ekuponok.com
Főoldal Üzletek KreatívJáték Kuponok

KreatívJáték Kuponok és Kuponkódok 70% - Október 2022

FAQ for KreatívJáték

Hogyan kaphat ingyenes szállítást KreatívJáték-ban?

Ha megrendelése legalább 20.000 Ft, a KreatívJáték ingyenesen kiszállítja a csomagot. Az utánvéttel és a helyszíni fizetéssel járó 200 forintos díjnak semmi köze az összeghez, de ha a megrendelésért fizet a weboldalukon (OTP Simple rendszer/Borgun rendszer), akkor természetesen ezt a díjat nem számítjuk fel. A GLS expressz szolgáltatás díja 1190 Ft, ha a csomagot + 200 Ft -ot kívánja kézbesíteni szállításkor.

Milyen fizetési módokat fogad el a KreatívJáték?

Fizethet hitelkártyával a weboldalon keresztül, vagy kérheti megrendelését utánvéttel, a végső összeget pedig átvétel után készpénzben vagy hitelkártyával fizetheti ki. Hitelkártyával is fizethet a FoxPost gépen. Ha törölni szeretné a rendelést, Kérik, mielőbb értesítse telefonon vagy e -mailben KreatívJáték ügyfélszolgálatát lemondási szándékáról. Ha csak módosítani vagy törölni szeretne egy rendelést, Kérik, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatával telefonon.

E-mail címmel kell regisztrálnom a KreatívJáték honlapját?

Igen. Ha regisztrálja e-mail címével a kreativjatek.hu oldalát, akkor többet megtudhat a KreatívJáték-ről. Élvezheti azokat az exkluzív előnyöket, amelyeket a tagok élvezhetnek, és megismerheti a legújabb KreatívJáték ajánlatait is.

Hogyan lehet online használni a KreatívJáték kuponjaikat?

A ekuponok.com weboldala segítségével közvetlenül a KreatívJáték oldalra léphet, ahol termékeit vásárolhatja. Töltse ki a fizetés során kapott KreatívJáték Kuponok-ét, hogy élvezhesse a kedvezményt. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megkapja a kedvezményt.

Mennyi ideig érvényes a kupon a KreatívJáték-nál?

A KreatívJáték kedvezményes időkorlátot határoz meg az egyes kuponok alján, és minden kuponnak más az érvényességi ideje. Az ügyfeleknek csak a KreatívJáték Akciók -et kell kiválasztaniuk a legnagyobb engedménnyel az érvényességi időn belül.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb KreatívJáték kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.