ekuponok.com

KULINA Kedvezmények 60% - Január 2022

FAQ for KULINA

Ki a KULINA logisztikai partnere?

A KULINA logisztikai partnere a DPD-szállítás a szállításig, a csomagolás 1490 forintba, utánvéttel, 1780 forintba kerül. A szállítási idő a szállítás dátumától számítva 2-3 nap. A megrendelt árukat a prágai központi raktárunkból szállítják Magyarországra a DPD expressz szolgáltatás segítségével. A megrendelés készpénzben fizethető az áru átvételét követően. Miután a megrendelt árut átadták a futárszolgálatnak, e-mail értesítést kap, amely után folytathatja a csomag nyomon követését a DPD csomagkövető rendszerben. Magyar Posta-címre történő kézbesítés és csomagolás díja 1490 Ft, utánvéttel 1.780 Ft. A szállítási idő a szállítás dátumától számítva 2-3 nap.

Melyek a KULINA fizetési feltételei?

A KULINA vásárlói a következő fizetési módokat választhatják: banki átutalás szállítás előtt, az internetes fizetési portálon keresztül MasterCard vagy Visa hitelkártyával, készpénzben történő fizetés az áru átvételénél, és az áruk továbbra is a teljes vételár előtt kerülnek kifizetésre. az eladó tulajdonát képezi.

Milyen szállítási módokat kínál a KULINA?

A KULINA két szállítási módot kínál: DPD-kézbesítés a címre: a szállítás és a csomagolás ára 1490 USD, utánvéttel 1780 láb. A szállítási idő a szállítástól számított 2-3 nap. A megrendelt árut a prágai központi raktárból szállítja Magyarországra a DPD expressz szolgáltatás. A megrendelés az áru átvétele után készpénzben fizethető. Miután a megrendelt árut átadták a futárszolgálatnak, e -mail értesítést kap, amely után folytathatja a csomag nyomon követését a DPD csomagkövető rendszerben. Magyar Posta-Szállítás a címre: a szállítás és a csomagolás költsége 1490 Ft, utánvéttel 1780 Ft. A szállítási idő a szállítástól számított 2-3 nap.

Milyen fizetési módokat fogad el a KULINA?

Amikor KULINA online áruházában vásárol, a vásárlók a következő fizetési módokat választhatják: banki átutalás a szállítás előtt, az internetes fizetési portálon keresztül a MasterCard vagy Visa bankkártyán keresztül, és készpénz az áru átvétele után, majd fizetni a teljes vásárlásért Az ár előtt az áru az eladó tulajdonában marad.

E-mail címmel kell regisztrálnom a KULINA honlapját?

Igen. KULINA tagságának előnyei vannak, nem szabad kihagynia. Csak az e-mail címére és néhány információra van szüksége, hogy a KULINA tagjává válhasson, élvezhesse a nagy kényelmet és segítsen boldogan vásárolni a KULINA üzletében.

Hogyan lehet online használni a KULINA kuponjaikat?

Először hozzon létre egy fiókot a KULINA weboldalán, mert azt a fizetéshez használják. Ugyanakkor tag is lesz, és több különböző ajánlatot élvezhet. Töltse ki a KULINA Akciók-ét az érvényességi idő belül, és a kedvezmény a fizetéskor érvényessé válik.

Mennyi ideig érvényes a kupon a KULINA-nál?

Ha tudni szeretné a KULINA Akciók konkrét használati idejét, akkor ellenőrizheti a Akciók -nak megfelelő utasításoldalt. Általában ezen az oldalon világos időbeli utasítások és használati szabályok találhatók. Miután megérti, nyugodtan élvezheti a KULINA Akciók -et.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb KULINA kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.