ekuponok.com
Főoldal Üzletek Kreativkid kupon

Kreativkid kupon és kedvezmény kupon 60% - Augusztus 2022

FAQ for Kreativkid

Milyen típusú bankkártyával lehet fizetni a Kreativkid webáruházban?

A Kreativkid online áruháza a CB Bank által biztosított biztonságos hitelkártyás fizetési megoldást kínál ügyfeleinek. A biztonság az adatok szétválasztásán alapul. Az online áruház rendelési információkat kap az ügyfelektől, az Industrial Bank pedig csak a fizetési tranzakciókhoz szükséges kártyaadatokat kapja meg a fizetőoldalon, 128 bites SS titkosítással. A fizetőoldal adattartalmáról a webáruház nem értesül, csak az Ipari Bank férhet hozzá. A tranzakció eredményét a fizetést követően a webáruház oldalán közöljük. A kártyás fizetéshez az internetböngészőnek támogatnia kell az SSL titkosítást.

Melyik cég szállítja ki a rendelésemet, ami legadott a Kreativkid webshopon?

Megrendeléskor választhat, hogy Express One-on, DPD-n vagy GIS-en keresztül küldje el a csomagot. Normál csomag esetén (az ömlesztett árukat nem számítva) az expressz díj Magyarországon 1.450 forint, a DPD 1450 forint, a G.S pedig 1690 forint. Az Express One 15.000 Ft felett ingyenes kiszállítással, O Ft felett, DPD végösszeg 400 Ft, GLS végösszeg 690 Ft. Egyes termékeket egyedi kedvezményes áron szállítunk, A kedvezményes szállítási díjak a termékoldalon láthatók. Ha egynél több terméket rendel, a Kreativkid mindig a legjobb szállítási díjat számítja fel, hacsak nincs "tömeges" termék a rendelésében. Nagy és terjedelmes táskák esetén a csomag méretéből vagy súlyából adódóan külön szállítási díjat kell fizetni, amit a termékoldalon külön feltüntetünk. Az ilyen termékeknél a mennyiségi korláttól függetlenül szállítási díjat számítanak fel, így az 1500 Ft feletti szállítási díj nem lesz ingyenes.

Milyen típusú bankkártyával lehet fizetni a Kreativkid webáruházban?

A rendelés leadásakor minden díj megjelenik, a csomag feladásakor e-mailben kiküldött számla pedig a rendelés végén jóváhagyott összeget tartalmazza. Háromféleképpen fizetheti ki csomagját Kreativkid részére: 1. Utánvét 2. Átutalás A pénzt Kreativkid bankszámlájára utalja, és amint megkapja az összeget, postázzák a csomagját. 3. Bankkártyás fizetés.

Mennyi a szállítási idő a Kreativkid-nál?

Megrendeléskor választhat csomagot Express One, DPD vagy GLS útján. Szabványos csomagok esetén (az ömlesztett küldemények nélkül) Magyarországon expressz kézbesítés esetén 1450 Ft, DPD esetén 1450, GLS esetén 1690 Ft. 15.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás 0 ft. A termékek becsült szállítási ideje termékenként változhat, a részletekért lásd a termékoldalt. Ha Kreativkid nem tud időben szállítani egyetlen terméket sem, akkor telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Kreativkid honlapját?

Igen. Ha regisztrálja e-mail címével a kreativkid.hu oldalát, akkor többet megtudhat a Kreativkid-ről. Élvezheti azokat az exkluzív előnyöket, amelyeket a tagok élvezhetnek, és megismerheti a legújabb Kreativkid ajánlatait is.

Hogyan lehet online használni a Kreativkid kuponjaikat?

A ekuponok.com weboldala segítségével közvetlenül a Kreativkid oldalra léphet, ahol termékeit vásárolhatja. Töltse ki a fizetés során kapott Kreativkid kupon-ét, hogy élvezhesse a kedvezményt. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megkapja a kedvezményt.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Kreativkid-nál?

Kreativkid kuponkód lejárati dátuma egyértelműen szerepel az oldalon, csak élvezzé. De biztosítania kell, hogy a megrendeléséhez és a kiválasztott termékeihez használhassa ezt a kuponkód-t, különben nem élvezheti a kedvezményt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Kreativkid kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.