ekuponok.com
Főoldal Üzletek Kreativatorhu

Kreativatorhu Kuponok és Kuponkódok 55% - Január 2022

FAQ for Kreativatorhu

Hogyan kell használni a Kreativatorhu online tervezési funkcióját?

A Kreativatorhu online áruháza által létrehozott szerkesztőfelületen kiválaszthatja a tervezni kívánt terméket-lehet textil, reklám vagy ajándéktárgy, bélyegző és egyedi lábtörlő szőnyeg. Következzen a kreatív rész, kipróbálhatja az online pólótervezők által kínált összes lehetőséget! Ez a rész a legizgalmasabb, mert kipróbálhatja kreativitását. Név ajándékot készíthet úgy, hogy egyedi címet ad hozzá a választott mintához. Ezután illessze a kép stílusát és címét stílusához szín, betűtípus és pozíció szerint. Nyomtathat a póló elejére és hátuljára, vagy az ujjára.

Milyen fizetési módok érhetők el Kreativatorhu webhelyén?

A megrendelt termékekért a következő módokon fizethet: utánvéttel, banki előlegfizetéssel, banki átutalással a Kreativatorhu számlájára, ez a leggyakrabban használt fizetési mód a megrendeléskor, az összeg 1-2 napon belül jóváírásra kerül munkanap Lépjen be Kreativatorhu fiókjába, és választhat az Alipay vagy az online bankkártyás fizetés között is: a leggyorsabb módja az összeg kifizetésének-a kapott összeget néhány percen belül a rendeléshez rendeljük. A Kreativatorhu Visa és Mastercard kártyákat fogad el. Utánvéttel: a rendelés összege nem haladhatja meg a 9 990 forintot, az utánvétes kezelési díj pedig 690 forint.

Kreativatorhu mikor szállít?

A Kreativatorhu egyik előnye, hogy gyorsan kinyomtatja a termékeket a belső raktárban. Ha ilyen termékeket 11 óra előtt rendel, akkor elkészítik és postázzák. Az alábbi táblázat a szállítási módok intervallumait és árait mutatja. A csomag gyors kézbesítése érdekében javasoljuk a szállítást a Magyar Posta Logisztikai (MPL) céghez, ebben az esetben egy napos garanciát adunk a következő napon. Ha úgy dönt, hogy az MPL házhoz szállítja, SMS -értesítést kap a mobiltelefonjára vonatkozó szállítási információkról. A posta kétszer is megpróbálja kézbesíteni. Ha a második nyugta sikertelen, a csomagot a postán veheti át. Ha a megrendelés összege meghaladja a 9 900 Ft -ot, a Kreativatorhu nem számít fel postaköltséget a Csomagküldő.hu kiválasztásakor.

Kreativatorhu mennyiségi kedvezményeket kínál?

Rendelni fog pólókat vagy más termékeket ömlesztve a cég csapatának minden tagjának, barátainak vagy kollégáinak? Céges rendezvényekre készül, nyomtatott reklámtermékeken és logó ajándékokon keresztül szeretné formálni vállalati arculatát? Használja ki Kreativatorhu mennyiségi kedvezményeit, és takarítson meg akár 50%-ot! Minél több terméket rendel egy adott termékből, annál magasabb a diszkontráta. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a méretet és a mennyiséget, és máris láthatja a különleges árat az alkalmazásban. Tehát nincs szükség a postafiók és egyéb árkalkulációk megváltoztatására, a pólót az áru átvételét követő napon veheti át!

E-mail címmel kell regisztrálnom a Kreativatorhu honlapját?

Igen. Ha meg szeretné tudni Kreativatorhu márka történetét, a legújabb ajánlatokat és promóciókat, regisztrálhat a kreativator.hu kezdőlapon és taggá válhat.

Hogyan lehet online használni a Kreativatorhu kuponjaikat?

A kuponok használata a Kreativatorhu vásárlásákor csak a következő három lépést igényli: 1. Jelentkezzen be, vagy hozzon létre egy új Kreativatorhu fiókot, jelölje ki a tetsző terméket és tegye be a bevásárlókosárba. 2. Válassza a megvásárolni kívánt terméket: 3. Rendeljen, és kattintson a fizetés oldalra a kapott Kreativatorhu Kuponkódok-e használatához, automatikusan átugorhat a kuponokkal ellátott oldalra, kiválaszthatja a használni kívánt Kreativatorhu Kuponok-ét, aztán teljesítse a fizetést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Kreativatorhu-nál?

Magabiztos legyen, hogy a Kreativatorhu üzletben költ. A Kreativatorhu Kuponkódok használható a ekuponok.com webhelyén. De lehet, hogy hosszú távon nem hatékony, mert néhány Kreativatorhu Kuponkódok csak rövid távon hatékony.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Kreativatorhu kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.