ekuponok.com
Főoldal Üzletek Líra Kuponok

Líra Kedvezmények 90% - Szeptember 2022

FAQ for Líra

Van Líra-nak törzsvásárlói terve?

Kérjen törzsvásárlói űrlapot a Líra könyvesboltjában, töltse ki és terjessze, hogy megkapja a törzsvásárlói kártyáját, vagy regisztráljon a webhelyükre, és ha regisztráció során kért törzsvásárlói státuszt, függetlenül a vásárlás értékétől. , Mindannyian normál ügyfélkártyát kapnak az első megrendeléshez. Törzsvásárlói kártyájával 7% kedvezménnyel vásárolhat a könyvesboltban. Évente hat ingyenes belépés biztosított a Lyra Könyvklubba, így ez egy könyvek, magazinok, kulturális magazinok és kiadványokban elérhető könyvek katalógusa, beleértve a klubárakat és a túlárazott kiadványokat.

A Líra ingyenes szállítást biztosít?

A Líra a következő szállítási lehetőségeket biztosítja a vevőknek: Személyes átvétel, MPL házhozszállítás, Sprinter futárszolgálat, PostaPont, Pick Pack Pont, Foxpost. Szállítási költségeik és szállítási idejük eltér, de ha a megrendelés teljes összege meghaladja a 10 000 forintot, akkor ingyenes szállítást élvezhet.

Hogyan lehet fizetni Líra-ban?

A Líra vásárlásakor bármely bank által kibocsátott VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro és JCB kártyákat használhat fizetésre. felhívják figyelmét, hogy egyes bankok korlátozhatják a hitelkártya-tranzakciók számát. Utánvéttel is választhat. Amikor megkapja a megrendelt árut, a megrendelés teljes összegét készpénzzel vagy hitelkártyával kell megfizetnie a futárnak.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Líra honlapját?

Igen. Líra annak érdekében, hogy jobban megvédje a fogyasztók jogait és érdekeit, és lehetővé tegye az ügyfelek számára, hogy gazdag ajánlatokat és szolgáltatásokat élvezhessenek, ezért a Líra különleges ajánlatokat hajt végre a tagok számára. Teljesen élvezheti ezeket az előnyöket, miután regisztrálja a lira.hu webhelyét.

Hogyan lehet online használni a Líra kuponjaikat?

A fizetési oldalon először felhasználhatja azt a kedvezményt, amelyet a Líra Akciók -e nélkül is kaphat, majd ki lehet töltenie a megfelelő Akciók -t a Líra oldalán, aztán más akcióval egyttü befizeti a megrendelést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Líra-nál?

A Líra Kuponkódok esetében a normál használati időtartamon belül csak nyugodtan használja. De a Líra Kuponok esetében, amelyet csak bizonyos típusú árucikkek megrendelésére lehet felhasználni, azonnal fel kell használnia, amint az áruk még raktáron vannak, hogy ne hagyja ki a Líra kedvezményét.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Líra kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.