnak, és a futár felveszi Önnel a kapcsolatot. Szállítási díj: 1199 Ft szállítási alapdíj. Termékhirdetésekre ingyenes szállítás 0 Ft.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Konzolgame honlapját?

Igen. Konzolgame átgondolt kedvezményes tervet dolgoz ki a tagjaik számára. Hogyan válhat a Konzolgame tagjává? Nagyon egyszerű, csak írja be az e-mail címet, és kattintson a regisztráció gombra a konzolgame.hu-on.

Hogyan lehet online használni a Konzolgame kuponjaikat?

Először hozzon létre egy fiókot a Konzolgame weboldalán, mert azt a fizetéshez használják. Ugyanakkor tag is lesz, és több különböző ajánlatot élvezhet. Töltse ki a Konzolgame Akciók-ét az érvényességi idő belül, és a kedvezmény a fizetéskor érvényessé válik.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Konzolgame-nál?

Tudják, hogy az ügyfelek leginkább az érdekelnek, hogy lejárnak-e ezek a Konzolgame kuponkód-ek. Nem kell aggódni, mert a Konzolgame kupon használati ideje egyértelműen meg van magyarázva. Csak a kedvenc termékeit kell kiválasztania, és az érvényességi időn belül a Konzolgame kupon-et használja, hogy sok pénzt megtakarítson.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Konzolgame kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.