ekuponok.com

Líra Kuponok és Kedvezmény Kódok - Június 2021

Vásárlási tippek

Van Líra-nak törzsvásárlói terve?
Kérjen törzsvásárlói űrlapot a Líra könyvesboltjában, töltse ki és terjessze, hogy megkapja a törzsvásárlói kártyáját, vagy regisztráljon a webhelyükre, és ha regisztráció során kért törzsvásárlói státuszt, függetlenül a vásárlás értékétől. , Mindannyian normál ügyfélkártyát kapnak az első megrendeléshez. Törzsvásárlói kártyájával 7% kedvezménnyel vásárolhat a könyvesboltban. Évente hat ingyenes belépés biztosított a Lyra Könyvklubba, így ez egy könyvek, magazinok, kulturális magazinok és kiadványokban elérhető könyvek katalógusa, beleértve a klubárakat és a túlárazott kiadványokat.
A Líra ingyenes szállítást biztosít?
A Líra a következő szállítási lehetőségeket biztosítja a vevőknek: Személyes átvétel, MPL házhozszállítás, Sprinter futárszolgálat, PostaPont, Pick Pack Pont, Foxpost. Szállítási költségeik és szállítási idejük eltér, de ha a megrendelés teljes összege meghaladja a 10 000 forintot, akkor ingyenes szállítást élvezhet.
Hogyan lehet fizetni Líra-ban?
A Líra vásárlásakor bármely bank által kibocsátott VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro és JCB kártyákat használhat fizetésre. felhívják figyelmét, hogy egyes bankok korlátozhatják a hitelkártya-tranzakciók számát. Utánvéttel is választhat. Amikor megkapja a megrendelt árut, a megrendelés teljes összegét készpénzzel vagy hitelkártyával kell megfizetnie a futárnak.