ekuponok.com
Főoldal Üzletek Kreativatorhu Kuponok

Kreativatorhu Kuponok és Kuponkódok 60% - December 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Kreativatorhu kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Kreativatorhu

  Hogyan kell használni a Kreativatorhu online tervezési funkcióját?

  A Kreativatorhu online áruháza által létrehozott szerkesztőfelületen kiválaszthatja a tervezni kívánt terméket-lehet textil, reklám vagy ajándéktárgy, bélyegző és egyedi lábtörlő szőnyeg. Következzen a kreatív rész, kipróbálhatja az online pólótervezők által kínált összes lehetőséget! Ez a rész a legizgalmasabb, mert kipróbálhatja kreativitását. Név ajándékot készíthet úgy, hogy egyedi címet ad hozzá a választott mintához. Ezután illessze a kép stílusát és címét stílusához szín, betűtípus és pozíció szerint. Nyomtathat a póló elejére és hátuljára, vagy az ujjára.

  Milyen fizetési módok érhetők el Kreativatorhu webhelyén?

  A megrendelt termékekért a következő módokon fizethet: utánvéttel, banki előlegfizetéssel, banki átutalással a Kreativatorhu számlájára, ez a leggyakrabban használt fizetési mód a megrendeléskor, az összeg 1-2 napon belül jóváírásra kerül munkanap Lépjen be Kreativatorhu fiókjába, és választhat az Alipay vagy az online bankkártyás fizetés között is: a leggyorsabb módja az összeg kifizetésének-a kapott összeget néhány percen belül a rendeléshez rendeljük. A Kreativatorhu Visa és Mastercard kártyákat fogad el. Utánvéttel: a rendelés összege nem haladhatja meg a 9 990 forintot, az utánvétes kezelési díj pedig 690 forint.

  Kreativatorhu mikor szállít?

  A Kreativatorhu egyik előnye, hogy gyorsan kinyomtatja a termékeket a belső raktárban. Ha ilyen termékeket 11 óra előtt rendel, akkor elkészítik és postázzák. Az alábbi táblázat a szállítási módok intervallumait és árait mutatja. A csomag gyors kézbesítése érdekében javasoljuk a szállítást a Magyar Posta Logisztikai (MPL) céghez, ebben az esetben egy napos garanciát adunk a következő napon. Ha úgy dönt, hogy az MPL házhoz szállítja, SMS -értesítést kap a mobiltelefonjára vonatkozó szállítási információkról. A posta kétszer is megpróbálja kézbesíteni. Ha a második nyugta sikertelen, a csomagot a postán veheti át. Ha a megrendelés összege meghaladja a 9 900 Ft -ot, a Kreativatorhu nem számít fel postaköltséget a Csomagküldő.hu kiválasztásakor.

  Kreativatorhu mennyiségi kedvezményeket kínál?

  Rendelni fog pólókat vagy más termékeket ömlesztve a cég csapatának minden tagjának, barátainak vagy kollégáinak? Céges rendezvényekre készül, nyomtatott reklámtermékeken és logó ajándékokon keresztül szeretné formálni vállalati arculatát? Használja ki Kreativatorhu mennyiségi kedvezményeit, és takarítson meg akár 50%-ot! Minél több terméket rendel egy adott termékből, annál magasabb a diszkontráta. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a méretet és a mennyiséget, és máris láthatja a különleges árat az alkalmazásban. Tehát nincs szükség a postafiók és egyéb árkalkulációk megváltoztatására, a pólót az áru átvételét követő napon veheti át!

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Kreativatorhu honlapját?

  Igen. Ha meg szeretné tudni Kreativatorhu márka történetét, a legújabb ajánlatokat és promóciókat, regisztrálhat a kreativator.hu kezdőlapon és taggá válhat.

  Hogyan lehet online használni a Kreativatorhu kuponjaikat?

  A kuponok használata a Kreativatorhu vásárlásákor csak a következő három lépést igényli: 1. Jelentkezzen be, vagy hozzon létre egy új Kreativatorhu fiókot, jelölje ki a tetsző terméket és tegye be a bevásárlókosárba. 2. Válassza a megvásárolni kívánt terméket: 3. Rendeljen, és kattintson a fizetés oldalra a kapott Kreativatorhu Kuponkódok-e használatához, automatikusan átugorhat a kuponokkal ellátott oldalra, kiválaszthatja a használni kívánt Kreativatorhu Kuponok-ét, aztán teljesítse a fizetést.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Kreativatorhu-nál?

  Magabiztos legyen, hogy a Kreativatorhu üzletben költ. A Kreativatorhu Kuponkódok használható a ekuponok.com webhelyén. De lehet, hogy hosszú távon nem hatékony, mert néhány Kreativatorhu Kuponkódok csak rövid távon hatékony.

  További Akciók, mint Kreativatorhu Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Maxana Fekete Hét Akció! Akár 75% Kedvezmény

   Minden Maxana Kupon Lejár 31-12-21
  • Ajánlatok

   Vova Fekete Hét Akció! Akár 40% Kedvezmény

   Minden Vova Kupon Lejár 31-12-21
  • Ajánlatok

   Munkavedelem.bolt - Akció Klubtagoknak - 80% Kedvezmény - Ingyenes Szállítással

  • Ajánlatok

   Akár 85% Kedvezmény Házhozszállítás Termékekre

   Minden Digilabor Kupon Lejár 16-12-22
  • Ajánlatok

   Egyes árucikkekhez Ingyenes Kiszállítás

   Minden Satisfyer Kupon Lejár 28-2-23
  • Ajánlatok

   Kiárusítás Akár – 50% Akciók A Ekonyv Oldalon

   Minden Ekonyv Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   IMAGE Skincare 40%-os Kuponkód Az Egész Oldalon

   Minden IMAGE Skincare Kupon Lejár 31-12-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Kreativatorhu kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.