ekuponok.com
Főoldal Üzletek KULINA Kuponok

KULINA Kedvezmények 70% - December 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes KULINA kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for KULINA

  Ki a KULINA logisztikai partnere?

  A KULINA logisztikai partnere a DPD-szállítás a szállításig, a csomagolás 1490 forintba, utánvéttel, 1780 forintba kerül. A szállítási idő a szállítás dátumától számítva 2-3 nap. A megrendelt árukat a prágai központi raktárunkból szállítják Magyarországra a DPD expressz szolgáltatás segítségével. A megrendelés készpénzben fizethető az áru átvételét követően. Miután a megrendelt árut átadták a futárszolgálatnak, e-mail értesítést kap, amely után folytathatja a csomag nyomon követését a DPD csomagkövető rendszerben. Magyar Posta-címre történő kézbesítés és csomagolás díja 1490 Ft, utánvéttel 1.780 Ft. A szállítási idő a szállítás dátumától számítva 2-3 nap.

  Melyek a KULINA fizetési feltételei?

  A KULINA vásárlói a következő fizetési módokat választhatják: banki átutalás szállítás előtt, az internetes fizetési portálon keresztül MasterCard vagy Visa hitelkártyával, készpénzben történő fizetés az áru átvételénél, és az áruk továbbra is a teljes vételár előtt kerülnek kifizetésre. az eladó tulajdonát képezi.

  Milyen szállítási módokat kínál a KULINA?

  A KULINA két szállítási módot kínál: DPD-kézbesítés a címre: a szállítás és a csomagolás ára 1490 USD, utánvéttel 1780 láb. A szállítási idő a szállítástól számított 2-3 nap. A megrendelt árut a prágai központi raktárból szállítja Magyarországra a DPD expressz szolgáltatás. A megrendelés az áru átvétele után készpénzben fizethető. Miután a megrendelt árut átadták a futárszolgálatnak, e -mail értesítést kap, amely után folytathatja a csomag nyomon követését a DPD csomagkövető rendszerben. Magyar Posta-Szállítás a címre: a szállítás és a csomagolás költsége 1490 Ft, utánvéttel 1780 Ft. A szállítási idő a szállítástól számított 2-3 nap.

  Milyen fizetési módokat fogad el a KULINA?

  Amikor KULINA online áruházában vásárol, a vásárlók a következő fizetési módokat választhatják: banki átutalás a szállítás előtt, az internetes fizetési portálon keresztül a MasterCard vagy Visa bankkártyán keresztül, és készpénz az áru átvétele után, majd fizetni a teljes vásárlásért Az ár előtt az áru az eladó tulajdonában marad.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a KULINA honlapját?

  Igen. KULINA tagságának előnyei vannak, nem szabad kihagynia. Csak az e-mail címére és néhány információra van szüksége, hogy a KULINA tagjává válhasson, élvezhesse a nagy kényelmet és segítsen boldogan vásárolni a KULINA üzletében.

  Hogyan lehet online használni a KULINA kuponjaikat?

  Először hozzon létre egy fiókot a KULINA weboldalán, mert azt a fizetéshez használják. Ugyanakkor tag is lesz, és több különböző ajánlatot élvezhet. Töltse ki a KULINA Akciók-ét az érvényességi idő belül, és a kedvezmény a fizetéskor érvényessé válik.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a KULINA-nál?

  Ha tudni szeretné a KULINA Akciók konkrét használati idejét, akkor ellenőrizheti a Akciók -nak megfelelő utasításoldalt. Általában ezen az oldalon világos időbeli utasítások és használati szabályok találhatók. Miután megérti, nyugodtan élvezheti a KULINA Akciók -et.

  További Akciók, mint KULINA Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Tanulás Segítő Oktatóprogramok-Tantaki Tananyagok 10000Ft-tól

   Minden Tantaki.hu Kupon Lejár 21-12-22
  • Ajánlatok

   Tupperware – Iratkozzon Fel A Hírlevélre A Kedvezményes Akciókért

   Minden Tupperware Kupon Lejár 2-3-23
  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 25%-t Ajándékok Ajánlatot Termékekre Xlo Oldalon

   Minden Xlo Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   Danone 40% Kedvezmény A Teljes Vásárlásra

   Minden Danone Kupon Lejár 31-12-23
  • Kuponok

   Akár 15% Kedvezmény Kupon A Kiválasztott Termékekre

   Minden Havan Kupon Lejár 28-2-23
  • Ajánlatok

   Roman 40%-os Kuponkód Az Egész Oldalon

   Minden Roman Kupon Lejár 31-12-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb KULINA kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.