ekuponok.com
Főoldal Üzletek Lámpák Kuponok

Lámpák Kuponkódok 85% - Szeptember 2022

FAQ for Lámpák

Milyen fizetési módokat használhatok a Lámpák szolgáltatásban?

Nem csak utánvéttel fizethet (készpénzben fizethet a GLS, DPD, Magyar posta futárszolgálatnál), hanem megrendeléséért is utalhat banki átutalással vagy online. Amint a Lámpák megkapja és feldolgozza megrendelését, azonnal elküld egy proforma számlát fizetési utasításokkal az Ön e -mail címére. Ha hétvégén vagy ünnepnap ad le rendelést, a fizetési utasításokat a következő munkanapon küldik el. Fizetés után kap egy e -mailt a rendelés állapotváltozásáról, amely fizetettre változik.

Mennyi a Lámpák szállítási díja?

Házhoz szállítás A GLS ára 1480 forint, az ingyenes szállítás 10 000 forint felett, és az utánvétes kezelés díja 490 forint. A DPD házhoz szállítási díja 990 forint, az ingyenes szállítás 10 000 forint felett. Magyar Posta 990 Ft. Csomagszállítás-átvételi pont 690 Ft. Ha a megrendelés értéke meghaladja a 10.000 Ft -ot, a Lámpák viseli a szállítási költséget, és nem kell fizetnie a szállítási költséget.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Lámpák honlapját?

szükség. A Lámpák tagjává válva számos előnyt élvezhet, a regisztráció nagyon egyszerű, csak írja be az adatokat a sikeres regisztrációhoz szükséges utasítások szerint. Ha nem elégedett, bármikor leiratkozhat, de ezt a módszert biztosan nem fogja kihagyni a legújabb Lámpák Kuponkódok megszerzéséhez.

Hogyan lehet online használni a Lámpák kuponjaikat?

Amikor a vásárolt összeg vagy a termék megfelel a Lámpák Akciók-e használatának feltételeinek, a Lámpák támogatja Önt, hogy fizetéskor közvetlenül kitöltse a Lámpák Akciók-ét, hogy a kedvezmény a megrendelésére vonatkozzon.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Lámpák-nál?

Az egyes Lámpák kuponok lejárati dátuma nem teljesen azonos, egyesek hosszabbak, mások csak rövid távú felhasználásra szolgálnak. Ne aggódjon, az egyes Lámpák kuponok felhasználási idejét egyértelműen megjelölik. Részletesebb információt a különböző Lámpák kuponokról a ekuponok.com oldalán találhat.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Lámpák kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.